- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя баба предпочитате?
s16toto e i pri men samo 4e az izob6to ne gi poznavamПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Честно казано мисля че е доста тъпо да се делят...коя обичате повече?!![]()
Аз обичах страшно много и двете си баби.За жалост едната почина преди няколко години...
Офф за едната не ми пука въобще, щото тя и дядо ми развалиха един период от детството ми, който уж трааше да е хубав. мани ги тъпаци. иначе обичам баба и дядо от страна на мама. По принцип не е хубаво да се делят, ама като мразя едната.. кфо да направя?!
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
майката на майка ми![]()
С майката на баща ми не съм много близка, а и не ходя често при нея
Иначе си я обичам и уважавам
Мии тази от на майка ми страната,защото другата е починала скоро след като съм се родила.![]()
Но на кратко казано ОБОЖАВАМ баба ми от на майка ми страната![]()
![]()
Тя е човека,който ще обичам цял живот
![]()
Тази от страната на майка ми..те двете са пълните противоположности-едната е най-добрия човек,когото познавам,а другата е най-гадния и противен човек..
Че тя едната от бащина линия знае само как се казвам .... ест че от майчина![]()
еми от на майка ми страната , защото цялото ми детсво мина там ... по цели лета сме играели с приятелии ... правели сме глупости , баба никога не ни се е карала![]()
![]()
Абе..майката на майка ми, макар че доста често я мисля за изкукала вещицадаже като ме ядоса и с мама й викаме кроела [девил]
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ми от на майка ми, защото майката на баща ми е починала когато съм бил на 2 години и не я помня.
ами попринцип и двето .. но пове4е време прекарвам с тази по бащина линия![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
На мама, защото родителите ми са разведени и аз другата съм я виждала общо 2 пъти (първият от който съм била на 1г.).
И двете ги обичам.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
и двете ... доста са различни за да ги сравнявам
Аз и двете ги обичам, но от страна на баща ми не спира да ми дава съвети и то безполезни, защото смята,че родителите ми не са ме възпитали добре. Другата баба е голям пич.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ами аз живях с майката на баща ми .. тя почина лека и пръст не е хубаво да се говори лошо за мъртвите но на моменти исках смърта и ..
другата ми баба е в гърция виждам я в годината веднъж ..
най-предпочитам пра-баба ми тя е още жива и н си я обичкам дано още време да ми е живичка![]()
![]()
Чета коментари и има много малко хора, които да имат две здрави и прави баби и да имат предпочитание. Явно ще съм от тях. Обичам не, обожавам бабата по майчина линия. Отгледала ме е от вързопче кости и вече 16 години сме си заедно. Вярно, много ми се кара, ама много. Само се караме аз като излизам до късно, все не ми вярва къде съм, с кого съм, и само ме заплашва, че един ден ще ме проследи да разбере какви ги върша.И тогава и аз много й се дразня и не й говоря, ама знам, че го прави, защото е баба, а те така се държат. Имат остарели виждания и всичко им се струва неправилно и лошо. Но от всяка гледна точка е баба чук. А като се карам с нашите, как се застъпва за мене, не е реално.
Другата баба никога не ми е била близка, тя не ме обича и аз не я обичам. Всъщност, положението ме устройва. Жената е решила, че парите вършат повече работа от чувствата, но само сестра ми се поддава на подкупи още, при мен не минава.![]()
майката на моята майка, разбира се
на баща ми я мразя, дори не искам да ме свързва нищо с тяхтолкова е противна, грижи се само за брат ми, на него му праща пари, а на мен нито стотинка
дори една картичка за Коледа не и е пратила
сякаш аз не съществувам. имам чуството, че не ме признава, защото съм дете от 2рия брак на баща ми. както те не ме искат, така и аз тях
![]()
а другата ми баба е върха, нормално е да се караме по 5 пъти на ден, но си я обичам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не предпочитам нито едната, защото и с двете сме скарани![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
Имам една-единствена Баба-тази от страната на майка ми...![]()
Обожавам я !
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!