- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Леле. Добро утро, умници. Снощи бях на гости до 1:30 и чак сега ставам. Тати го командировах да ми вземе нещо за закуска, а аз почвам последния тест. После имам да преглеждам 6 учебника и 2 речника с думи.
![]()
Започна се.
[quote="XTREMEFREERIDE"]Леле. Добро утро, умници. Снощи бях на гости до 1:30 и чак сега ставам. Тати го командировах да ми вземе нещо за закуска, а аз почвам последния тест. После имам да преглеждам 6 учебника и 2 речника с думи.
![]()
Започна се.[/quote
Ако питаш мен,няма смисъл да започваш с червения учебник на English In Mind..
а иначе какви други 3 учебника на English In Mind,аз успях да си прегледам думите...
Бихте ли ми дали линкове към някой примерен тест или нещо такова...нещо като това, което ще има на външната проверка по английски на 23 юни..
може и на имейл да ми пратите... ulitoo_94@yahoo.com ще съм Ви благодарен
Аз ходих 3 години на уроци в училище Alexander и от там имам учебници, които ще са ми доста полезни.![]()
здравейте!![]()
как сте
аз тия дни пак трябва да правя тестове и да прегледам думите и основните неща;които сме учили през годината![]()
иначе в нета повечето неща са предложения да си поръчаш книжка;а няма мн възможности за тестове...![]()
ако някой намери нов тест ще съм му благодарна![]()
![]()
Въпросче:
/перефраза/
We hired a plumber to install a new dishwasher.
We had .................................................. ..... .
Сега започвам да правя в Word нещо като списък с най - важните неща, които трябва да знам за изпита /най- важни перефрази, деривативи, употрби на времена etc. etc./. Като стане готово ще го пусна тук.![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
We had our new dishwasher installed by a plumber.
Не се притеснявай. Не е трудно. Поне при мен беше супер лесно. Оценяващите ми преподават и се държаха (поне с мене) супер готино. Ако млъкнеш ще ти се зададат въпроси, за да можеш да кажеш нещо.Първоначално написано от vesito13
Stay up all night with the stars *
това трябва да бъде с "have something done"Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
т.е We had our new dishwasher installed.
Мерси.Първоначално написано от pmggg
This house is so expensive that we can't buy it.
It is .......................................
pls help![]()
не мога да си спомня след "mean" какво се използваше -ing или infinitive?!?мисля че бяха възможни и двете,но кога?
Both Kate and Jack are keen on ... in the mountains in the winter months.
a)to go ski
b)going skiing
c)go to ski
d)go skiing
![]()
It is such an expensive house, that we can't buy it.Първоначално написано от clever
Предполагам, вече ти е ясно, но аз за всеки случай
P.S. keen on + ing
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
MOЛЯЯЯЯЯЯЯЯПървоначално написано от pmggg
в какъв случай на използване на mean??Първоначално написано от pmggg
I didn't mean to hurt you.
If we want to catch the 7.30 train, that will mean leaving the house at 6.00
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
мерси мнПървоначално написано от krisscha
![]()
На мене ми казаха че и да не отидем се таяАз за тва мислим да не ходим.
Бихте ли ми дали линк към тези прословути тестове в помагало, които са с 30 и с 60 въпроса .. : )
регистриран ли си?Първоначално написано от _Toi_
![]()
трябва
ето
http://testove.pomagalo.com/95/angli...sl=86629&tsp=1
http://testove.pomagalo.com/109/angl...sl=86630&tsp=4
хей Nafarforii къде учиш?
този тест е важен и без него оставаш на поправка
междудругото дайте идеи за примерни теми за есето
ако ни дадат тема-традиции на БГ например ще се оплескам мощно..![]()
дано да дадат нещо забавно от рода-какво ще правите през лятото? или най-вълнуваща случка която никога няма да забравите . . нещо такова![]()
![]()
Теми за есе:
... The intrusion of computers.
... Best relationship parent-child.
... Your most exciting journey.
... The best festival ever.
Може и да дадат едно изречение и да напишем история с начало или край даденото изречение.
Варианти всякакви.
айде давайте някакви линкове с тестове
реших тези;които намерих в нета;макар че не са много
който има тестове на файл да ми пише лично и ще му дам скайпа или мейла си
мерси ( :
На теста с 30 въпроса 5.36 /12 мин./
на този с 60 въпроса 4.76 /за 20-тина минути , през които си и пишех с приятели , приказка /![]()
Пове че не ми трябва , аз да ги мина , ако ще и с тройка , стига ми .
А на нас са ни казали , че оценката от този тест се смята , като обикновена оценка от изпитване и много не може да промени оцен ката ни при още 20 и отгоре оценки![]()
Вече на устния , ако искараме двойки ще ни оставят на поправителен .![]()
не ми трябват тестове
намерих си 2 които са по формат точно като този;който ще бъде на изпита \/
бтв нашият учител каза;че тази оценка ще ни е основна
![]()