- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
оф незнамПървоначално написано от Bianca
непомня вече нали мина пък колкото толкова
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Първоначално написано от Bianca
и аз това написах..ама се чудех..защото не пишеше,че точно това че пише с дясната ръка го прави от "добрите"
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от masal
![]()
![]()
![]()
![]()
успех на всс
да изкарате добри оценки и не само по инглиш :P по всичко да завършите супер
аз няма да пиша скоро тъй като утре излитам надалеч![]()
айде приятно лято![]()
![]()
![]()
здравейте
има ли някои които е правил теста за професионалните гимназии(с бялото кученце) и помни или пък си е записал отговорите
бих искал да сравним!!!
пишете ми на лични да ви дам скайпа си
Толкова ясно беше казано в началото че е САМО за момичетаПървоначално написано от Ivan2101
![]()
За да изкараш 3 трябват ти 40 точки от общо 80Първоначално написано от masal
съчинението е 20 точки а теста 60
хора
след малко излитам
да има някъди отговори или резултати
кажете плсс
![]()
ОМГ! Ще ми проверява най - гадната учителка по английски в цяло МГ.Есето ми е отишло на кино.
Тъпа работа. А днес ми казаха, че лисънинга и клоуз тестовете са били от кандидат-студентски изпити.
Т'ва нормално ли е?!
Минах , минах , минаааааааааааааааааааааа ааааааах![]()
![]()
Отидох там , влязох последна , защото не съм нахална , подготвих си темата , и бях готова преди останалите в стаята
Те говориха и като ги питаха нещо , аз отговарях на въпросите им , за което класната ме похвали . А н а мен ми се падна темата за озоновия слой и озоновата дупка . Отидох казах си всичко . Като на няколко места направих тъпи грешки с 3л.ед.ч. , знам че трябва да е helps , но казвам help , тъпа работа . И нещо , което ми напрви впечатление само мен не ме питаха въпроси . Не знам колко има . НО ВАЖНОТО Е , ЧЕ МИНАХХХХХХХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А да при вас вали ли , защото аз съм вир водичкаМис Мокра фланелка
![]()
Първоначално написано от vesito13
еее браво честито
в момента сам в Лозенец и при мен е много слънчево и топло![]()
![]()
Eе браво, Веси.Иначе съм в Благоевград и тук вали много. Бях си забравила чадърчето и доста се поизмокрих.
![]()
Уууу, да не се стресираш, като си получиш двойката.Първоначално написано от SiMo94
Пишеше, че това е school for Indian and English children.
Днес го ЧЕТОХМЕ. Никъде не беше споменато, че е само за момичета.
![]()
АААААААА, ПУТКИИИИИ, КОЙ ИМА САМО ЕДНА ГРЕШКА НА ГРАМАТИКАТА, А, А, ААААААААААА?![]()
![]()
![]()
Епа браво.Първоначално написано от Bianca
![]()
И аз писах че не е за момичета. А имаш ли отговоритеПървоначално написано от Bianca
![]()
Мне, дори учителите няма да ги получат. Просто от министерството пращат оценките и тваЙ.Първоначално написано от alcoholgirl
Аз дори не се сещам дали писах, че не е споменато, или че е грешно.Аааа, май писах, че е грешно.
![]()
днес ни казаха че на писането няма човек с по-малко от 16 точки което е супееер![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
днес госпожата ми даде едно копие от теста и тя и другите учители са го решили и ни казаха отговорите. Супер съм разочарована, имам 15 грешки в целия тест, което уж не е толкова много, но като си сметнах оценката ми излезе 4 и 80![]()
охх мн ми е гадно сега, че не учих достатъчно и че съм допуснала супер тъпи грешки. Все пак ако някой се инт от някой въпрос да ме пита, горе долу ги помня нещата и ще ви кажа кой е верният. И май на съчинението не се получават 20 точки
а много по-малко, ама не разбрах колко. Иначе схемата за оценки е такава : точките(от теста) по 6, разделени на 80(въпросите) Аз имам 65 точки май, за 70 точки е 5 и 25 а за 74 точки май беше 5 и 50
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
казаха ни,че 60 е максимума за теста..20 за рaйтинга..иначе отговорите и аз ги знам
аа и съм разочарована от себе си ;D
Първоначално написано от gabi_94
Мда това за оценките и наща ни го каза.. а пък аз си знам само колко имам на writinga и че първия listening съм го направила..![]()
.. а иначе няма за какво да си разочарована.. 4.80 е мн хубава оценка... някои хора (като мен примерно
![]()
) се молят за такава... така че споко
![]()
ААААА айде да ги кажеш, плсПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebe7o
по букви ала бала не ги знам..ама питай нещо и ще ти кажа : ))
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
мииии то мен на cloze test-ovete ме интересува .. и по специално на първия... ама като не ги помня ся.. кофти..![]()
... иначе мерси.. ако се сетя нещо ще те питам
![]()
![]()
Мерси , мерсиПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
А дали утре и нашите учителки ще дадат отговорите от теста
![]()