.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен
    pod ""majki" momi4eta az razbiram takiva s harakter na mom4e koito ne se pravqt prosto taka sa se rodili az poznavam takova momi4e mn e qka pove4e podkrepq majkata 4ast ot klasa i nikoga nikoi ne porti
    (sun)~{}*

'мъжкарани' им се вика.

кво да мисля за тях? обикновени хора.

аз съм съм ЗА хората които не го крият дали са момичета с по момчешки характер или обратното няма зн ....имам една приятелка диди тя е много красива наистина красива но е много по привързана към мочетата отколкото към моми4етата и колкото и пъти да и казваме 4е е страшна мацка и е убийствена тя предпочита да излиза с момчеат да ходи да кара скейтове...което малко или многоне е нормално но все пак ние всички (моите прители) и се доверяваме и общуваме с нея като с един от нас
    XOXO...

Повече от фен
    idealnata_t i az za tova govorq
    (sun)~{}*

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Мъжкараните у лево.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доста е спорен този въпрос, всеки дефинира по различен начин словосъчетанието"мъжко момиче"...И да, има и такива, тяхното поведение е повлияно най-вече от живота, който водят, от средата в която са.
    И все пак, според мен е хубаво да се постигне някакъв компромисен вариант, златна среда, тоест едно момиче да се държи и облича като истинска дама, а същеврменно да е силна, борбена, да отстоява правата си, да не позволява да бъде позценявана, само защото е представителна на нежния пол...
    Живеем в общество, в което доста са се размили представите.Семейната жена, трябва да бъде еднакво добра съпруга, домакиня, майка и не на последно място работеща жена.Въобще огромно количество от задължения...
    Може би за едно мъжко момиче, след време ще му бъде по-лесно да се справя с трудностите, отколкото една кокетка, чиито интереси се свеждат единствено до шопинг, излизане с приятелки и непрестанни козметични процедури.
    Както казах, вече трябва да се търси някакъв баланс.Не ми допадат немърливи и неподържани жени...Това е общо взето....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

По - обезкояващо е да си момче с характер на момиче Иначе е супер добре да си мъжко момиче и супер полезно в живота !

не ме кефят.. не ме кефят и прекалено големите лигли. .. 1 момиче трябва да знае че е родено момиче и да се държи именно като такова.. и да не прекалява..

много ме дразнят лиглите ама и момичетата с момчешки характери ме дразнят най-добре е да си нещо междинно
    <OJ>

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Предпочитам мъжките момичета пред тъпите лигли/с извинение/. Аз лично още от малка спадам повече към мъжките момичета и съм доволна
    +1
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Ерм, аз съм такова момиче и к'во да направя? Да се гръмна ли? Не мога да кокетнича, отстрани не изглеждам много нежна и изящна, ама какво да направя? Не мога да го поправя. Опитвала съм се. Първо, не се получава и второ - не се чувствам в кожата си. Имам си самообладанието на едно момче и подобни лигави изпълнения от рода на. Лелеееее спиралата ми се е размазала и лелееее имам пъпка не са ми присъщи. Не псувам ... много. Смисъл не се провиквам по улиците като някоя шамандура. Вярно е, че при добри познати и приятели си позволявам да говоря селски, но така ми идва отвътре Еми ... деазнам. Гадно ми е понякога, че всички ме заебават и избягват, защото съм такава и не си правят труда да ме опознаят . Ако някой го направи, после реве как не искал да се разделяме никога и да си бъдем приятели. . Хората са супер сбъркани нещо в днешно време.
    Memento moriendum esse!

Ако говорим за момиче с мъжки ХАРАКТЕР,да определено е за предпочитане и някакси се вписвам в тая графа донякъде...

Момиче с мъжки маниери и държание е вече друго.Друг е и въпроса,че те и момчетата не са момчета,пък кво ли остава за момичетата хахах
    Както и мъжко момиче и мъжкарана са съвсем различни неща.

аз съм от тези момичета с характер на момче.И е много по готино да се държиш като момче.Поне на мен ми е определено мн готино.

Град
    София
    Мен лично ме кефат мъжките момичета не знам може би защото и аз съм една от тях,което е 102351345345456345657658834 пъти по-добре от тфа да бъда някоя АГРАРНА КИФЛА btw ,ако нямах 3-ма по-големи от мен първи братчеда,един брат и баща с когото съм и върша се мъжки работи не знам пфф не ми се мисли не мога да си се представя кат некфаа кифлаа ОМГ ПФФ И НЕ ИСКАМ

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Категорично НЕ ме кефят.Жената трябва да си е жена,а мъжът-мъж.

Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.

Град
    София
    За мен са мъжкарани

Love Is All Around

Град
    ~Wonderland~
    Кефат мееее Аз съм мъжко момиче.И е много по-добре от некоя разглезена лигла.Нямам мъжки черти нито маниери.Просто не съм типичното момиче.Гледам футбол с баща ми а като мама ми говори женски работи(колко хубаво щяло да ми седи пола и такива ) се поберквам
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си