- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оффф!ПУБЕРТЕЕЕЕТ!!!!!!
Как да разпознаеш пубер ?
-всички са със "ЯкИ НиК4еТа"![]()
Аз съм много добро детеединствения ми проблем е, че съм мързелива ... но има време да си проявя гадния характер, все още нямам 16
![]()
Хахаха, наблюдателен както обикновенно!Първоначално написано от Lunatic-
![]()
когато аз говоря
и фактите мълчат![]()
Трудно-бях доста агресивна, тогава пропуших, започнах да употребявам алкохол, бягах от училище, карах се с даскалите за всичко, сменях гаджетата през ден, абе пуберска му работа.![]()
Бях отвратителна...няма какво повече да кажа, мислех се за много
интересна а междувременно бях и адски комплексирана. Правех си каквото си искам, мислех че съм много голяма и зряла, и че "това си е моя живот"....Е такива все обичайни неща...
Give me your best shot motherfucker!
Между 13 и 16 беше най-трудното и още повече усложняваше нещата факта че тогава бях в Германия. В началото не знаех езика, на втората година се преместихме в друг град, смених 5 училища (заради скапаната им система) и нямах никакви приятели. Беше някъв ужас. Непрекъснато изпадах в някви депресии, направих опит за самоубийство, карах се непрекъснато с наще, със сестра ми не си говорехме...
След като станах на 16 нещата коренно се промениха и сега съм си супер доволна от живота но тоя период никога няма да го забравя...
i az sam taka!se nqkoi za ne6to mi e kriv!nervna,mrazq roditelite da mi obqsnqvat postoqnno kak da se darja,za6to pravq taka i t.n.abe kat vsi4ki......!!!