.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

10кг. за 1 месец... Възможно ли е..???

Sled 1 mesec 6te se vidq s si4ki moi priqteli... no az stra6no mnogo nadebelqh... i mn me e stram za 1 mesec trqbva da otslabna s okolo 10 kg... nqkoi znae li kak? Ili izob6to vazmojno li e ....

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    sofiq
    ami zdravoslovno hranene i mn sport ,ako iska6 pi6i na li4na i shte ti obqsnq po podrobno

nz dali ti izpratih na lichno zatova pi6a i tuk... dnes se regnah i ni6tu ne razbiram... no vse pak 6te kaje6 li kak to4no moga da otslabna tolkova mnogo? na men mi kazaha dieta : 7 dena qm samo meso ... i sled tova qm meso s zelen4uci no nz dali 6te e efikasno ne iskam da riskuvam.. i da ne stane ni6to ... trqbva da sam sigurna...

Сетила си се кога,преди два дни ли установи,че си напълняла?
    Само се глезите и ви мързи да станете от компа,после питате за диети.
    НВД и движение.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Увеличи движението, не се подлагай на диети като тази, която спомена! Но, разбира се, намали вредната храна в менюто си...

10 кг. за 1 месец ... Възможно е,но не е за предпочитане!!!
    Ако искаш пробвай точковата диета Една приятелка отслабна 6.300 кг. за 1 месец А и си позволяваше малко повече точки понякога

ако сваляш на седмица повече от 1 кг.. бъди сигурна,че рано или късно ще си ги върнеш двойно..1 месец=4 седмици=4кг.. с малко спорт.. И здравословно хранене.. и на това ще си доволна )
    ..

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Може,щом Дженифър Лопез свали 18 килограма за един месец... Но не е за предпочитане,наистина!Може нещо да ти стане на организма от тези внезапно свалени килограмчета!

1 кг = 7000 ккал ... Това са ... хммм ... 70 000 ккал за 1 месец...ЛОЛ!... направи си сметката и успех ти желая

Мега фен
    Град
    София
    Принципно е възможно, но цената е много висока- йо-йо ефекта, а преди това увиснала кожа...

Град
    По света и у нас :)
    Стрии,увиснала кожа,йо-йо ефекта...нее по добре недей
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Брат ми отслабна с 40 кила за 2 месеца,това беше миналата есен и си е слаб като фиданка сега,тъпче се като свиня,но не пълнее,сиг и от организма зависи.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    налагало ми се е за 2 месеца...но за 1 нз
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    възможно е да,но както повечето тук казаха резултата ще е стрии,йо-йо ефект и увиснала кожа.По добре започни да се храниш здравословно наблягай на плодове,салати,супи,пилешк месо и ще отслабнеш и продалжи режима и след тази среща,за да отслабнеш колкото искаш и да се чувстваш по-добре
    Суетата.Моят любим грях.

Възможно,но нездравословно!

Да,възможно е,баща ми беше на такава диета и за 1 месец свали 15кг ,обаче по-добре не я почвай,че освен стрии,увиснала кожа и бързо възвръщане на килограмите по време на една такава диета няма да имаш сили за нищо .Яж лека храна ,наблегни на плодовете,салатите,пилешко то,рибата ,съчетай ги и със спорт и резултат определено ще има.

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Олее много бре
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ако искаш пробвай точковата диета Една приятелка отслабна 6.300 кг. за 1 месец А и си позволяваше малко повече точки понякога
    каква е тая точкова диета

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    възможно, но трудно.

ммм да, възможно е, но ще съжаляваш после хиляди пъти
    Като за начало - ще започне да ти прилошава, защото няма да ядеш грам, а ще се мъчиш да спортуваш. След това.. вече евентуално отслабнала, ще се сдобиеш с толкова много целулит, който повярвай ми, трудно се маха. Стрии и бричове в изобилие, които се махат 10 пъти по-трудно.
    Има вероятност да си докараш гастрит (най-малкото).
    И... до два месеца максимум отново ще си се наляла като каца.
    Сама прецени дали това искаш да се случи с теб. Мен лично не ме касае.ащото в очите ми приличаш на куха блондинка, която навремето не е чела достатъчно. Съжалявам за обидата, но.. сама си си виновна.
    НЕЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ! (поне не при мен)

Град
    Карнобат
    Трудничко е,но не е невъзможно.Правиш БВД (безвъглехидратна диета) за 24 дни дават го да се свалят до 20 кг,после почиваш 2 седмици,след това още 24 дни и 2 месеца разделно хранене да задържиш свалените кг.,но е желателно по време на диетата да се занимаваш малко със спорт за по-добри резултати.В тази диета се ядат само месо,зеленчуци и яйца

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Може,ако караш само на вода или чай + плодове

Ще ти повярва.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

a moje li pak za edin mesec da se otslabne /ne kazvam kolko kilograma 6tot spored mente ne saolkova vajni/ ama taka 4e da e vidim rezultata i osven tva da se stegne tqloto ...............ako moje bez dieti 6tot negi odobrqvam

P.S. pusnah vuprosa tuk za6toto mislq 4e e podoben i da nesuzdavam nova tema....

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    каква е тая точкова диета
    Напиши в Гугъл "точнова диета" и ще разбереш А и до колкото помня тук също имаше тема за точковата диета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си