.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

мастилено петно по любимата ми блуза :*[ :S ;(

поneже ся нали са жеги и с мойта компания решихме да се разхладиме и наляхме ооколо 7-8 шишета (десетолитровки) и се пръскахме с вода ... беше супер ... аз си бях зела резервни дрехи и обувки. Когато си псмених дрехите си сложих мократа блуза при мокрите гуменки . Оказа се че понеже тези гуменки са ми за физическо и постоянно са ми в чантата имат огромно мастилено петно кото съответно от водата се е разтекло, та като съм сложила блузката и гуменките в един плик мастилото е изцапало и блузата ми .... ако някой може да ми препоръча как да го махна ако изобщо е възможно ще съм мега благодарна

не знам дали наистина действа.. но аз съм чувала че с лакочистител са се чистили мастилени петна.. но за да се изчисти трябва преди тва с нищо да си се опитвала да го махнеш..... дано да помогне успех
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Vanish

az puk sum 4uvala 4e s limon stava,moje da izstiska6 edin za proba ina4e nz...

osven lako4istitel i limon moje da probva6 s aspirin!

merсси мnogоо

Мега фен Аватара на Spider4eto
    е с лакочистител няма ли да обезцвети самата блузка

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Vanish! На опаковката си пише как се използва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ваниш маха всичкоо но ако не стане,занеси блузата на химическо

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от ne6toto
    ваниш маха всичкоо но ако не стане,занеси блузата на химическо
    Tочно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си