- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Можете ли да изоставите бременната си приятелка?
MOLQ OTGOVORETE 4ESTNO VIPROSA MI E K!M MOM4ETATA I M!JETE : MOJETE LI DA ZABREMENEETE EDNO MOMI4E ILI EDNA JENA I DA Q OSTAVITE DA PLA4E ZAD VAS S DETE
т.7
krem4et0
az sam momi4e no pak 6te tu otgovorq,ima gi vsqkakvi.sa6to i takiva koito ne iskat da poemat otgovornost,zatva predi da se napravi ne6to trqbva da se misli,a ne da se otdavame na emociite da ni zavladeqt,6toto posle lo6o stava i momi4etata i jenite 6te ima da teglim i da stradame cql jivot![]()
Руса кукличка
НИКОГА
abe pi4 kvi sa tiq gluspoti be6to misli6 za ne6to koeto moje da stane da re4em sled suma ti godini ili puk vub6te da ne stane kva e taq tema
![]()
ti na kolko siПървоначално написано от x3eme
na 18 sumПървоначално написано от onlylovenosex
emi na4i ne si tolkoz mal1k za toq v1pros i ti moje6 da ebe6 BEZ prez i bez da iska6 moje6 da zabremeni6 nqkoq momi4e ili jena za tva pitah no nqq ni6to pak
NE
kakto i da e imam dostatu4no akul 4e da ne zaplodq nqkoq jena ili kakto kazvam az momi4eПървоначално написано от onlylovenosex
![]()
+1Първоначално написано от angelcheeee_93
mi tvoq si rabota xe3me az samo za da pusna nekfa tema
SVOBODNA B!LGARIQ![]()
Първоначално написано от onlylovenosex
![]()
не не бих я оставил
випроса ти е ким мижете?мн хубавоПървоначално написано от onlylovenosex
![]()
тва и аз мога да ти го кажа: МОЖЕ ЕСТЕСТВЕНО
има секви копелета![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Да, мога, особено ако детето е нежелано. Това, че по един, или друг начин съм забременил някоя дама, било то и приятелката ми, по никакъв начин не ме връзва за нея. То по тая логика е извратено и да се изоставят жени с деца под 18 години, ама малко ли разводи има? Много зависи от ситуацията, първосигналните реакции, че това било недопустимо и глупаво - у лево! В повечето случаи наистина е тъпо, но определено има ситуации, при които по никакъв начин не съм длъжен да оставам с майката на детето си, още повече ако съзнателно не желае да маха детето, а аз например искам.![]()
Левски шампион але але!
Защо пък да не може? Едно дете не може да запази една двойка, никой не е длъжен да остане с майката/бащата на детето си.
Но поне да се грижи за това, което е направил. Като си направил гафа, като го има това дете - еми сега и ти ще се грижиш за него, баща си му. Иначе просто си отнасям всичко необходимо и скъпи, ще се видим в съда.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az sam go napravil az ne sam si darjal pa**ata v ga6tite i ne sam vnimaval i az 6e si go gledam nqma da q ostava taka e nai lesno da go naprai6 i sled tva are 4ao0o tva go moje seki po trudno e da go naprai6 i sled tva postoqno da si do nego i momi4eto,jenata koqto go e nasila i rodila![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Po princip vseki myj, koito napravi bebe i ima malko akyl i dostoinstvo ne bi ostavil momi4eto, no vse pak ima hora vsqkakvi. Edni biha q izostavili, drugi ne, zavisi mnogo ot 4oveka. Nikoi ne moje sega da kaje tvyrdo "DA" ili "NE", kogato mu opre qiceto do gyza togava 6te se razbere na koi kolko mu stiska.
+1... съгласна..Първоначално написано от Number32