.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Летни лудории..

Здр на всички,нз дали тук е мястото за темата,но искам да ви попитам правили ли сте някакви лудории през летата с вашите приятели и ако да какви ,разкажете и да се посмеем малко.ето аз например с моята неразделна приятелка постоянно правим откачени неща.веднъж се качвахме на една къща която беше на центъра само и само заради едни череши..хвърляли сме балони с вода по колите ..викали сме по главната улица като напушени,също така сме раздавали безплатни прегръдки или пък всяко срещнато готино момче сме го цункали по бузката и мн мн др неща...сега е ваш ред
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

sabirane s priqteli na plaja s kasa bira... nqmam tarpenie da doide julai morning...

ami dali sum pravila ludorii ?! eee celogodishno mi znachi az i edna fr se kachvame na edna pieka puskame edna muzi4ka i po4vat golemite tanci ami kvo dr .. kvo li ne sum pravila vednuj se kupahme s tazi moq pr na kaskadada .. awe nali kazah mn neshta ama zavisi s koi si
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Ооо супер мн ...1.един път сме се събрали и си праехме състезание кой ше изяде най-много семки за една минута.2.А един ден като беше страшно топло си купихме 200 балона и отидохме до някаква чешма в парка пълнехме ги и се целехме..после на сички даже гащите ни бяха мокри...накрая аз и най-добрата ми приятелка се напихме и ме блъснаха в един фонтан, а тъкмо бях изсъхнала мамка му .3.Докато бяхме на море с най-добрата ми приятелка се напихме мн злобно и ходехме по плажа пеехме и джапахме във водата..после обикаляхме цяло Приморско боси ,за да не сме си били намокрили кецките

Хаха и тфа са лудории?? хаха стига ее...

Ходих от Търново до варна на стоп.
    Прескачахме едни тераси на 3-я етаж щото си забравихме ключовете в един стриптиз бар. (аз и двамата ми най-добри приятели)
    Ми тфа са 3-те ми най луди летни работи ама другите които споменахте сам ги праила също...

Ааа и се напихме и танцувахме на Света Гора (в Търоново) голи.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    СофиЯ
    Хахаха...сега се сещам за предишните ми приятели.Много ми липсват! Беше ми весело с тях...един ден вечерта към 1ч се бяхме разбрали да се чупим от вкъщи и да се срещнем в училище.. Аз,разбира се,бях готова,звъннах на друго момиче от квартала,тя също беше готова.И такааам..легнах си,бях си обула кецове,дънки и потниче,а и имах суитчер на стола...Бях се завила,майка ми мина,целуна ме за лека нощ.След 15 мин кликнах на тая моя фр и тя ми кликна,следователно беше готова да тръгваме....Станах бавно,сложих прасето (плюшеното) под завивките и излязох.Срещнахме се и отидохме в училището.Всички ни чакаха с каса бира...изпихме цялата каса и аз тръгнах да се прибирам.Обаче беше 6.30 и майка ми беше станала.Стоях във входа,видях я,че излиза и тогава се прибрах.Това беше едно от най-лудите неща,които съм правила през живота си!И едно от най-рискованите!За другите няма нужда...щом и в полицията са ме водили,правете си изводи!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си