- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Облекло за завършването
Дайте снимчици или някой сайт в който има моделчета на дрехи подходящи за завършване на 8 клас. Нещо като например пола, сандали и потниче и т.н. Да не е много официално нито много спортно. Абе по-елегантно и все пак тийн![]()
Е какво му е толкова специалното на завършването на 8ми клас?Нима ще си купиш дрехи специално за това?Всяка година е едно и също,отиваме само да си вземем бележниците и да си кажем едно чао с учителите.Миналата година като завършихме почти всички бяхме с плажни ролки и отдолу с бански,защото след това ходихме на басейн.Ако отидеш съвсем нормално облечена,няма да те наплюят![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Щом питам значи ми трябва. Завършвам 8ми клас > основно образование и се разделям със стария си клас и всеки поема по своя път. Ще ходим на ресторант вечерта така, че... не върви да хукна по плажна рокля и бански :х
Не съм казала да отидеш по бански,дадох ти просто пример.Не е нужно да ми говориш така.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Не бе аз ти говоря съвсем спокойно не съм искала да прозвучи грубо. Исках да ти кажа, че както ти си даваш своя пример аз също давам. Не върви да отида на изсикан ресторант с потник и къси гащи и джапанки.
окВиж сега,съобрази си гардероба със случая,виж какво имаш и съчетай така нещата,че да не си все едно имаш бал,но да не си и като за дискотека.Пример:100% имаш дънки,незная дали носиш високи обувки,но ако е така си ги обуй,ако не пробвай с някои по неежедневни и някое по различна блузка от рода на модерните сега сатенени с голямо деколте или гол гръб.
Аз имам много, но не стават за този случей. Сега ще си вземам сандалки със средно висок ток колебая се между черни или жълти. Потници бол у дома, ама ... решила съм да съм с бяла пола, къса или средно дълга около педя и половина над коляното и да е подвита отдолу викат им тип балон май. Мама си зе такава черна сатенена аз искам да не чак толкова официална и да не е черна - друга материя и бяла и некъф жълт потник - имам такъв обаче тои е такъв модел http://www2.victoriassecret.com/imag...2714_CROP1.jpg изчистен и не ходи с пола този модел и така... и търся в нета некви подобни дрехи
Ми да ти кажа потничето е идеално за дънки,но щом не искаш...А защо не пробваш с дънкова пола?
Наистина този модел потниче не подхожда на пола балон,но на дънкова или някоя прилепнала ще ходи.
Щото по магазините каквито и дънкови поли да гледам все са адски тъпи - некви светло сини демодета и новите модели пак са ми тъпички. Пък и искам да ми е по удобно, щото дънкова пола разкроена абсурд да си взема, а с тая тясната незнам как ще издържа![]()
А дънки не искам защото цяла година с дънки и панталони омръзна ми вече,а и кой знае каква жега ше е
Знаеш ли какво,излез и си купи една рокличка.ТРака поне не ти е нужно да купуваш и куп други работи като горната част на облеклото да си пасва с долната.Аз миналата година се чудех какво да си взема за рождения ми ден и накрая си взех рокличка и става и за кафета,и за дискотеки, и за ресторанти.![]()
Да но съм си наумила тва да е отделно, че вчера видях 1 мацка тей облечена и много ми хареса и сега никой и нищо на света не може да ме разубеди![]()
мила само 1 съвет каквото и да си купиш то НЕКА НЕ БЪДЕ ЖЪЛТО !!![]()
.. просто по си4ки магазини тфа има .. даи го класика 4ерно или бяло
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мамка муу ще си взема щото ми ходи многоо не защото го има навсякъде :P като такси съмne bzk
julto da e eee
ем ти си решаваш , ама (нищо ли4но ) за мене тфа е кат : поредната оФца В стадото![]()
миналта година що никои не носеше жълто а ся си4ки луднаха по него .. мсешно става ве4е
![]()
поне на мен ми е
![]()
da i na men po centura si4ko e julto kato minzuhar4eta no az si go vzemam za6toto mn mi hodi i iskam da izlegjdam dobre ina4e e sujtata rabota kato min godina s 4ervenot..zimata s lilavoto![]()
ем то тфа щот Сички искат да са УникаЛнииии![]()
da![]()
![]()
ама нали знаеш 4е ти си в тяхната група![]()
![]()
nemzzz az ti kazah 6to.. i min godina si nosih julto i po min i po po min pak akto be6e moderno![]()
Първоначално написано от *...I Love You...*
ТО НЕ Е МОДЕРНО ПРОСТО ЗА ТАКОВА СТЕ ГО ВЪЗПРИЕЛИ ...
пусни си някои тв канал .. (така ф за мода иам предвид) и съм сигурна 4е на дали ще има някфи ярко жълки парцали![]()
В БГ модата е таф което е по магазините .. ако следвашия месец пуснат сутен с една 4ашка дали няма сяко 2ро моми4е да има такъв ...![]()
(примера наистина беше тъп )
ne be to si e taka az ti kazah iskam julto za6toto adski mn mi hodi
ем ти си решаваш![]()
za oficialna ve4erq jultiq cvqt e ciganski ili selski + tfa mn 6te se nabiva na o4i a i kato go ima po vsi4ki magazini si4ki 6te idat v julto budi po originalna i idi v dr cvqt![]()
Ама аз сега и да ти давам снимки едва ли ще тръгнеш да си купуваш рокли по нета!Най- добре излез по магазините разходисе , разгледай и си купи няква рокличка![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!