- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Абе ние миналата година какво направихме тука във форума(аз със стария си акаунт де)Тазгодишните седмокласници не могат да ни стъпят на малкия пръст
![]()
Първоначално написано от Bianca
на моите пък на повечето имаше такива,зависи кой какво е решавал.но въпреки,че имаше ние се упражнявахме най-вече на трансформации и производни,така че ползата беше 0.
![]()
По-трудно? На нас ни беше много лесен май, само лисънинга бях осрала. Ааа преписвахте ли много??Първоначално написано от masal
м/у другото т'ва с не е казано е гадничко,щото понякога се двуомя м/у него и false.
еми по-трудно ми беше лично на мен,а за преписването..имахме камера.Първоначално написано от chill
![]()
![]()
28 теми не се учат туко така повярвай ми , а пък и толкова много години , толкова много информация , в главата ми е пълна каша . Теорията на Дарвин да я развиваш на английскиПървоначално написано от masal
![]()
Първоначално написано от vesito13
не,не спокойно...ще се справиш сигурна съм.
![]()
И к'во от това?Мислиш ли,някой ги гледаПървоначално написано от masal
![]()
директора ги гледаше и т'ва със сигурност...Първоначално написано от Nafarforii
![]()
![]()
Същата ситуацияПървоначално написано от masal
![]()
Хехе , доброто старо време , мдааааааПървоначално написано от Nafarforii
![]()
Аз нищо не преписах , попаднахме на гадни квестори , всичко сама писах . Една дума не ми е казал някой .Първоначално написано от chill
да това е кофти ...Първоначално написано от Bianca
абе няма ме за половин час... вие-2 страници изписахте . .
то не бяха червила;то не бяха краставици;то не беше Моцарт ...![]()
п.п.аз не преписвах![]()
![]()
Еми жалко за васПървоначално написано от masal
Между другото обикновено на външни оценявания учители и директори си затварят очите за преписване,защото освен себе си представяте и училището.
![]()
хехе нашите решиха да се направят на примерни,пък и май е имало точно от тея "външни хора" при директора.Първоначално написано от Nafarforii
![]()
искам да си изтегля мозила да ми играят емотиконите,с тоя тъп иксплолър...![]()
Мейсъл, точно затова се нервех, постоянно се колебаех между фолс и това.![]()
Утре имам математика, а г-жата ме чу как я наричам тъпа![]()
--------------------
masal , влизах в замундата и теглиш някоя мозила , инсталирането е лесно![]()
дано наистина се справя утре , че ще умра![]()
и който ще изпитват по математика Успех !![]()
абе колкото повече мислят,толкова по-големи простотии измислят...нямам думи,то оная костенурка Вълчев сиг не можи да го напр тоя тест ама...Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
hora vklu4vam se i az 4e otka4am bez otgovori .kakvo ste pisali za onaq v parviq listening dali se e zasegnala li kvo be6e ida vi pitam za pone nqkoi otg ot posledniq 4e az edna duma ne razbrah ot negopalna izlagaciq
![]()