- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
на варианта при който беше съчинение за некво бяло куче немислите ли че имаше много AAAAAAAAAAAAAAAAA
не беше това,което очаквахме.иначе наистина това си е само текуща оценка,все пак дори да е по-ниска от обикновено изкарваните оценки,мисля че учителите ни ще ни дадат шанс да си изкараме по-висока за годината.Първоначално написано от chill
![]()
ДааааааааааааааааааПървоначално написано от danko6
даже на едната задача май има 4 последователни,чак се зачудих.
![]()
Аре да видим дееПървоначално написано от clever
![]()
--------------------
1. Аз искам 3 , моля моля на опашка![]()
2. 7 клас са почнали от преди 2 месеца , ние това го правим за няколко дни .
3. Зависи от училището , за някои тази оценка е важна и не плашат само . Това се знае и от по-горните класове
4. Не , че беше толкова трудно , просто формата беше гаден![]()
5. 7 клас нека си се филмират няколко пъти им казах , че няма смисъл от паника , те си продължават . Само си унищожават невроните![]()
6.Червилото наистина ми изглежда хубаво![]()
толкова притеснение,може само да бъде враг и нищо друго :PПървоначално написано от vesito13
мм аз си поръчах един цвят дойде и толкова ми ахреса,че още 2 чакам в четвъртък.едно такова мекичко изобщо не изсушава устните и блести...мммм![]()
![]()
Лисънингите и рийдингите съкват ЯКО. Дано съм ги направила, че писах пълни глупости...
А граматиката беше брутално фасулска.
Надявам се за 6, ама нещо...
Аз за това с часа писах 12:15, а май е 8:45.![]()
А за това с медиите и експеримента Моцарт какво писахте? Аз написах, че медията suffered from bla-bla-bla...
Аз може да си взема някое , че скоро не съм пазарувала![]()
А иначе за моцарт писах там , че критикуват родителите или нещо от сорта , а бе д май беше![]()
Аз супер много се чудих на тоя въпрос, защото всички ми звуачаха нелогично и написах че media neshto si thoroughly. И аз не помня вечеПървоначално написано от Bianca
--------------------
абе вземи си,според мен няма да съжаляваш.само дето мирише малко на краставица,но на мен ми харесва.ахаха
![]()
И аз писах това, но после го задрасках. Мисля, че не е то, не критикуват родителите, а са пострадали, защото експериментът доказва, че рекламите им за амбициозни родители саа абсолютно безсмислени. Или нещо такова.![]()
На краставица , аучч , ще си помисля![]()
Хора , утре стискайте палци , моля ви се , имам чувството , че ще тупна пред комисията![]()
добре де,дайте да го видим тоя тест с 2та ридинга,че ми стана интересно какви въпроси сте имали,няма ли го никой?
искай мостра
а на устния(ние няма да имаме) да не вземеш да се панираш като 7класничетата.![]()
аз май разбрах, че медиите повлияли на родителите да бъдат някви такива откачени, а не че ги критикува и писах едно дето не се сещам как беше ама не suffered или, че ги обмисляли много.
Ще искам мостра , на устния аз като една примерна какичка ще гледам да не се паникиосвам , като 7мокласничетата![]()
![]()
е тоя устен ся за какво е,не мога да разбера,двете оценки ще се събират ли,к'во?
![]()
Да , да , сама не си вярвам , ама айде . Ще съм по-зле от 7 клас . Ако изкарам 2 оставам на поправителен![]()
![]()
![]()
А теста няма кой да ти го даде , няма как![]()
Всъъъъщнооост рийдингите бяха по-лесни, особено вторият. А всички се оплакват кооолко труден бил... Не знам.Първоначално написано от masal
Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка.
на моя тест пък 2 от ридингите ми се сториха доста ш**ани.Първоначално написано от Bianca
![]()
Писах , че е вярно , защото имаше кавички , точно както беше и в текста . Ама сега като се замисляМоже би съм направила глупост , нз
![]()
ем на мен едно момиче ми даде нашия,ама аз пък ги изтрих.Първоначално написано от vesito13
абе как ще имаш 2 бе,айде ся цяла година не си се мъчила 19 часа седмично за нищо. :P
Първоначално написано от Bianca
Аз не съм Веси ама да отговоря.. да и аз това писах..
![]()
Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()