- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Ама те се сетиха лелееееееееееееен .Три месеца след това да го пуснат , ако искат
![]()
4.73
повече очаквах,но на...шанс x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ако някой още иска да види теста текстовете и отговорите от това външно оценяване но неможе да отваря pdf или rar файлове може да влезе тук http://www.9b-pmg.dir.bg/_wm/files/?df=674440 с парола 1111
Там са обикновен текстов word document
Чак днес ни казаха резултатитеимам 5.78 но някак си не се радвам,то от толкова чакане ми стана безразлично
![]()
Up![]()
Добре де хора, външното оценяване по английски(за след 8 клас) дето беше тая година юни, от къде можем да си видим резултатие. Аз си го знам от учителя, ама нали имаше там някакви стипендии за първите 500, къде можем да видим кои са тези 500?
Аз в момента съм подотвителна паталелка 8-ми клас и утре имаме изпит! Адски много се притеснявам паради това,че ние имахме 5-6 смени на учителки! Започнахме много добре с една после се махна, доидоха и се смянаха още няколко и така нищо не стана ! В часовете ни почти нищо не се учеше, а само ни заплашваха с тоя изпит !!! Утре ще разчитам на късмет и на старите ми знания, добре, че поне от преди знам нещо!
Това което не ме убива ме прави по - силна !