- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нужди -само за момичета
a iskam da popitam SAMO momi4etata dali biha spali s priqtel samo za da si zadovolqt nujdata ot sex pri polojenioe 4e v momenta nqmat gadje
btw pitam samo momi4etata za6toto 99% ot mom4etata biha kazali DA![]()
Ne govori za vsi4ki mom4eta. Moje i pove4e ot 1% da otkajat, no vse pak zavisi i kolko golemi sa nujdite ot seks za 4ovek.
Аз съм го правила и пак бих си легнала с някой приятел.
Russian Aerospace Agency
Мислиш че момичетата не биха казали "да"? Може и да не го кажат, но ще го направят.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Да, разбира се
![]()
Робинята на Quench
Taka e, daje ve4e moga da kaja ot moq opit, 4e momi4etata pove4e biha iskali otkolkoto mom4etata.
Ако наистина съм мноого загоряла..иначе-не![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз съм момче и мога да каже че доста момичета го прават аз съм го правил с най-добрата ми фр и то тя ми предложи![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
С близък приятел не.(това само ще ни развали отношенията). С така нареченият любовник да.Но това в миналото съм го правила.Сега имам чудесна връзка и не бих.
Да. По-добре от колкото да се забия с някой случаен и с него да го направя... Пък и приятел в нужда се познава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Когато ми се прави секс - правя. Не страдам от тъпи предразсъдъци. Щом мъжът може да ебе, що и аз да не мога?Та.. правила съм го.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Аз не бих. Не съм правила секс от 2 месеца и не ми се прави особено. Все пак да свърша мога и сама и това ми е напълно достатъчно докато не си намеря някой да обичам.![]()
a ostanaliq 1% bihme kazali neПървоначално написано от lofff1991.f
![]()
Зависи ако момичето не му пука.
Не се виждам толкова загоряла, че отчаяно да търся някого да спя с него, затова на този етап (а и, предполагам, като цяло) не бих правила секс с приятел, за да задоволя нагона си. А пък и както се спомена отгоре, момичетата и сами могат да се удовлетворят. Освен това не се виждам в едно легло с човек, когото приемам като брат(защото със сигурност не бих си избрала някой далечен познат).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
nikoga ne bih legnala s nqokoi prosto eitaka ili za udovolstvie.za men tova e ne6to otgovorno i seriozno i mislq da go napravq kogato porasna i mu doide vremeto,devstvenite sa na iz4ezvane![]()
Руса кукличка
не
Зависи... но може би да![]()
+1Първоначално написано от maci
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Къде и как успя да узчислиш, че 99% от девойките ще спят с някой друг, само и само, за да си задоволят нуждите!?... Ти едва ли не изкара, че са курви.....а останалите? - "верните кученца на стопаните си" ...![]()
с приятел не![]()
Тя за момчетата каза че всички ще кажат ДАПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Първоначално написано от slun4ice
А пък за тях.... no comment....
Ами аз съм го правила,но не е било защото аз или приятеля ми не сме правили секс отдавна ами просто ей така за разнообразие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....