.
Отговор в тема
Страница 2 от 35 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 858

Град
    Изгубено
    Аз доколкото знам няма да има устен и няма да има диктовка, а ще има listenning

Град
    Pays de la Loire
    На моя изпит имаше диктовка, за което наистина много се радвах. На лисънинг не винаги мога да се концентрирам максимално . Иначе изпитът ми беше преди 3 години (за информация). Не беше нищо по-различно от контролните, които правехме след всеки юнит - нито по-лесно, нито по-сложно. Просто трябва да си знаеш материала. Ноо общо взето, стори ми се елементарен, особено граматичните задачи. Което пък не е толкова учудващо - все пак в упражненията са заложени неща, които са дъвкани и предъвквани стотици пъти. Но и аз до деня на самия изпит доста се бях угрижила каква ще ми е оценката накрая (макар да се вписва като текуща). Така че разбирам и вас - тревожното чувство при мисълта, че може и да се издъниш, е доооста изнервящо. Но от друга страна действа мобилизиращо. В крайна сметка бях предоволна от оценката си. Устен не съм имала.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Аз ще правя по немски изпитите, но и ние няма да имаме диктовка на писмения. Също така няма да имаме устен, защото не са съставили комисия, а трябвало класния ръководител да организира нещо като изпит за класа си и то по желание. Само по себе си това е смешно и ние специално няма да го правим..Но и така не са ни малко изпитите...

Споко

Миналата година имах такъв изпит по Англ.Език.
    Да ви кажа.... няма страшно!НЕ БОЛИ Няма да се притеснявате и добре е да седнете зад някой, който знае повече от вас :P Ние си преписвахме... Те бяха квесторки госпожи от 1 до 4 клас... нямахме проблеми. Айде успех на всички

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Спокойно .. ужасно лесно е .. или поне миналата година беше Щом имах 6.00 значи ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

edni fr sa pravili v u4ilishte nqkakv primeren test i mi kazaha 4e e bil ujaaaaasen ima li sa 4 (a ina4e sa dobri po angliiski mnogo daje)
    A IN4E po koi u4ebnik u4ite
    az po Headway

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от countes
    опа не на 15 ами на 16 обаче не е сигурно
    Днес г-жата ми каза че окончателно е на 18ти в 8:30ч (не съм сиг за часа) иначе на класната изкарах 5.55 (5.15 на UoE,5.50 на диктовката[2 грешки на прости думи :S ] и 5.75 на превода му)

Град
    На Майната си xD
    аз ше я зема...за това не се тревожа...но ония дето нз думите които ги повтаряме ВСЕКИ БОЖИЙ ДЕН... те дошли да учат англ ез...а вместо това спят по цял ден...

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    оле аз чак неска разбирам че ще има такъв тест ще може малко повече информация..
    no relationship, no emotion, just sex..

Град
    Pleven d'gee
    При нас е на 18 и включва : Writing,Grammar,Listening , Reading.Изпитът ни почва от 9ч.~и свършва в 12:00 След това нямам часове(2ра смяна съм)
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

При нас е на 18 и включва : Writing,Grammar,Listening , Reading.Изпитът ни почва от 9ч.~и свършва в 12:00 След това нямам часове(2ра смяна съм)
    pri nas shte e sashtoto samo dete sled tova shte si imam normalniii 4asooveeeeeeeeeee

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    При нас също и би трябвало навсякъде да е така
    А иначе аз малко съм се шашнала, ама предполагам няма да е кой знае колко трудно... |:

Град
    Pleven d'gee
    Ние вчера правихме класно включващо подобни работи,но млако се поизложих от 105 точки на Grammar взех само 78
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

otnosno trudnostta--- razli4no shte bade zavisimost ot gimnaziqta---ezikovite koito imat 19 i pove4e 4asove angliiski sedmi4no shte imat test na po visoko nivo ot kolkoto primerno az ---nie imame po 13 4asa sedmi4no
    amaaa no to e normalnoo de kato smetnesh 36 u4ebni sedmici po 6 4asa pove4e sa 216 4asa pove4e

Град
    Враца
    Оооо, прословутия изпит... на 18ти е, да... Мисля, че е от 9 часа... Класното ни беше част от миналогодишния изпит... Специално изреченията за преобразуване бяха много по - лесни от това, което правим като упражнения в клас и това, което има в Бетър енд Бетър )) Аз се учудих даже... Аа... радвам се, че няма диктовка, но пък и разбрах, че при Listening-a за всяка грешка ще се взима 0,60 стотни, което си е супер много... на класното бяха 10 въпроса, имах 2 грешки, следователно 4,80 на тоя компонент Ама при диктовката също е гадно оценяването, тъй че съм доволна... ние сме с 19 часа седмично и сме първите, дето учат по Enjoy English... Много як учебник Само дето много падат страниците Таа... на 18ти ще видим )) Нашата пък госпожа ни успокоява и казва, че не е нищо страшно и да не се шашкаме ))
    еlsy

Много се притеснявам за този изпит...
    само ни казват колко сме били тъпи и как нямало да го вземем и ще се изложим. Абе, много е притеснително.. предпочитам идпитите след 7-ми клас.
    А иначе и ние няма да учим след изпита!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    еххе няма страшно! Всички ще се справите! Добре е че нямате диктовка, защото понякога е много коварна. Иначе ние имахме и устен изпит, но аз съм с първи език английски и освен редовните,в 8 клас имахме и допълнителни следобедни часове. На listening-a се опитайте да се концетрирате максимално.. може да се преписва.. е на устния- не може де..но При нас учстния беше- 1ва част - 13-14 теми за разявиване и си избираш една и говориш,а 2я беше да съставиш диалог с някой партньор, на тема, която ти дават даскалите Нищо страшно Аз на писмения имах 5,71 , а на устния- 6

Град
    plEasanTviLLe
    А къде мога да намеря "Better and Better" в интернет?Има ли изобщо такъв вариант?? Няма я като е-бук в повечето тракери,за разлика от други помагала от сорта а вече няма смисъл почти да си я купувам ,изпита е в сряда..

Град
    Там, където е сърцето...
    А този изпит само за 8ми клас ли ще е?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

За подготвителните класове само и е еднакъв за всички,които се водят за такива!
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от TarkCougar
    А къде мога да намеря "Better and Better" в интернет?Има ли изобщо такъв вариант?? Няма я като е-бук в повечето тракери,за разлика от други помагала от сорта а вече няма смисъл почти да си я купувам ,изпита е в сряда..
    Ми освен да си я поръчш през нета или да я потърсиш в някоя книжарница...макар че вече малко е късничку..и ще ти потрябва само ако не знаеш нещо специфично или не ог разбираш...

izpita e na 18-ti uni ot 9 4asa i svar6va v 12 4asa.nie pravim mn usilena podgotovka moga da kaja,4e sme re6ili cqlata knijka na 4avdar Zdrav4ev i o6te 2/3 ama ne im pomnq imenata.Na skoro imahme proben izpit i ne se spravih mn dobre izkarah 4.33 i zatova sam pritesnena malko,no mislq 4e 6te se spravq,za6toto sme rabotili mn.cqla godina i ne moje da ne sam zapomnila ne6to .USPEH na vsi4ki,na koito im prestoi van6no ocenqvane.
    Аз,съм си аз !!!

Град
    На Майната си xD

Good Luck ! ;)

Успех на всички(най много на мен ) надявам се да няма скъсани/провалени на изпита...в моето даскало е нямало провалени до сега(а в мойто даскало почти не се учи)... голяма час ще изкарат изпита...но не с много добра оцанка...

на 18 юни 6те е :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си