- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
mojem li ve4e nqkade da si proverim ocenkite ?![]()
Ňő M
До колкото знам аз не.. за съжаление чак утре..Първоначално написано от lin4etoyy
![]()
uff ujasПървоначално написано от bebe7o
![]()
Ňő M
йес
имам 4,89
и пак ще си имам 6 за срока
йессс!
![]()
Как си разбра оценката?Първоначално написано от mitkosl
![]()
Имам 5,18, наистина съм се объркала при сметките.
Нервя се, но все пак съм донякъде доволна, защото много малко хора имат повече от мен. Явно всички сме се осрали.(От випуска имам предвид.)
Detestation и другите, не че нещо, ама аз ви показах ДОКАЗАТЕЛСТВА, с които да си оборя твърдението, а вие? Всички ми казват, че учителите им казали така. Колкото и да са добри учителите ви, ви трябват реални доказателства.
Аз ви представих такива, ама.... Курец, не ми се занимава повече.
Имам 5,10Не мога да повярвам,очаквах много по-малко.51 точки имам на теста и 18 на есето
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
^ Аз имам 50 на теста и 19 на съчинението. Демек същите точки. Би трябвало да имаш по-висока оценка.
Оставаш си надута и с ебааахти неоправданото самочувствие, независимо от доказателставата, които си привела.![]()
Тhe Hell is coming!
Някой може ли да ми каже как са разпределени точките на съчинението ?
По колко се дават за съдържание,граматика и т.н
И по колко се отнемат за правопис и там други такива .
Първоначално написано от Bianca
E не съм за 8 стотни![]()
Имам 4,97,а за годината 6.
Повече от мен има съученика ми 5,5 и нещо,мн е добър. :P
Нашата госпожа още не е почнала да проверява изпитите и аще не знае оценките а днес (преди малко когато бяхме на училище) ни оформи и то с химикал така че![]()
btw в нашия клас има мноого излагации:2.00;2.06;2.49 и още 2-4 двойкиима хора с по 6 точки на съчинението и такива,на които не им достигат 16т за 3.
![]()
При нас има 5 двойки,едната е 21 точки,другата 24-и двете за 2,00,дри на едната и за 2 не и стига.Имаме и 2,30, 2,62 2,88.В съседният клас има човек с 2,99 ,което си е баси гаднотоПървоначално написано от masal
![]()
При нас излагациията мисля , че ще е пълна , бяха ни панирали за устния и последния един месец не пипахме за писмения , от което следва , че на писмения ще е излагация![]()
И при нас май ше има много двойки.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не знам... след теста не съм ходил на у-ще , но ми казаха че имам 5.49...както и да е .... мисля че е добре за около 50-60минути работа...![]()
а какво става като имаш 2 на изпита оставаш ли в същия клас ?
А едва ли.. в смисл че това е просто една текуща оценка.. вярно че влияе доста на успеха ама и другите ти оценки през срока също са важни..Първоначално написано от manqka94
![]()
Госпожата която ти е по този предмет тя си решава какво да прави иначе това е една проверка за самите нас а и за госпожите, да видат какво са ни научили![]()
лелеееее, бясна съм.![]()
![]()
КАК МОЖЕ на 11 въпрос да е отговор А само защото на D имало КОМПЮТЪРНА ГРЕШКА и вместо АМ са написали РМ :@:@:@
![]()
![]()
и щели да считат за вярно А, макар че няма НИЩО ОБЩО с текстаааааааааааааааааа !!!!! :@:@:@ как можеееее беееееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТЪПО, СМОТАНО МИНИСТЕРСТВО, ЗА ЕДИН ВЪПРОС ЩЕ МИ ПРЕЦАКАТ 6-ЦАТА СЪС НЯКОЛКО СТОТНИИИИИИИИИИ :@:@:@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lunata_baby
АЙ ДА ИМ И** М****** ТОГАВА!!!!!!!!![]()
![]()
ЗАРАДИ ТОЯ ШИБАН ВЪПРОС ЩЕ ИМАМ 5.40 ! :@:@:@:@ АААААА НЕ НЕ НЕ!!!
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Добре де , нали се говореше нещо за четвърти , ние да не сме гадатели все пакА и бях свикнала текста и въпросите да са подредени . А сега отговора на последния въпрос е в първото изречение
![]()
Днес ни върнаха едни пробни външни оценявания . На него имах 5.30 . Сега очаквам 4.00 , което си е доста гадно .![]()
Първоначално написано от vesito13
Ми а де... на.. А било.. ми ай на м**** им п****** !!!!![]()
Честно много , ама хипер много съм изнервена.. !!!
![]()
Сичко е шибано в това министерство ей..
![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()