- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Няма проблемПървоначално написано от bebe7o
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
На едно мнение сте, защото учителките ви... Не знам, както и да е.Първоначално написано от bloodyF
Разбира се, че ще споря. Отвори някоя граматика, стига си лежала на една кълка, че учителката ти казала така.
На една поляна има много лайна и едно цвете, но това не означава, че лайната са по-благоуханни от цветето, нали?
Rar faila е отваря с Win RAR
Бианка...2007 година са дали същата трансформация, само че с It's high time. Онзи ден го решавахме , а после гледахме ключа - имаше и It's high time the bus left... , и It's high time for the bus to leAVE... От МОН е ключа, така че се признават и двете
Грешка
Признават се, но аз на Ирина Васева и Чавдар Здравчев не вярвам.Такива тъпотии са давали по тестове, че нямам думи...
Написал си to left, пфахахах.
Оооо като чуя за Чавдар Здравчев и ми си плачеПървоначално написано от Bianca
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
siguren li si 4e 34 i 36 sа tаkа (pick out i less trouble)![]()
Успех на устния , дано се справишПървоначално написано от BloomF
И лично мое мнение не се опитвай да запомниш текста дума по дума , просто вникни в смисъла му и после го предай със свои думи
![]()
Мерси много! Това опитвам да направя и се надявам до утре сутринта да го науча, а моя ред да е чак след обяда, защото като знам, че ми остава много малко време запомням мн бързоПървоначално написано от vesito13
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
на нас ни казаха часът с 12 мисля че беше 12:45 защото било 15 мин по рано тръгването нещо такова
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Първоначално написано от tedimedi
90% съм сиг а и така са дадени като отг.. обсъждани са с учител.. значи това трябва да са отговорите![]()
ДАПървоначално написано от tedimedi
Теста не искам да го гледам , ще се вкарам в някой филм , а нямам нужда от това![]()
даПървоначално написано от tedimedi
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Искам да кажа че това че споделих че е обсъждан от учители не отхвърля възможността МОН да е на друго мнениеПървоначално написано от bebe7o
![]()
12:45 e 10000000000000000000000000000000000000000000000%Първоначално написано от pam1
От къде си на 1000000% не че искам да споряПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
А ся де..![]()
![]()
ако някои има отговорите на теста за професионалните гимназии
да ми пише на лични или да ме намери в скаип
![]()
![]()
един авер има оценка 1.16 някаде
има 13 точки![]()
аз знам засега само от преразказа ,че имам 8 точки за др нз![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
казват quarter to ..нещо си ..пък и днес правихме теста с госпожата и тя каза,че това е отговора![]()
Класната ми прати сега ключа според сайта МОН8, където вкарват отговорите , и от там вземат оценките:
1c 2b 3c 4b 5b 6a 7a 8c 9b 10a 11a 12d 13b 14c 15a 16b 17a 18c 19b 20b 21b 22c 23d 24c 25d 26d 27a 28a 29a 30d 31d 32b 33c 34c 35d 36c 37d 38c 39c 40b 41d 42d 43b 44c 45d 46d 47b 48b 49d 50c 51b 52c 53b 54b 55d
Извадили са го с информатичката днес след промяната на 11 и 27 въпрос.
Около 5,25.![]()
![]()
След това мисля да спрем спора за 11 въпросПървоначално написано от ivkopmg