- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Yeah !
Обаче проблема с есето си остава, защото съм минимум с 50-60 думи отгоре. Минимум.![]()
А иначе чакам около 5...баси, можех и повече.
Тhe Hell is coming!
Първоначално написано от Detestation
Спокойно .. Аз съм със 120 някъдеЧак като предадох ми казаха , че ще намалят за това .. Ама карай .. Свърши вече
![]()
И аз съм писала about , звучеше ми правилноАма то колко предлози съм изписала , вече свикнах да ги определям по интуиция
![]()
А как направихте трансформацията с apologise ?
I apologise for being unfriendly when I met you така ли?![]()
вижте на нас ни казаха, че никой няма да тръгне да брои на всичките ученици думите...сега ако си личи, че са прекалено много или малко съотвтно ще се броят и ще режат от оценките, но за 1,2,3,4,5 думи никой няма да ти направи проблем
а отностно listening-a & reading-a просто без коментар...досега всичките външни проверки били с по 1 от двете на нас ни траснаха общо 5...listening + reading...постояно нови и нови прототии без да си информиран предварително...
Е*ано ни е всичко в наща мила родина![/list]
а на първия лисънинг имяше един въпрос дали някаква там говорила със сестрите на английски.Вие какво писахте?
Аз го направих"I apologise for having benn unfriendly last time we met." или "I apologise for not having been friendly last time we met! Би трябвало и двата варианта да са верни!![]()
Накара ме да се разровя да се правя на хакерПървоначално написано от badb0y
От сайтовете на РИО за съответния град намирате съобщенията изпратени до директорите на училищата "пароли за въвежданена резултати в mon8" от там паролите са валидни , но нищо не може да направиш . Нищо не пише . Това е за въвеждане на отговорите , които ние сме писали . Дано схванахте
![]()
мхм това за думите зависи от самия учител. Нашата госпожа по англ. се прави на много стриктна ( а всъщност не е) 100 % ще провери колко думи сме написали.А добре ,че на нашата група тя ни чете reading-а поне на нея сме и свикнали
![]()
Аз писах , че е вярноПървоначално написано от sunriseee
![]()
аз написах че не е дадена информацияПървоначално написано от vesito13
![]()
И аз писах че не е дадена инфоПървоначално написано от blue_ice
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Писах, че не е дадена информация.Първоначално написано от blue_ice
Абе т'ва с тия кодове не става.![]()
По дяволите, какво писахте на първия въпрос.
На лисънинга. Дали училището е било само за момичета..
Тhe Hell is coming!
Писах Б. Тоест, че е грешно. Незнам.Първоначално написано от Detestation
![]()
Пх, май наистина е грешно..
За какъв дявол писах С) ?!![]()
Тhe Hell is coming!
На първия въпрос на лисънинга се е C не беше казано дали училището е само за момичета тоест не беше дадена информация, същото и за това с учителката дали им е говорила на английски....
аз писах А но идея си нямах за какво става въпрос
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
грешно е ,защото до колкото си спомням беше Английско училище в Индия или нещо такова О.оПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Слава богу! И аз писах aboutПървоначално написано от badb0y
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аз пък помня,че беше училище за млади момчета и момичета в Индия.Направих B) ама не съм мн сигуренПървоначално написано от machineheadfan
Оффф ари да ги качът в сайта на МОН ,вече нямам търпениеама щом досега не са ги качили значи нямаме шанс
![]()
офф аз ли съм тъпа или к'во ..нещо не ми се получи номера с паролите ..
![]()
И аз. И аз.Първоначално написано от BloomF
![]()