- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Абе мозък, гумата сам си я е сменил човека. Не е мързелив.Първоначално написано от Ivan2101
![]()
Първоначално написано от Detestation
Верният отговор е че я е оправил за половин час защото "Despite his little knowledge" означава малките му познания .. а пишеше че той няма абсолютно никаквиловка работа :P
Impossible is nothing ;] ^^
^^
А за neither аз лично писах Neither is Danny interested in projects nor is Penny![]()
^^
Да той си смени гумата обаче после не е могъл да запали колата, защото е имало проблем с двигателя, но той не разбирал нищо от коли след това минала друга кола която закарала бащата до най - близкия гараж където той довел механик, който механик оправил много бързо колата бащата му платил и те тръгнали, а че гумата я сменил той и така...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Как ще няма абсолютно никакви познания. Нали е сменил гумата на колата сам. То въпросът е че е успял да я смени въпреки малкото си познания.
Отговор С беше "въпреки малкото си познания за колите", не "за двигателите".
Тhe Hell is coming!
ако публикуват теста в сайта ще мога да кажа вс което съм оградила
помня!
само да ги дадат тия отговори че не ми се чака и нервира . .
за лисънинга оградих че учителката е говорила на онова хлапе на английски
също писах че това че са в момическо училище е грешка
таам че учителката писах че е строга . .
и за родителите нещо си писах истина ...
общо взето това ;Д
на др лисънинг писах 12 и 15![]()
Въпроса беше:
Бащата оправил колата...
A)
B)
C)
D) с помощта на професионалист
А не бащата сменил гумата...
Поне така си го спомням аз.
За мен лично е това за половин час.. това е факт че го е направил за по малко от половин час а и ясно беше споменато че няма никакви познания от коли![]()
а тва за учителката че е говорела на английски май не беше споменато..
демек C
^^
А за рийдинга за златната рибка имаше една дупка в изречение от сорта, че майката разбрала че златната рибка не е толкова лош вариант и че ще съсдава по-малко грижи или нещо от тоя сорт и там имаше да попълним м/у 4 отговора, два от които бяха problem и bother. Кой от четирите е? ПП: Сори за неразбрания пост.
3тия беше trouble. Аз писах него![]()
^^
и аз писах troubleПървоначално написано от chefzz
защото мисля,че беше нещо от рода на "по-малка беда"
нещо от сорта на there would be less ___ trouble___ than a dog or cat..
не съм сигурен ;щ
^^
Първоначално написано от Ivan2101
Добре де, оправянето на колата нали, че е сменил гумата. Същото ее!
Ии е сменил гумата с помощта на сина си.. Така че мисля, че не е д... А когато я оставят на механика, бащата не оправя нищо. Механика я поправя сам.
абе може и да си права, но ако беше така според мене трябваше въпроса да е
Бащата смени гумата...
до колкото си спомням беше D) с помощта на професионален асистент (един вид дъщеря му/сина му дето му помагал/а)Първоначално написано от taffy
Първоначално написано от taffy
Не беше ли момиче ?![]()
^^
Първоначално написано от clever
За учителката писах че не е дадена информация![]()
за училището съм 90% сиг че също не е спомнато , защото се казва че е училище за Indian and English students.. демек не е казано нищо дали е есамо за момичета или не..
за учителката че е строга писах false щото момичето казва че и се сторила мн мила..
за родителите и аз писах че е вярно..
после за състезателния дух също писах че е вярно..
А относно тфа с 12:15 аз писах 8.45.. по-точно подсказаха ми го де![]()
![]()