.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Предпазни средства-съвет

Здравейте вчера си говорехме с приятеля ми кое е по-сигурно като предпазно средство-хапчето или презерватива.Аз естествено му казах че хапчето дава мн по-малка сигурност , отколокото презерватива.Той иска да го правим без презерватив , но честно казано на мен не ми се рискува после да получа някаква неочаквана изненада. Дайте ми съвет как да постъпя в този случай. Знам че от една страна може би на момчетата им е по приятно без презерватив, но все пак.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    До колкото знам противозачатъчните дават по-голяма сигурност ако се приемат както трябва.

Най-сигурна е двойната защита.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

da be shte pie hapcheta momicheto pri polojenie 4e nee pila sigorno do sega i neznae kakvi stranichni efekti shte vyzniknat i shto shtot na neiniqq "vyzluben" nemu se slaga guma are patekite togava da slaga gumata i da se kefi
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    da be shte pie hapcheta momicheto pri polojenie 4e nee pila sigorno do sega i neznae kakvi stranichni efekti shte vyzniknat i shto shtot na neiniqq "vyzluben" nemu se slaga guma are patekite togava da slaga gumata i da se kefi
    +1... напълно съм съгласна с теб

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ta da si si nai sigurna ne pravi sex po dobra za6tita ot taq nqma

Град
    Ha MopeTo (sun)
    щом не го искаш-не го прави.той ако наистина те обича и иска да бъде с теб-ще те разбере и няма да настоява
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен
    + това ако ти се притесняваш няма да мине добре
    Подкрепям и него и теб..
    Без гума е по яко да.. но не ми се става татко.

Повече от фен
    Град
    София

Re: Предпазни средства-съвет

Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    Здравейте вчера си говорехме с приятеля ми кое е по-сигурно като предпазно средство-хапчето или презерватива.Аз естествено му казах че хапчето дава мн по-малка сигурност , отколокото презерватива.Той иска да го правим без презерватив , но честно казано на мен не ми се рискува после да получа някаква неочаквана изненада. Дайте ми съвет как да постъпя в този случай. Знам че от една страна може би на момчетата им е по приятно без презерватив, но все пак.
    Само гинеколога ти може да даде правилен съвет в този случай .. хората са различни ..
    Jedem das Seine!

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    +1
    точно така...пий хапчета и използвайте презерватив, а за още по-голяма сигурност използвайте 3 презерватива!!! И да свърши извън теб!!!

Какъв е смисъла да приема хапчета,след като има презерватив?И какъв е смисълът от тъпата гума като пиеш хапчета?
    Хапчетата дават най-висока сигурност след въздържанието от секс..И е много по-удобно.Аз например с презерватив на 3-тото вкарване се протърквам и почва да ме боли и като цяло ми е неприятно...няма нищо общо с нормалния секс

Re: Предпазни средства-съвет

Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    az zalagam na prezervativi za kvo sa ti dopalnitelni hormoni s tiq hap4eta
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си