- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
на 18 юни,тази сряда.
аз въобще не се притеснявам,не мисля че ще е нещо кой знае колко трудно.
Хора много спешно ми трябва да знам колко страници е "Better and Better" !! Моля някой ако я има да си провери и да пише !!
аз не се притеснявам многоимайки предвид,че тази събота и неделя бях на изпит за 1ви сертификат
мисля,че ще е по-лесно
![]()
Абе не беше кой знае колко трудно,мен ме затрудниха най-много производнитеиначе Listening-a,writing-a,use of english и всичко друго беше лесничко. Ще видим резултатите. А другите как се справиха?
Браво на всички зайченца-байченца за изпита след 8 клас!!! Aз като го видях веднага се убедих, че сте се справили ОК. Ех като се сетя когато аз бях 8 клас(сега съм 11) какъв изпит беше - един от най-трудните давани до тогава даже и госпожите си признаха ама вързах 5,59такаче не се тревожете всички сте се справили мн добре
![]()
Ем,госпожата каза че почти половината клас може да имат двойки.Защото изведнъж ни казала че съчинението е 10 точки... и съвсем увиснахметя госпожата ни каза кой колко точки има горе долу а без предишните точки за съчинението сме за двойки... Вие знаете ли колко точки е за оценка 3 ?!?!?!
i az sm po headway...kade u4i6 ?Първоначално написано от glupacheE
![]()
...just you hit me, if you dare...
Какво ще включва изпита тая година?
Казали ли са ви![]()
сигурна ли сиПървоначално написано от gorska
![]()
и аз писах тема за изпита по английски
дано се справя![]()
успех и на всички други![]()
опаа
обърках се![]()
сега прочетох цялата тема и разбрах ; че 18 юни е бил изпитът миналата година![]()
кажете какви теми за устния изпит са давали миналата година
трудно ли е било
споделете![]()
И аз искам да знам
Ще има ли диктовка, няма ли да има
нищо не мога да разбера
дай линк към твоята тема plsПървоначално написано от clever
А на тоя изпит как е смисъл обиновен час и все едно контролно и може да преписваш така ли ?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
clever мерси
Когато дойде време за тоя изпит,въобще и представа си нямах що за животно ще да е.Е направих си го имаше лисънинг и есе,което е най-трудното.Сичко труго е просто един папагалски тест.Е когато госпожата ни каза резултатите имах 5.80,каза ми че нямам нито една грешка на есето и даже директора ми го е харесал.Незнам тази година как ще е,но миналата година когато го правих имаше две теми - да опишем къщата си и най-интересната случка кояно ни се еслучвала.Аз писах по-втората и те съветвам да пишеш по тема ,в която разказваш за нещо,защото е хем най-лесно хем мжеш да шашнеш тея,които го четат с много оригинален разказ.
На изпита шанс за преписване - мининамелн. През чин подредени, като на шахматна дъска. Иначе изпита ще е след 15 юни, а аз вече получих темите са устния. 13 на брой са.
Но пък аз не съм в подготвилен клас и изпитът ми ще бъде по-лесен от на подгответата.
Envoi moi ! ;]
Като сме 30 човека малко трудно ще стане през чинПървоначално написано от Mihailova
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
сигурно ще ви разделят в различни стаиПървоначално написано от eXpl0d3
не се радвай...
![]()
ооо.. и аз искаам такаааПървоначално написано от DanceGirl
![]()
без устен...
![]()
![]()