- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нужди -само за момичета
Moje bi da![]()
Не![]()
винаги си мога без, никога не съм изпадала чак в такива "загорели" ситуации. Който и да е приятела не бих,ако ми е само приятел.
няма любов
ei tva jenite sa opasna raota mn pesni ima za tva kak muja otiva nqkade i jenata _)_ :d nqma kvo poe4e da kaja...
еми що не, да го еВаако съм много на зор...
![]()
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
temata e za momi4eta be ;d
ako e s fr.-ne,ako e s gadge-daПървоначално написано от lofff1991.f
да!![]()
ima 3 na4ina da napravi6 edno ne6toravilniqt,gre6niqt i moq na4in ako napravi6 moq 6te se razbirame 4udesno
Ако ме привлича що не. А и не бих го направила, само за да задоволя нуждите (за това си имам ръка), а за да ми е кеф. Пък с приятеля после не знам какво ще става. Не мисля, че един път толкова много променя отношенията. Ако се повтори и после потрети това е друг въпрос.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Съгласна съм!!! А и не е нужно да си стоял без секс "векове" наред, че да ти се прииска...Просто в един момент, колкото и да е добър секса с официалният ти партньор ти се иска да изпиташ една нова тръпка...която между впрочем се оказва в повечето случаи провал, но...това пък ти дава да разбереш и да оцениш какво съкровище имаш до себе си![]()
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
Зависи...на този етап просто не мога да си го представя..,но просто не съм изпитвала сексуален глад(и се надявам да не го и изпитам)