- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прави бритони като на нели фуртадо - снимки
аре .. и аз да напиша ..
искам снимки на ония правите бритони в стил нели фуртадо.. нещо се навих и аз да се пострижа така
аре който не го мързи ...![]()
Lake_bodom не разбирам що да не се подстригва така ако малко се поразровиш из сайтовете за настоящите актуални прически ще видиш че в момента са супер модерни и не чак толкова разпространени дори бретони тип Pony тази последната на Риана е страхотна направи си такова бретонче!!!
To infinity and beyond.
Ааа и аз за 1 седмица бях такаама пак си го направих страничен
moqt e sy6tiq
![]()
Lof YAaA..!
И аз съм така и много ми отива,супел мацкаПодстрижи си се,за да разбереш дали ще се харесаш с бритон.Това е коса,ако не ти допадне как стои винаги можеш да смениш прическата
моят бритон е маллкоо по различен от на Рианчето маллкоо по къс e до веждите и е леко филиран като се изправи става много готин
<OJ>
Дам и прическата и цвета на косата ми харесват^^ ...т'ва е Hayley Williams вокалистката на ParamoreПървоначално написано от extreme_
![]()
Тая кефи ^о^
Иначе често виждам моми с такива коса и изобщо.. не им ходи.. супер е кофти такъв прав бритон =Х И най-много да си избодете очите..![]()
az su6to mislq 4e britona na Hayley e po-hubav ot drugite![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Бях с прав преди,ама някак си вече не ми харесва и съм с един такъв мн весел дълго-късомн е яко
Predi bqh s takaf ama imam byzki i ne mi otiva6e mnogo ,sq sam sas strani4en ama se 4ydq dali pak da ne si go naprava prav![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
ЕмиМен лично не ме кефят тея бритони ..
малко офтопик ама![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!