- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 8ми клас...
Как мислите губи ли нещо някой ученик,ако кандидатсва вместо след 7ми след 8ми клас.Вие след кой кандидатсвахте.Аз реших след 8ми,че и без това се влиза с отценки и освен това така ще си остана и с приятелките и незнам така реших.Тa мислите ли,че е лошо ако се кандидатсва след 8ми клас,а не след 7ми?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ami gubish nqkolko specialnosti i gimnazii koito mojesh da kandidatsvash... mai samo tfa...
Аз кандидатствах след 7-ми...и май така е по-добре щот' можеш да влезнеш навсякъде ,а иначе и след 8-ми няма лошо.Всеки си преценява как ще е по-добре за него^^
ми аз сега ще кандидатсвам .. тоест след 7ми клас ..и мисля 4е сега е по добре ..
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз кандидатствах след 7 клас..мисля, че е по-добрият избор.![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Според мен по-добре е след 7ми,защото тогава има по-голям избор,а и самите училища са по-добри,след като завършиш ще имаш по-добра перспектива занапред.Но всеки ученик си преценява възможностите и желанията![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ами аз в един Икономически технекум ще влизам,а там приемат и след 7ми и 8ми клас и затова.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски