- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Явно няма да е над 5,50..![]()
Памела и Синтия не са им рожденните имена поне според мен , нали се казваше , че индийските им имена са Санта и още нещо , а това го правят на английски , поне аз така разбрах .
Първоначално написано от taffy
не не са им рождените имена.. 100%
не са => B)Първоначално написано от taffy
не са им рожденни имената!
най-малкото хлапе има състезателен дух!
п.п.чакам отговоритеееее![]()
чакааааааайй.. пуснали са сайта а няма нищо..![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
ОТГОВОРИ НЯМА ДА ПУСНАТ, БЕ ХОРА!!! Не се надявайте. Щом до сега ги няма, надали. Направо резултатите. Стъга бъхтяхте за отговорите и оценките. Колкото, толкова. Като ги видите по - рано, оценката няма да ви се повиши.
Иначе дано сме поуцелили нещо.![]()
Кви развалини коли бе братле....аз имах да пиша за Big Ben , Scotland i Hounds Co. тва ми беше реадинга , а листенинга ми беше за някъв дето влязъл в няква библиотека и т.н. Аз ли съм нещо в грешка ... съмнявам се имам все пак областно по англииски взето с отличие...![]()
ясно че няма да се промени оценката ама от всичко най-мразя да чакамтака се нервя и съм в напрежение
![]()
![]()
Оле тоя тест го урезилих тоталноЗа излитането на самолета отговорих 12:15. Не съм много сигурна ама ако си спомнях въпроса можех да ви обясня защо е така. А после като разбрах, че е play tricks а не do tricks
![]()
--------------------
Бладодаря ти сърдечно за бързия отговор..не бях информиран поради простата причина , че закъснях за изпита с 10-20минути..Моля да бъда извиненПървоначално написано от masal
![]()
е и аз написах do tricksПървоначално написано от dana_
![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
Под 2 варианта имам предвид,че за професионалните и профилираните гимназии са различни варианти,ти трябва да си професионална гимназия.Първоначално написано от FlipY
Слава Богу, нямаше да е честно да сме на едно с езиковите , защото има голямо разминаване в броя на часовете..както и да е =] Пак ти благодаря за информациятаПървоначално написано от masal
Нечестно,но щях повече да се радвам на 3 лисънинга,2 ридинга и трансформации,както техния.![]()
![]()
туки ми е play , това го помняПървоначално написано от taffy
![]()
да има някой ясновидец тука да каже колко ще имаме![]()
вече ми стана смешно... писна ми да се нервя тЪ![]()
тая тема доста активна се оказа![]()
![]()
Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас![]()
ми тууПървоначално написано от masal
![]()
те пък тъй са се филмирали,че от толкова нерви ще оплескат всичко накрая...Първоначално написано от vesito13
off:червилото на орифлейм супер блясък е супееер якооо...![]()
![]()
7 клас баш няма да надваримПървоначално написано от vesito13
![]()
Сутринта ги видах наще зайци бяха супер панирани и притеснени за този изпит,аа то всъщност само ви плашат,въобще не е важно. И понеже не ми се четат 35 страници, я кажете трудно ли беше или