- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
Майката на тате!!!![]()
мъртвата![]()
Имам само една - от страна на баща ми. Майката на майка ми почина като бях на 6Иначе си я спомням като страхотен човек,а тази от страна на баща ми е по досадна ама се търпи
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
и двете ..не мога да определя ;дд защото и двете ми помагат за всичко и ми дават пари![]()
На майка ми ... другата я виждам супер рядко,пък и едвам я понасям !!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
дам...ама съм сигурна че повече щях да се разбирам с починалатаПървоначално написано от Pooky
Обичам само баба ми от на майка ми страната другата изобщо не я познавам както не познавами баща си абе никой от тоя скапан род не искам да познавам..живея си прекрасно без тях![]()
To infinity and beyond.
Едната е шизофреничка, а другата и е през кура за мен. Така че....нито една от двете.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Тази ,която е от страната на мама..Другата ме мрази,защото като малка/а и сега/ винаги съм изразявала предпочитания към родителите на мама.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
тази от на баща ми страната.другата я мразя![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
От страната на майка ми определено !! Другата се държи все едно съм на 12 ..А и всяка година за Коледа ми подарява календар + шоколад
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
и двете ги обичам еднакво![]()
![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
и двете ги обичам еднакво![]()
![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
на мама майката, може би щото е по-щедра, а и си я виждам по-често..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
На майка ми
Ами на майка ми, ама тя е нещо като 3 или 4-та жена на дядо ми.Много е точна и либерална.Другата почина преди две години, ама ако трябва да предпочета някоя, първата!![]()
Обичам и двете еднакво .. но някакси тази от страната на баща ми по ми допада .. ;дд![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Миии и двете гии обичам много,ноо тази от страната на майка ми мии дава повече нещаА пък с майката на баща ми се виждам по-рядко,не ме пуска никъде,щото прии тях (в Чирпан |( ) не познавам никой...аа при майката на майка мии ходя където си искам
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
повечееее обичам майката на майка ми..защото тя ме е отгледала от бебе и сега пак идва да ни вижда със сестра ми всяка събота и така..мн повече неща е правила за нас отколкото др. ми баба....![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
омг... какви въпроси.. ?! ..хахх... защо трябва да избирам ?! .. o_O ..![]()
Тази, която ме занимава по-малко.![]()
Майката на майка ми доста се карам с нея ама си е добра