.
Отговор в тема
Страница 22 от 35 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 858
    на варианта при който беше съчинение за некво бяло куче немислите ли че имаше много AAAAAAAAAAAAAAAAA

Цитирай Първоначално написано от chill
    Сутринта ги видах наще зайци бяха супер панирани и притеснени за този изпит,аа то всъщност само ви плашат,въобще не е важно. И понеже не ми се четат 35 страници, я кажете трудно ли беше или
    не беше това,което очаквахме.иначе наистина това си е само текуща оценка,все пак дори да е по-ниска от обикновено изкарваните оценки,мисля че учителите ни ще ни дадат шанс да си изкараме по-висока за годината.

Цитирай Първоначално написано от danko6
    на варианта при който беше съчинение за некво бяло куче немислите ли че имаше много AAAAAAAAAAAAAAAAA
    Даааааааааааааааааа даже на едната задача май има 4 последователни,чак се зачудих.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Давайте , давайте да правим конкуренция на 7 клас
    7 клас баш няма да надварим
    Аре да видим дее
    --------------------

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    1. Аз искам 3 , моля моля на опашка
    2. 7 клас са почнали от преди 2 месеца , ние това го правим за няколко дни .
    3. Зависи от училището , за някои тази оценка е важна и не плашат само . Това се знае и от по-горните класове
    4. Не , че беше толкова трудно , просто формата беше гаден
    5. 7 клас нека си се филмират няколко пъти им казах , че няма смисъл от паника , те си продължават . Само си унищожават невроните
    6.Червилото наистина ми изглежда хубаво

1. Аз искам 3 , моля моля на опашка
    2. 7 клас са почнали от преди 2 месеца , ние това го правим за няколко дни .
    3. Зависи от училището , за някои тази оценка е важна и не плашат само . Това се знае и от по-горните класове
    4. Не , че беше толкова трудно , просто формата беше гаден
    5. 7 клас нека си се филмират няколко пъти им казах , че няма смисъл от паника , те си продължават . Само си унищожават невроните
    6.Червилото наистина ми изглежда хубаво
    толкова притеснение,може само да бъде враг и нищо друго :P
    мм аз си поръчах един цвят дойде и толкова ми ахреса,че още 2 чакам в четвъртък.едно такова мекичко изобщо не изсушава устните и блести...мммм

Лисънингите и рийдингите съкват ЯКО. Дано съм ги направила, че писах пълни глупости...
    А граматиката беше брутално фасулска.
    Надявам се за 6, ама нещо...
    Аз за това с часа писах 12:15, а май е 8:45.
    А за това с медиите и експеримента Моцарт какво писахте? Аз написах, че медията suffered from bla-bla-bla...

и мисля че ще имаш минимум 4

Град
    Аз може да си взема някое , че скоро не съм пазарувала

А иначе за моцарт писах там , че критикуват родителите или нещо от сорта , а бе д май беше

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Лисънингите и рийдингите съкват ЯКО. Дано съм ги направила, че писах пълни глупости...
    А граматиката беше брутално фасулска.
    Надявам се за 6, ама нещо...
    Аз за това с часа писах 12:15, а май е 8:45.
    А за това с медиите и експеримента Моцарт какво писахте? Аз написах, че медията suffered from bla-bla-bla...
    Аз супер много се чудих на тоя въпрос, защото всички ми звуачаха нелогично и написах че media neshto si thoroughly. И аз не помня вече
    --------------------

абе вземи си,според мен няма да съжаляваш.само дето мирише малко на краставица,но на мен ми харесва. ахаха

И аз писах това, но после го задрасках. Мисля, че не е то, не критикуват родителите, а са пострадали, защото експериментът доказва, че рекламите им за амбициозни родители саа абсолютно безсмислени. Или нещо такова.

Град
    На краставица , аучч , ще си помисля

Хора , утре стискайте палци , моля ви се , имам чувството , че ще тупна пред комисията

добре де,дайте да го видим тоя тест с 2та ридинга,че ми стана интересно какви въпроси сте имали,няма ли го никой?

искай мостра
    а на устния(ние няма да имаме) да не вземеш да се панираш като 7класничетата.

аз май разбрах, че медиите повлияли на родителите да бъдат някви такива откачени, а не че ги критикува и писах едно дето не се сещам как беше ама не suffered или, че ги обмисляли много.

Град
    Ще искам мостра , на устния аз като една примерна какичка ще гледам да не се паникиосвам , като 7мокласничетата

е тоя устен ся за какво е,не мога да разбера,двете оценки ще се събират ли,к'во?

Град
    Да , да , сама не си вярвам , ама айде . Ще съм по-зле от 7 клас . Ако изкарам 2 оставам на поправителен

А теста няма кой да ти го даде , няма как

Цитирай Първоначално написано от masal
    добре де,дайте да го видим тоя тест с 2та ридинга,че ми стана интересно какви въпроси сте имали,няма ли го никой?
    Всъъъъщнооост рийдингите бяха по-лесни, особено вторият. А всички се оплакват кооолко труден бил... Не знам.
    Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка.

Всъъъъщнооост рийдингите бяха по-лесни, особено вторият. А всички се оплакват кооолко труден бил... Не знам.
    Веси, на първия рийдинг какво писа за Bruno? Където се пита дали е бил от "добрите", защото пишел с дясната ръка.
    на моя тест пък 2 от ридингите ми се сториха доста ш**ани.

Град
    Писах , че е вярно , защото имаше кавички , точно както беше и в текста . Ама сега като се замисля Може би съм направила глупост , нз

Да , да , сама не си вярвам , ама айде . Ще съм по-зле от 7 клас . Ако изкарам 2 оставам на поправителен

А теста няма кой да ти го даде , няма как
    ем на мен едно момиче ми даде нашия,ама аз пък ги изтрих. абе как ще имаш 2 бе,айде ся цяла година не си се мъчила 19 часа седмично за нищо. :P

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)

Аз не съм Веси ама да отговоря .. да и аз това писах..

Оф, най-гадното е, че съм правила тоолкова тестове през годината, толкова олимпиади (в клас) и никога не е имало такова нещо като It1s not said in the text. И изведнъж да ни го изтъпанчат на външния изпит.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си