.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Лапландия!?

Проблем с БТК или може би не

Значи от 1 ден някъде забелязах,че някои сайтове български не могат да ми се отварят и google също смисъл отваря се но акто натисна търсене и спира до там.Вчера сутринта нод-а ми изписа,че има подозрителна връзка която аз блокирах,и тогава замунда и вскичките сайтове си ми тръгваха но след това спряха,и започнаха някви от онея прозорци със you`re the visitor to see this lucky bar и тея тъпотий да ми се появяват....Някой ако е имал подобен проблем нека ми помогне ако може...

i aZ sam na btk .. moje nqkoi da se svarzal s tebe .. takiwa problemi az nqmam wsichki saitowe si mi gi otwarq ..

Град
    Лапландия!?
    Добре обаче не разбирам нещо преди малко ми зареди всичко както преди и така за няколко мин. и пак спря бахти ебаната работа никва връзка направо ми иде да го гръмна

Цитирай Първоначално написано от tmpl
    i aZ sam na btk .. moje nqkoi da se svarzal s tebe .. takiwa problemi az nqmam wsichki saitowe si mi gi otwarq ..
    +1 IMA6 80% VIRUSI SPORED MEN
    lek den ;]

Град
    Лапландия!?
    Уф бахти точно тея сайтове от които най-много имам нужда са засегнати и нито мога няква по-добра антивитусна да си сваля нито да си преинсталирам сама компа,бтв препоръчайте ми нещо с което да изчистя гадните паразити понеже нод 32 нищо не засича

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Точно преди седмица не можех да отварям почти всички торент-сайтове. Селд 1 ден намаляха наполовина, а след още 1 ден се оправи всичко. Очевидно е било заради ISP нещо.
    Но все пак ако искаш да провериш : http://www.hijackthis.de/
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Преинсталация му е майката, кво ви е страх да преинсталирате ? Ръгай диска и стреляй, windows само това му помага.Само докато видя, че започва да работи по бавно, отделям си час, два и го преинсталирам
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Преинсталация му е майката, кво ви е страх да преинсталирате ? Ръгай диска и стреляй, windows само това му помага.Само докато видя, че започва да работи по бавно, отделям си час, два и го преинсталирам
    Тва не е идея много за мен щото при псоледния ми такъв опит трябваше след това да си сменям дъното понякога съм голям индианец на тая тема тъй,че за сега ми е достатъчна няква по-добра антивирусна ама като не мога да дръпна от никъде става зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си