- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нужди -само за момичета
i kfo 6e se na*be6 s nego i posle 6e ste *basi priqtelite!!!!!
mi 6to ne ako me privli4a sexsyalno i sam svobodna mojeПървоначално написано от lofff1991.f
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
da..bih makar i sled tova sigorno da sajelqvam no v moment na nqkva slabost v nqkva situaciq sig bih..nikoga ne trqbva da se kazva ne zashtoto nikoga ne znaish kakvo moje da napravish i kakvo moje da ti se slu4i ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
аз не бих го направила колкото и да съм загоряла защото ще ми е хубаво 20-30 мин. а после ще съжалявам че съм го направила цял живот.
Аз си имам своите тактики в които не са включени мъже (приятели)![]()
по-лошо от малолетни курви няма.
Да. А немалолетните курви къде ги слагаш?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ест че и аз казвам да. Нуждата от секс е нещо нормално и аз не виждам нищо лошо в това да го правиш без любов а само заради телесните нужди.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако и двамата не сме обвързани с някой друг и той е готин, защо пък не!![]()
Aaa az tova go pravya nyakoy p1t s nay-dobriya si priyatelNyama ni6to lo6o v tova ,pone znam ,4e ne e nyakoy ot ulicata deto 6e e samo za 1 ve4er i znaya ,4e nyama da se razprikazva
![]()
Ako trqbva da sme 4estni, pove4eto dne6ni momi4eta 6te kajat DA na toq vapros i ne mislq 4e vsi4ki mom4eta sa gotovi da otgovorqt s DA, no i takiva gi ima.Ne sam ot teq momi4eta deto biha go napravili...![]()
A.D.I.D.A.S.
ima i takiva koito kazvame NE no sme malkoПървоначално написано от sadsad
![]()
za jalost pove4koto mom4eta ve4e tyrsqt kade da si potopqt chushkata, a i momi4etata ve4e na tam biqt.No az li4no ne bih na pravila takova ne6to.Първоначално написано от x3eme
A.D.I.D.A.S.
От 3 месеца съм на сухо тъйче може и сами да си сетите за отговора![]()
а според мен има лошо ... ако ми е някой скъп приятел няма да го използвам само за едното ебане! Приятелството е свещено и мисля , че тая идея е гадна и накърнява достойнството и на двамата ... Но винаги има едно "НО" и то е, че ако си мн загорял не те ебе кой ще те ебеПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
e tuka ima6e edin det se be6e vrekul v tva da prai sex ta moje da se namerite i da si pomognete vzaimnoПървоначално написано от молеща за съвети
![]()
q i az sam svoboden q dai skypaПървоначално написано от молеща за съвети
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Дааааам и аз мога да "помогна" на някой загоряла какичка![]()
sigorno ako mi se iska 6te mislq po drug na4in poneje v takiva momenti mozuka mi raboti na mn razli4no nivo no sega bih kazala 4e ne si struva!Ne e vuprosa v tova 4e 6te si razvalite priqtelstvoto, tova moje i da ne stane, no ako nedai si boje se poqvqt 4uvstva 6te stane tolkova tegavo... a i v nqkoi moment edinq ot dvamata 6te si nameri gadje i togavastava o6te po-lo6o!Prosto ne si struva
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ami kato se zamislq...mai da![]()
Трябва да съм мнооооооооооооооооого на зор![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!