- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Е*и му майката трябва да ходимПоне съм запасан с доста неща на телефона-речници,граматики(благодар ение и на XTREMEFREERIDE
) и т.н.
Иначе госпожата каза кой не се чувства подготвен да седне близо до някой умен,та да преписваЗа първи път имам официално позволение от учител да преписвам и ше се възползвам от шанса си
Успех на всички утре!!!
ei hora uspeh utre;stiskam palci i za men i za vas.dano se padne n6 lesni4ko.blagodarq na vsi4ki koito ni pomognaha iii o6te vednaj uspeh!![]()
![]()
![]()
Ňő M
Всичко , което написа е много полезно , но като имаш 80-100 думи и 5 параграфа трудно се пишат![]()
Нали. И на мен т'ва ми е проблем.Първоначално написано от vesito13
![]()
Ох, аз не седнах да си науча някои неща и сега, примерно, не знам правилото за WISH..![]()
Някой ще бъде ли таак добър да ми каже какво време се използва ...
I wish i..
What you give is what you get!
XTREMEFREERIDE, златна си ^^
Благодаря много : ) Наистина много труд хвърляш докато напишеш всичко ^^
Иии да отново късмет на всички ни утре : )
Абе колко са парите от ОББ за отличен успех на тоя изпит?
в писмото от МОН ни казаха че писането ще бъде 150-180 думи![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Мисля,че си е до изречението.Първоначално написано от Decu
I wish i could buy a car.
i wish i have done the test corectly.
i wish i could make a cake.
Пак казвам не съм убедена![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
500 леваПървоначално написано от Nafarforii
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I wish = If only
Когато изходното изречение ни е в сегашно време, когато го направим с I WISH, времето във второто изречение е Past Simple /минало просто/.
Когато изхотдното изречение ни е в минало време, когато го направим с I WISH, времето във второто изречение е Past Perfect /минало перфектно/.
Толкова от мен. Ше лягам, че съм скапана. Успех на всички, предполагам, че ще ни излезе късмета и ще се падне нещо лесничко. Дано. Лека нощ и утре не се притеснявайте, ще се справим. Ако не ние, кой?!![]()
Айде утре ще пиша как е минало.
Упех, отново.
аз едвам измислям 100 те 180 ще ме карат УЖАС![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
...ох ужас...аааа аз дооооста късни1ко се включвам, но все пак успех на всички утре...трябва да се справим цяла година сме учили и сегааа не трябва да се оплескваме...![]()
само че тия пари се отнасят за всички които учат чужд език разширено, а не само за тези които учат английски...и то за цялта страна...пожелавам ви да ги спечелите, но варанта е леко мъничък все пак успех на всички за стотен път и утре ще видим...лека нощПървоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
лека успех![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
лягам
ще спа спокойно![]()
и ще мисля позитивно![]()
![]()
лека!
и утре ще пишем как е минало и какво сме направили
айде успех и спете спокойно![]()
![]()
![]()
Успех на всички.
Дано да се паднат лесни неща![]()
Бъдете спокойни и концентрирани утре на изпита![]()
Успех и от мен!![]()
What you give is what you get!
усещам някво напрежение УЖАСНО Е а всъщност ми е все тая какво ще направядано да сложат теста с правилните отговори в МОН после и да видя кво става
айде дечковци отивам
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Успех на всички днеси Нека бъде 3 , нека е 3
![]()
Blero - Sexy Moves -> http://vbox7.com/play:f1be4e06 поздрав
![]()
![]()
![]()
Отдавна си ми носи късмет на изпит , дано и този път
![]()
как се справихтеочаквах че ще е нещо отвратително а то не беше кой знай какво мислих че ще се издъна на трансфорчацията а и тя не беше трудна слушането беше доста объркано поне не му хванах всичко относно писането избрах първата тема гледах да не надвишавам 170 думи
Интересното беше защо обаче пишеше най-отгоре на теста 23 ЮНИ 2008г дано да пуснат отговорите в сайта на мон за да видя горе долу колко имам![]()
Айде вие сте наред
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Това 2008г. сигорно е печатна грешка,и при нас така пишеше.Обаче явно тестовете са били различни-при нас нямаше трансформации и есето беше 100-120 думиПървоначално написано от pam1
![]()
Иначе при нас беше пълна пародия-издиктуваха ни верните отговори,написах есето набързо и за час и половина бях готов![]()
по какво държа изпитПървоначално написано от Nafarforii
ако е било по англиийски няма как да са били различни Темите бяха две Едната че отиваш да живееш при ученик от еди си къде за 1 седмица а той във вас Другата беше за униформите 150-170 думи
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Теста не беше чак от най-трудните всякаш класната която правихме беше по-трудна.На есето писах по първата тема писах около 150 думи.
Трансформацията незнам дали ми е вярна,но дано поне да имам 4.
Дано скоро да качат отговорите в сайта на МОН.
Вие как се справихте?