- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Към представителите на 1989!
Те и двете се срещат в текста, ама "детски сокове" или каквото беше там не е терминПървоначално написано от shadow4e
![]()
Хахаах, много съм глупава.За това не м ее яд, но за градацията ме е
![]()
Да, трябва да са термини. Аз четох въпроса 10 пъти докато схвана, че трябва да са терминиПървоначално написано от Blue_Devil{F}
Абе не беше кой знае какво тая матура. Ни искам да коментирам преди резултатите де ама на мен лично не ми се стори никак трудна.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Лекър ?! Не се ли върнахте от матури вчера...?!Първоначално написано от exploitedteen
Прав си,Първоначално написано от exploitedteen
Ако живеем в свят без никаква информация,нищо не знаеш за никой,не си чувал нищо,няма никакви отзиви![]()
Уж аз коментирах някъв друг свят![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много е гадно човек да направи глупави грешки,които със сигурност друг път не би сторил,но какво да се прави,може да сме максималисти,но не трябва и да се ядосвам,защото още повече се натоварваме,а и вече е минало,като всяка нечестност,по-неможещи може да имат равен брой точки,колкото по-съвестните ученици,но все пак това е училището!![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Има много неуредици около матурите и не вярвам за нашия випуск да се взимат за дипломаПървоначално написано от shadow4e
![]()
Ако имаш някакъв проблем ти първо се интересуваш и после отиваш в болницата;]Първоначално написано от exploitedteen
Ако ти открие проблем личния ти лекър,обикновено те посъветва къде да отидеш и ще те изпрати там където в праштал и други и е имало добри отзиви,не винаги света работи против нас![]()
Пише се лекАр!
А ако е спешно? Ако не дай Боже те блъсне нещо..? Или стане друг инцидент? Тогава е кофти, когато чичко доктор не знае къде ти е черният дроб например.
Спорът е безсмислен...
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Hei uspeh i utre na vtorata matura!!!Posle pi6ete kak e minalo,specialno za horata koito 6te durjat po angliiski,pi6ete dali be6e trudna i trudna li 6te e za 4ovek koito ne e v ezikova gimnaziq i ne znae perfektno ezika,za6toto mislq do godina po tova da durja.Uspeh o6te vednuj!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хе-хе![]()
Ясно свършихме "спора"![]()
Изчерпал си се
Лека вечер
Еми да аз съм 1-ви клас![]()
А впрочем бях написал спор в кавички![]()
Педагог като тебе как може да не знае какво е значението на тях,а си тръгнал да ми обясняваш какво е спор![]()
Много ме кефи когато някой философ се излага грандиозно![]()
Лека вечер![]()
Много не ме кефи когато някой не разбира значението на думи като философ да речем.
(:
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
И пак в центъра на дразгите е експлойтед... не намеквам нищо, просто няма смисъл от това, което правите..
айде успех и на втората матура![]()