- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОПИШЕТЕ ЛЮБОВТА??
може да ви се стори не толкова яка идея ама все пак ако не ви харесва нека се изтрие...можете ли да опишете любовта си кам някого с 4асти от текстове????е ако можете направете го...скоро и аз 6те пратя коментар ..
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
текстове от песни имам предвид
majoretkata...skype-sladkata164
За мен любовта е: коварна, надменна, наивна;. Има много лица.... ти си харесваш едно, а другите се обръщат срещу теб. За това казвам, че омразата е най-искренното чувство, но не означава, че то трябва да надделява. Между хората няма само любов и омраза. Има други по-тънки чувства, които правят хората истински щастиливи.
Ако искаш няк'ви текстове от песни .... ми к'во ти кажа .... бягай си пусни някоя чалга![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
"има ли в менюто ви водка с утеха"
![]()
![]()
It's been too long and I'm lost without you
What am I gonna do
Said I been needin' you, wantin' you
Wonderin' if ur the same and who's been with you
Is ur heart still mine
I wanna cry sometimes
I miss you
За мен любовта е нещото,без което се чувстваш половин човек.
Любовта не може да се опише.Няма думи,с които да изразиш това,което изпитваш.Понякога боли,друг път те кара да мечтаеш или да летиш в облаците ... и така се въртят нещата до безкрайност.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Има много думи,казани за любовта и дори да се направи книга с всички тях,пак не може да се опише какво е има само една дума,която говори толкова много-любов.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Извинете ме за правописните грешки предварително !
" Whatever you been, what ever you do .. i will be hire waiting for you ! ! ! "
на този етап така бих я описъл любовта![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Любовта не може да се опише с думи,няма текст които да я опише...Любовта е всичко...или нищо...Любовта веднъж умре ли умира за цял живот.
Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...
-Любовта понякога боли(особено когато приятелката ми ме ощите по дупето само за да види как подскачам учудено)
-Любовта понякога ме кара да се смея( когато приятелката ми забеляза че имам гъдел, се смея доста по- често)
-Покрай любовта научих колко много цветя има(всеки път когато съм ходил да купя някое за моето ангелче)
-любовта ме кара да си задавам въпроси( например"дали нарочно тя ближе сладоледа по този начин или поначало си го прави така")
-любовта носи и страдание(особено могат да изстрадат краката, когато им се наложи да ходят по магазините)
-лабовта иска жертви( понякога жертвам себе си- ако приятелката ми носи тежка торбичка, аз настоявам да я взема, че да не й тежи и така нося двойно повече)
-любовта е и сладка( няма нищо по-сладко от това да видиш твоето момиче да заспива до теб и да го гушкаш)
Любовта е много неща, сещам се за още доста, но няма смисъл да ги пиша всичките![]()
Първоначално написано от Зло Агънце
След този коментар стигнах до извода,че любовта те прави идиот , освен всичко останало.
Може би имаш пресвид wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you?Първоначално написано от mickelangelo
![]()
А след твоя достигнах до извода че ти си Царя на Идиотите...Първоначално написано от w0sh
Срещнахме се един октомврийски ден, тогава нещо силно затуптя във мен. Ти стоеше пред мен. Спомена ще е вечен. Мисля си за теб, щом настипи всяка вечер. Слънчеви лъчи осветяваха само теб, а аз се разтапях като бучка лед. Не знаех тогава какво да направя. Исках да те заговоря, но не знаех какво да кажа. От този ден нататък ти беше в моята глава. Искам само теб, дори да остана без душа. За теб бих свалил всичките звезди. За теб, само за да видя твоите очи.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ami lubovta ne moje da se opi6e s nqkolko dumi,za vseki tq e razli4na...lubovta moje da bude daje omraza za nqkoi...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Добро утро.Първоначално написано от GregoryHouse
Страх ме е от самата себе си
от това, че за мене всичко си.
И каквото и да ми причиниш,
правото над сърцето ми държиш.
Стах ме е, че след твоите лъжи
още помече искам с мене да си.
И сълзи от очите да валят
теб ще гледат пак без да те винят.
![]()
You can try to resist
Try to hide from my kiss
but you know, but you know
That you, can't fight the moonlight
Deep in the dark, you'll surrender your heart
But you know, but you know that you
Can't fight the moonlight..No
You can't fight it...
It's gonna get to your heart
Любовта според мен неможе да се опише,тя е строго индивидуално за всеки човек.Но ето един цитат от песен който сега изпитвам.
Every night in my dreams
I see you, I feel you,
That is how I know you go on
Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on
Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're one
Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
There is some love that will not go away
You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure
Don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you baby
Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever
Cause I'd miss you baby
I'd still miss you baby
I don't want to miss one smile
I don't want to miss one kiss
I just want to be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time
Cause I'd miss you baby
I'd still miss you baby
I don't want to miss a thing
lubovta ima razli4ni strani,ima i bolki i stradaniq,maka i mn tejki momenti,no i nai-6tastlivite migove sa ot lubovta i s lubbimiq 4ovek,tq e prosto neopisuema,trqbva da q po4uvstva6![]()
Руса кукличка
Това не се описва.Това чувство можеш само да го изпиташ или да се надяваш някога да го изпиташ ... Усещането е както,че летиш в облиците,така и каточи ли лазиш по земята.В любовта има от всичко по малко-страст,наивност,омраза,бол а,разбирателство.... Много различно чувство.Единственият начин да се познае любовта е да я изпиташ!
Just haters make me famous! εĭз