- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Аз доколкото знам няма да има устен и няма да има диктовка, а ще има listenning
На моя изпит имаше диктовка, за което наистина много се радвах. На лисънинг не винаги мога да се концентрирам максимално. Иначе изпитът ми беше преди 3 години (за информация). Не беше нищо по-различно от контролните, които правехме след всеки юнит - нито по-лесно, нито по-сложно. Просто трябва да си знаеш материала. Ноо общо взето, стори ми се елементарен, особено граматичните задачи.
Което пък не е толкова учудващо - все пак в упражненията са заложени неща, които са дъвкани и предъвквани стотици пъти. Но и аз до деня на самия изпит доста се бях угрижила каква ще ми е оценката накрая (макар да се вписва като текуща). Така че разбирам и вас - тревожното чувство при мисълта, че може и да се издъниш, е доооста изнервящо. Но от друга страна действа мобилизиращо.
В крайна сметка бях предоволна от оценката си. Устен не съм имала.
Аз ще правя по немски изпитите, но и ние няма да имаме диктовка на писмения. Също така няма да имаме устен, защото не са съставили комисия, а трябвало класния ръководител да организира нещо като изпит за класа си и то по желание. Само по себе си това е смешно и ние специално няма да го правим..Но и така не са ни малко изпитите...
Миналата година имах такъв изпит по Англ.Език.
Да ви кажа.... няма страшно!НЕ БОЛИНяма да се притеснявате и добре е да седнете зад някой, който знае повече от вас :P Ние си преписвахме... Те бяха квесторки госпожи от 1 до 4 клас... нямахме проблеми.
Айде успех на всички
![]()
Спокойно .. ужасно лесно е .. или поне миналата година бешеЩом имах 6.00 значи ..
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
edni fr sa pravili v u4ilishte nqkakv primeren test i mi kazaha 4e e bil ujaaaaasen ima li sa 4 (a ina4e sa dobri po angliiski mnogo daje)![]()
![]()
A IN4E po koi u4ebnik u4ite
az po Headway
Днес г-жата ми каза че окончателно е на 18ти в 8:30ч (не съм сиг за часа) иначе на класната изкарах 5.55 (5.15 на UoE,5.50 на диктовката[2 грешки на прости думи :S ] и 5.75 на превода му)Първоначално написано от countes
аз ше я зема...за това не се тревожа...но ония дето нз думите които ги повтаряме ВСЕКИ БОЖИЙ ДЕН...те дошли да учат англ ез...а вместо това спят по цял ден...
![]()
оле аз чак неска разбирам че ще има такъв тест ще може малко повече информация..![]()
no relationship, no emotion, just sex..
При нас е на 18 и включва : Writing,Grammar,Listening , Reading.Изпитът ни почва от 9ч.~и свършва в 12:00 След това нямам часове(2ра смяна съм)![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 10:53 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
При нас е на 18 и включва : Writing,Grammar,Listening , Reading.Изпитът ни почва от 9ч.~и свършва в 12:00 След това нямам часове(2ра смяна съм)
pri nas shte e sashtoto samo dete sled tova shte si imam normalniii 4asooveeeeeeeeeee![]()
![]()
При нас също и би трябвало навсякъде да е такаПървоначално написано от pYa.BaHKaTa
![]()
А иначе аз малко съм се шашнала, ама предполагам няма да е кой знае колко трудно... |:
Ние вчера правихме класно включващо подобни работи,но млако се поизложихот 105 точки на Grammar взех само 78
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
otnosno trudnostta--- razli4no shte bade zavisimost ot gimnaziqta---ezikovite koito imat 19 i pove4e 4asove angliiski sedmi4no shte imat test na po visoko nivo ot kolkoto primerno az ---nie imame po 13 4asa sedmi4no
amaaa no to e normalnoo de kato smetnesh 36 u4ebni sedmici po 6 4asa pove4e sa 216 4asa pove4e
Оооо, прословутия изпит... на 18ти е, да... Мисля, че е от 9 часа... Класното ни беше част от миналогодишния изпит... Специално изреченията за преобразуване бяха много по - лесни от това, което правим като упражнения в клас и това, което има в Бетър енд Бетър)) Аз се учудих даже... Аа... радвам се, че няма диктовка, но пък и разбрах, че при Listening-a за всяка грешка ще се взима 0,60 стотни, което си е супер много... на класното бяха 10 въпроса, имах 2 грешки, следователно 4,80 на тоя компонент
Ама при диктовката също е гадно оценяването, тъй че съм доволна... ние сме с 19 часа седмично и сме първите, дето учат по Enjoy English... Много як учебник
Само дето много падат страниците
Таа... на 18ти ще видим
)) Нашата пък госпожа ни успокоява и казва, че не е нищо страшно и да не се шашкаме
![]()
))
еlsy![]()
Много се притеснявам за този изпит...
само ни казват колко сме били тъпи и как нямало да го вземем и ще се изложим. Абе, много е притеснително.. предпочитам идпитите след 7-ми клас.
А иначе и ние няма да учим след изпита!
еххе няма страшно! Всички ще се справите! Добре е че нямате диктовка, защото понякога е много коварна. Иначе ние имахме и устен изпит, но аз съм с първи език английски и освен редовните,в 8 клас имахме и допълнителни следобедни часове. На listening-a се опитайте да се концетрирате максимално.. може да се преписва..е на устния- не може де..но
При нас учстния беше- 1ва част - 13-14 теми за разявиване и си избираш една и говориш,а 2я беше да съставиш диалог с някой партньор, на тема, която ти дават даскалите
Нищо страшно
Аз на писмения имах 5,71 , а на устния- 6
![]()
А къде мога да намеря "Better and Better" в интернет?Има ли изобщо такъв вариант??![]()
Няма я като е-бук в повечето тракери,за разлика от други помагала от сорта
![]()
а вече няма смисъл почти да си я купувам ,изпита е в сряда..
А този изпит само за 8ми клас ли ще е?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
За подготвителните класове само и е еднакъв за всички,които се водят за такива!
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ми освен да си я поръчш през нета или да я потърсиш в някоя книжарница...макар че вече малко е късничку..и ще ти потрябва само ако не знаеш нещо специфично или не ог разбираш...Първоначално написано от TarkCougar
![]()
izpita e na 18-ti uni ot 9 4asa i svar6va v 12 4asa.nie pravim mn usilena podgotovka moga da kaja,4e sme re6ili cqlata knijka na 4avdar Zdrav4ev i o6te 2/3 ama ne im pomnq imenata.Na skoro imahme proben izpit i ne se spravih mn dobreizkarah 4.33 i zatova sam pritesnena malko,no mislq 4e 6te se spravq,za6toto sme rabotili mn.cqla godina i ne moje da ne sam zapomnila ne6to
.USPEH na vsi4ki,na koito im prestoi van6no ocenqvane.
Аз,съм си аз !!!
Успех на всички(най много на мен) надявам се да няма скъсани/провалени на изпита...в моето даскало е нямало провалени до сега(а в мойто даскало почти не се учи)... голяма час ще изкарат изпита...но не с много добра оцанка...
![]()
на 18 юни 6те е :P