- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
За 11 думи не вярвам толкова да се заядат . Но някой изписал първата страница и половината втора , кой няма да се усети , че това не са 150-170 думи![]()
аз писах обширно и се разпространих и на следващата страница;ама част от нея... не цялата ))
То си личи с какъв почерк е написано де![]()
Аз писах доста ситно, за да не си личи, че имам повече от 170 думи..![]()
What you give is what you get!
Ама те броят, и после режат яко.Първоначално написано от Decu
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Потресена съм.. нямаше нищо общо с това което очаквах ;xx и това което бях готвила ;x
От темите избрах тая аз униформите.. и какви глупости писах само аз си знам..
ще им нарежа аз с един ритникПървоначално написано от Hayashi
![]()
не стига че пишем ...
отначало прочетох до 180 думи и си казвам-уеаа точна съм.. а кфо се оказаа и аз не знаех че режат ако пишем повече дявол го взел ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Нас ни предупредиха, че и за 1 думичка може да се заядат.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
омФгПървоначално написано от Hayashi
![]()
абе спокойно бе хора, да не си мислите че ще ги броят, никой няма да се занимава с такива неща, те гледат само колко е обемно, я ако сте изписали една страница, мн ясно че ще ги броят или ако сте написали само 7,8 реда, ама сега за 1,2,3...10 думички не ми се вярва. Поне на нас така ни казаха. Иначе аз написах точно 160 думи
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Споко бе хора, думите нямат чак такова значение. Те няма да ви ги броят една по една.Споко няма да ви се заядат за думите.
Мамка му! Тъп гаден министър на образованието!Как можее? 3 listening и 2 reading .. абе,тея нормални ли са , бе ? Аз за к'во учих толкова много?За да слушам тая квесторката как си мрънка под носа
![]()
.. сега ако изкарам 2 , заради нея няма да хода на море
...
![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
а дали ще пуснат отговорите в сайта на мон или пък разултатите да видим какво сме искарали на нас ни казаха че чак в петък ще ни кажат но може да са пуснали верните отговори поне
и аз искам да си слоделя впечатленията от изпита.... първо мисля, че трябваше да стане ясно какъв ще е формата преди изпита, за да няма изненадани то се пак аз до ся не съм прайла тест с 3 listening-a напрао бях бясна мнн мразя тва винаги оплесквам сичкопосле пък нз как е било при вас ама ние трябваше да поберем съчинение от 150-170 думи на 10 редчета в бланкага за отговори
толкоз ли не можаха да ни раздадат карирани листи :@:@....че и то си е тва по моя вина де мн се ядосвам амаа забраих да запиша по коя тема ще работя и направо почнах да пиша но се надявам че няма да ми анолират цялото съчинение де то се пак става пределно ясно за кое пиша.....аа да и си спомням няколко въпроса..на 3-тия listening последния въпрос не съм сигурна за отговора the media criticized the ambitious parents написах та има ли някой който да е сигурен за отговора
![]()
а нащото съчинение беше 120 думи и беше да пишем за некво бяло кеченце по зададено 1 изречение или за някой който му се възхищаваме на нас ни раздадоха по 5 карирани листа
Аз съм почти 80% сигурен ,че е A) Media made more of it (нещо такова беше не си спомням точно) ,защото,ако сте слушали внимателно имаше нещо ,че медиите са издали книги за сдуханите родители,които искат да направят децата си генииПървоначално написано от blue_ice
![]()
Пхаха, написах над 200 думи, защото никой не ни каза, че ще намалят за обема. Раздадоха ни карирани листи, от които изписах лист и половин страница...![]()
![]()
Тестът не беше труден, но имам някакви нереално тъпи грешки.
Тhe Hell is coming!
а някой да си спомня какво е писал на единия клоуз тест дето имаше bother и предлозите from,on,for и about
аз напиах on но и представа си нямам какво е, просто това ми харесаПървоначално написано от sunriseee
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз го направих about и преди малко проверих в речника .... about еПървоначално написано от sunriseee
![]()
спокс и аз май писах about и мисля че беше вярно....ако стаа дума за тоя въпрос де щот помня че се някъде бях писала aboutПървоначално написано от Detestation
![]()
http://mon8.mon.bg/index.php ама нещо немога да вляза с тези пароли![]()