.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 178
    Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    На майка ми!И баба и дядо. ...Другите не ги признавам.
    s16toto e i pri men samo 4e az izob6to ne gi poznavam

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен
    Честно казано мисля че е доста тъпо да се делят...коя обичате повече?!

Аз обичах страшно много и двете си баби.За жалост едната почина преди няколко години...

Офф за едната не ми пука въобще, щото тя и дядо ми развалиха един период от детството ми, който уж трааше да е хубав. мани ги тъпаци. иначе обичам баба и дядо от страна на мама. По принцип не е хубаво да се делят, ама като мразя едната.. кфо да направя?!
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

майката на майка ми С майката на баща ми не съм много близка, а и не ходя често при нея Иначе си я обичам и уважавам

Мии тази от на майка ми страната,защото другата е починала скоро след като съм се родила.
    Но на кратко казано ОБОЖАВАМ баба ми от на майка ми страната Тя е човека,който ще обичам цял живот

на майка ми.Другата е голяма усойница

Град
    Долината На Идиотщината
    Тази от страната на майка ми..те двете са пълните противоположности-едната е най-добрия човек,когото познавам,а другата е най-гадния и противен човек..

Град
    Марс & Сатурн
    Че тя едната от бащина линия знае само как се казвам .... ест че от майчина

еми от на майка ми страната , защото цялото ми детсво мина там ... по цели лета сме играели с приятелии ... правели сме глупости , баба никога не ни се е карала

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Абе..майката на майка ми, макар че доста често я мисля за изкукала вещица даже като ме ядоса и с мама й викаме кроела [девил]
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми от на майка ми, защото майката на баща ми е починала когато съм бил на 2 години и не я помня.

ами попринцип и двето .. но пове4е време прекарвам с тази по бащина линия
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Майката на майка ми

На мама, защото родителите ми са разведени и аз другата съм я виждала общо 2 пъти (първият от който съм била на 1г.).

Град
    София
    И двете ги обичам.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

и двете ... доста са различни за да ги сравнявам

На майка ми...

Супер фен Аватара на Di
    и двете
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Аз и двете ги обичам, но от страна на баща ми не спира да ми дава съвети и то безполезни, защото смята,че родителите ми не са ме възпитали добре. Другата баба е голям пич.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

ами аз живях с майката на баща ми .. тя почина лека и пръст не е хубаво да се говори лошо за мъртвите но на моменти исках смърта и ..

другата ми баба е в гърция виждам я в годината веднъж ..
    най-предпочитам пра-баба ми тя е още жива и н си я обичкам дано още време да ми е живичка

Чета коментари и има много малко хора, които да имат две здрави и прави баби и да имат предпочитание. Явно ще съм от тях. Обичам не, обожавам бабата по майчина линия. Отгледала ме е от вързопче кости и вече 16 години сме си заедно. Вярно, много ми се кара, ама много. Само се караме аз като излизам до късно, все не ми вярва къде съм, с кого съм, и само ме заплашва, че един ден ще ме проследи да разбере какви ги върша. И тогава и аз много й се дразня и не й говоря, ама знам, че го прави, защото е баба, а те така се държат. Имат остарели виждания и всичко им се струва неправилно и лошо. Но от всяка гледна точка е баба чук. А като се карам с нашите, как се застъпва за мене, не е реално.
    Другата баба никога не ми е била близка, тя не ме обича и аз не я обичам. Всъщност, положението ме устройва. Жената е решила, че парите вършат повече работа от чувствата, но само сестра ми се поддава на подкупи още, при мен не минава.

Мега фен Аватара на ameli
    майката на моята майка, разбира се

на баща ми я мразя, дори не искам да ме свързва нищо с тях толкова е противна, грижи се само за брат ми, на него му праща пари, а на мен нито стотинка дори една картичка за Коледа не и е пратила сякаш аз не съществувам. имам чуството, че не ме признава, защото съм дете от 2рия брак на баща ми. както те не ме искат, така и аз тях

а другата ми баба е върха, нормално е да се караме по 5 пъти на ден, но си я обичам
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на iiirish
    предпочитам майката на мама

Град
    муретоо
    не предпочитам нито едната, защото и с двете сме скарани
    ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно

Цитирай Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
    брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка...

Имам една-единствена Баба-тази от страната на майка ми... Обожавам я !
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си