.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Едно време по канал едно ...

Преди доста години даваха едно филми на дисни по Канал едно - не анимационни, а игрални. Там се разправяше за 2 момчета които откриха самолет и се научиха да го управляват и тръгнаха да обикалят страната им и също в един друг сериал за едно момче което беше механичен робот имаше и други интересни - знаете ли как се казват/къде да ги намеря? Благодаря предварително

Това със детето робот се казва Изкустевен Интелект (също така ти препорачвам 100 годишен човек)

Стогодишен човек са го давали по БТВ мн пъти ама не ми хареса...прекалено е сърцераздирателен...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аа аз за първото май се сещам, мисля че беше "Акуила" (или така май се казваше самолета) , където две момчета карат едно такова като самолет и той става невидим и т.н. .. Това ли ?
    We can only understand what we are shown
    How was I supposed to know our love would grow ...

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Абе от къде да изровя един списък с сериалите и филмите на Буена Виста/Дисни , ровя ровя из гугъл ама само простотии излизат.

Впрочем, филма се казва "Двеста годишен човек".
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Stranno i az si mislex vcera za toq serial 'AKUILA' ,pomnq ce imashe nesho interesno v nego.She go potarsq v Zamunda?

Ami kak se kazvashe edin pak takav podoben serial no s edno momice deto imashe mai nqkakvi sposobosti i tam praveshe nqkakvo kontrolno dokato direktora na uciliheto i kazvashe otgovorite telepaticno tam za slancevata sistema nesho takova s nqkvi rastenia li kvo beshe?Mai ce 'Daina Glas' se kazvashe geroinqta i seriala.
    Sigorno na 4-5 god. sam bil kogato sa gi davali.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    Stranno i az si mislex vcera za toq serial 'AKUILA' ,pomnq ce imashe nesho interesno v nego.She go potarsq v Zamunda?

Ami kak se kazvashe edin pak takav podoben serial no s edno momice deto imashe mai nqkakvi sposobosti i tam praveshe nqkakvo kontrolno dokato direktora na uciliheto i kazvashe otgovorite telepaticno tam za slancevata sistema nesho takova s nqkvi rastenia li kvo beshe?Mai ce 'Daina Glas' se kazvashe geroinqta i seriala.
    Sigorno na 4-5 god. sam bil kogato sa gi davali.
    u4itelkata da ne be6e edna takava deto prili4a na muj i da ima6e edin deto be6e adski debel
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от Earth Face
    Това със детето робот се казва Изкустевен Интелект (също така ти препорачвам 100 годишен човек)
    200 не е ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си