- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предпазни средства-съвет
Здравейте вчера си говорехме с приятеля ми кое е по-сигурно като предпазно средство-хапчето или презерватива.Аз естествено му казах че хапчето дава мн по-малка сигурност , отколокото презерватива.Той иска да го правим без презерватив , но честно казано на мен не ми се рискува после да получа някаква неочаквана изненада. Дайте ми съвет как да постъпя в този случай. Знам че от една страна може би на момчетата им е по приятно без презерватив, но все пак.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
До колкото знам противозачатъчните дават по-голяма сигурност ако се приемат както трябва.
Най-сигурна е двойната защита.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
da be shte pie hapcheta momicheto pri polojenie 4e nee pila sigorno do sega i neznae kakvi stranichni efekti shte vyzniknat i shto shtot na neiniqq "vyzluben" nemu se slaga guma are patekite togavada slaga gumata i da se kefi
LIVERPOOL FOREVER !!!
+1... напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от LoLiPoP4o`
![]()
ta da si si nai sigurna ne pravi sexpo dobra za6tita ot taq nqma
![]()
щом не го искаш-не го прави.той ако наистина те обича и иска да бъде с теб-ще те разбере и няма да настоява
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
+ това ако ти се притесняваш няма да мине добре![]()
Подкрепям и него и теб..
Без гума е по яко да.. но не ми се става татко.![]()
Само гинеколога ти може да даде правилен съвет в този случай .. хората са различни ..Първоначално написано от NeLLy_BaBy
Jedem das Seine!
точно така...пий хапчета и използвайте презерватив, а за още по-голяма сигурност използвайте 3 презерватива!!! И да свърши извън теб!!!Първоначално написано от ludia_s
Какъв е смисъла да приема хапчета,след като има презерватив?И какъв е смисълът от тъпата гума като пиеш хапчета?Първоначално написано от Wrathchild
Хапчетата дават най-висока сигурност след въздържанието от секс..И е много по-удобно.Аз например с презерватив на 3-тото вкарване се протърквам и почва да ме боли и като цяло ми е неприятно...няма нищо общо с нормалния секс
az zalagam na prezervativi za kvo sa ti dopalnitelni hormoni s tiq hap4etaПървоначално написано от NeLLy_BaBy
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti