- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Мисля, че няма да излязат.Никъде не намирам тест или отговори от миналата година. Ама до Петък, ще ни кажат резултатите.
![]()
Някой да си спомня какво е написал на последния лисънинг, на последния въпрос?
Ти кой тест беше 3 лисънинг и 3 ридинг или с 2 ридинг?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ако ме подсетиш за въпроса може да ти отговоря
шитт... аз изписах цляото място за есето и половината от задната страна.. би трябвало да са над 180 .. т'ва ше е мн тъпо ако ми пишат 2-ка за по-голямо разгръщане на есе.. тъпотия..
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Реших , че е 8.45 не знам защо , 100% налучкване![]()
аа май се сетих не е ли това за Моцарт ефекта ?
^^
az pisah b) am...nz dali e vqrnoПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Ňő M
Е какъв беше въпроса(нз дали сте били моя вариант ама...)Първоначално написано от lin4etoyy
точно това е верният отговор..Първоначално написано от vesito13
нещо казваха quarter to the hour което ще означава 15 мин..
а другите бяха и 5 и 10 някви такива.. :P
^^
ми ние всс ще следим ... въпросът е дали мон ще ги пусне![]()
Есето трябва да бъде точно по оказаните критерии , иначе нямаше да ги има . И разликата е много голяма да можеш да кажеш с малко думи всичко , което би казал с много думи . И твоето есе , спрямо моето е 99% над 180 думи . Аз писах г/д дребно , като изписах редовете , които ни бяха дадени и още 4-5 реда под тяхПървоначално написано от chefzz
![]()
Айде тогава да си разменим скайповете и като излязат отговорите , който може да ми каже , че трябва да уча за утрешния изпит , а като през 5 мин проверявам за тези отговори няма да стане номера с ученетоПървоначално написано от clever
![]()
Абе дами и господа няма ли ги тези отговори от изпитите, то аз съм с френски, ама то където едното там и другото. От МОН не са ги качили още, нали, защото аз уж търсих.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
оксс
а ако искаш направо тук ще плесна линка ако въведат отговорите![]()
за мен учебната година свърши![]()
поне за това се радвам
![]()
![]()
![]()
утре ще пътувам ..![]()
![]()
Мамка му! Аз писах 12:15..Първоначално написано от chefzz
![]()
What you give is what you get!
Тук няма да мога да следя , а скайпа ще изписка , а аз нали искам да съм от първитеПървоначално написано от clever
А не знам може и 12:15 да писах , не помня вече
![]()
и аз съм писала 12 и 15
пишете Second to none и това ми е скайп името... ще ме познаете;че на профила съм си писала гнусен изпит![]()
![]()
ии сега може да излезе че есето ми може да е много добро ама като е дълго.. и аии 2-ката.. апф![]()
^^
What does the phrase a quarter of the hour mean?
In: Word and Phrase Origins [Edit categories]
[Edit]
Answer
If you mean an expession such as "quarter of six," it means a quarter of an hour before six o'clock, or in other words, 5:45.
Доказателстово :P
^^
Мамка му!![]()
What you give is what you get!
Имаш ли нещо общо с тайванПървоначално написано от clever
![]()
skype-a mi e angel_girl_941 .ako ne e problem pi6ete mi ako namerite otgovorite pi6ete plss.![]()
Ňő M
неПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
от друга страна замислете секой ще ни брои думите до точност ...
поне се надявам мен да не ми преброят 11 думички![]()
![]()