.
Отговор в тема
Страница 3 от 35 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 858
    Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    на 18 юни,тази сряда.
    аз въобще не се притеснявам,не мисля че ще е нещо кой знае колко трудно.

Град
    plEasanTviLLe
    Хора много спешно ми трябва да знам колко страници е "Better and Better" !! Моля някой ако я има да си провери и да пише !!

Супер фен Аватара на kindergarden
    аз не се притеснявам много имайки предвид,че тази събота и неделя бях на изпит за 1ви сертификат мисля,че ще е по-лесно

Град
    Pays de la Loire
    TarkCougar, книжката е 168 стр., като без Ключа с отговорите е 148... Минус още 5-6 съдържание, предговор, заглавна страница и т.н., сам можеш да сметнеш. Но общо е 168.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ей хора, как се справихте?

Абе не беше кой знае колко трудно,мен ме затрудниха най-много производните иначе Listening-a,writing-a,use of english и всичко друго беше лесничко. Ще видим резултатите. А другите как се справиха?

Град
    в къщи =)
    Амии аз мисля, че добре се справих. Лисънинга беше мн лесен, рийдинга малко по0трудничък, другите неща бяха мн лесни, само трансформациите леко ме притесняват, ама ще видим. Абе очаквах да е по-труно.

Браво на всички зайченца-байченца за изпита след 8 клас!!! Aз като го видях веднага се убедих, че сте се справили ОК. Ех като се сетя когато аз бях 8 клас(сега съм 11) какъв изпит беше - един от най-трудните давани до тогава даже и госпожите си признаха ама вързах 5,59 такаче не се тревожете всички сте се справили мн добре

Град
    в къщи =)
    Мерси SoNN4itY =)
    Ти къде учиш?

Ем,госпожата каза че почти половината клас може да имат двойки.Защото изведнъж ни казала че съчинението е 10 точки... и съвсем увиснахме тя госпожата ни каза кой колко точки има горе долу а без предишните точки за съчинението сме за двойки... Вие знаете ли колко точки е за оценка 3 ?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    edni fr sa pravili v u4ilishte nqkakv primeren test i mi kazaha 4e e bil ujaaaaasen ima li sa 4 (a ina4e sa dobri po angliiski mnogo daje)
    A IN4E po koi u4ebnik u4ite
    az po Headway
    i az sm po headway...kade u4i6 ?
    ...just you hit me, if you dare...

Какво ще включва изпита тая година?
    Казали ли са ви

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    На 18ти юни е
    сигурна ли си
    и аз писах тема за изпита по английски
    дано се справя
    успех и на всички други

Град
    опаа
    обърках се
    сега прочетох цялата тема и разбрах ; че 18 юни е бил изпитът миналата година
    кажете какви теми за устния изпит са давали миналата година
    трудно ли е било
    споделете

И аз искам да знам
    Ще има ли диктовка, няма ли да има
    нищо не мога да разбера

Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    На 18ти юни е
    сигурна ли си
    и аз писах тема за изпита по английски
    дано се справя
    успех и на всички други
    дай линк към твоята тема pls

Град

А на тоя изпит как е смисъл обиновен час и все едно контролно и може да преписваш така ли ?
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Когато дойде време за тоя изпит,въобще и представа си нямах що за животно ще да е.Е направих си го имаше лисънинг и есе,което е най-трудното.Сичко труго е просто един папагалски тест.Е когато госпожата ни каза резултатите имах 5.80,каза ми че нямам нито една грешка на есето и даже директора ми го е харесал.Незнам тази година как ще е,но миналата година когато го правих имаше две теми - да опишем къщата си и най-интересната случка кояно ни се еслучвала.Аз писах по-втората и те съветвам да пишеш по тема ,в която разказваш за нещо,защото е хем най-лесно хем мжеш да шашнеш тея,които го четат с много оригинален разказ.

Град
    Варна
    На изпита шанс за преписване - мининамелн. През чин подредени, като на шахматна дъска. Иначе изпита ще е след 15 юни, а аз вече получих темите са устния. 13 на брой са.
    Но пък аз не съм в подготвилен клас и изпитът ми ще бъде по-лесен от на подгответата.
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    На изпита шанс за преписване - мининамелн. През чин подредени, като на шахматна дъска. Иначе изпита ще е след 15 юни, а аз вече получих темите са устния. 13 на брой са.
    Но пък аз не съм в подготвилен клас и изпитът ми ще бъде по-лесен от на подгответата.
    Като сме 30 човека малко трудно ще стане през чин
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Като сме 30 човека малко трудно ще стане през чин
    сигурно ще ви разделят в различни стаи не се радвай...

При нас можеше да се преписва и не бяхме през чин,а един зад друг И аз много се притеснявах,ама взех,че изкарах 5.65.Миналата годна го държах изпита и ние нямахме устен

Град
    Цитирай Първоначално написано от DanceGirl
    При нас можеше да се преписва и не бяхме през чин,а един зад друг И аз много се притеснявах,ама взех,че изкарах 5.65.Миналата годна го държах изпита и ние нямахме устен
    ооо.. и аз искаам такааа
    без устен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си