- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с БТК или може би не
Значи от 1 ден някъде забелязах,че някои сайтове български не могат да ми се отварят и google също смисъл отваря се но акто натисна търсене и спира до там.Вчера сутринта нод-а ми изписа,че има подозрителна връзка която аз блокирах,и тогава замунда и вскичките сайтове си ми тръгваха но след това спряха,и започнаха някви от онея прозорци със you`re the visitor to see this lucky bar и тея тъпотий да ми се появяват....Някой ако е имал подобен проблем нека ми помогне ако може...
![]()
i aZ sam na btk .. moje nqkoi da se svarzal s tebe .. takiwa problemi az nqmam wsichki saitowe si mi gi otwarq ..
Добре обаче не разбирам нещо преди малко ми зареди всичко както преди и така за няколко мин. и пак спря бахти ебаната работа никва връзка направо ми иде да го гръмна![]()
![]()
+1 IMA6 80% VIRUSI SPORED MENПървоначално написано от tmpl
lek den ;]
Уф бахти точно тея сайтове от които най-много имам нужда са засегнати и нито мога няква по-добра антивитусна да си сваля нито да си преинсталирам сама компа,бтв препоръчайте ми нещо с което да изчистя гадните паразити понеже нод 32 нищо не засича![]()
Точно преди седмица не можех да отварям почти всички торент-сайтове. Селд 1 ден намаляха наполовина, а след още 1 ден се оправи всичко. Очевидно е било заради ISP нещо.
Но все пак ако искаш да провериш : http://www.hijackthis.de/
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Преинсталация му е майката, кво ви е страх да преинсталирате ? Ръгай диска и стреляй, windows само това му помага.Само докато видя, че започва да работи по бавно, отделям си час, два и го преинсталирам![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Тва не е идея много за мен щото при псоледния ми такъв опит трябваше след това да си сменям дъното понякога съм голям индианец на тая темаПървоначално написано от XceSS
тъй,че за сега ми е достатъчна няква по-добра антивирусна ама като не мога да дръпна от никъде става зле...