- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
podredena li vi e staqta?
т.7
krem4et0
(sun)~{}*
Ами![]()
Тая в която спя се едно се е водила 2-рата световна там ...![]()
В другата която уча..
Там е винаги чисто и подредено![]()
Даже и прах има върху бюрото ми![]()
Не влизам често там![]()
moqta staq poprincip e podredena ama ako q vidi6 sega (ne dai si boje)poneje nqma kak da vleje6 navsqkade ima y4ebnici 4anti drehi himikalki i kyp drygi glyposti
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Nexxar
sa6ata rabota ama ne men mama ne mi q podrejda z ne davam da mi rovi iz ne6ata![]()
(sun)~{}*
Що-годе е подредена![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И аз към така!Не обичам да ми рови из нещата!Първоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
и аз не й давам на мама да ми подрежда стаята, ноо тъй като и аз не се заемам с тая работа простоо не ти тряа да ми я гледашПървоначално написано от Mariolcheto
![]()
Аз деля стаята с кака ми Ани [x] и постоянно се караме кой разхвърлял,кой прибирал.....но винаги е разхвърляно просто....не мога да си обясня как може да се запази една стая чиста....Живеем си като прасета и това е![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Не . Дрехите ми са разпръснати навсякъде заезно с учебниците и всичко друго![]()
горе долу ... е подредена
mi da obiknoveno e podredena e ima i izklu4eniq![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
moqta staq ne e mnogo podredena,no na momenti me hva6ta edna maniq za podrejdane i kato se po4ne...![]()
Не, мамка му! Ако я подредя, издържа не повече от три дни. След това приема предишния си познат вид - на бункер, в който е паднала атомна бомба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Е, не е кой знае колко разхвърлено, но не е и подредено със сигурностНещо средно, но гледам да не правя голяма бъркотия, че да намирам това което ми трябва.
Аз съм в една стая с брат ми и по принцип изобщо не е продредено. Нито той се заема да чисти(абсурд), нито пък аз. Направо е лудница, където е пушил брат ми пепелниците препълнени, всичо е наопаки. Обаче аз днес се хванах малко да пооправя, че на нищо не приличаше.
Да, защото съм самичка в стаята (имам сестра, но тя живее в София) и сама се дразня на себе си като не е подредено. Обичам всяко нещо в стаята ми да си е на мястото!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Все едно аз съм го писалаПървоначално написано от st1ka
По принцип не обичам да ми е разхвърляно, ако нещо не е на мястото си, веднага отива там където си е било, а иначе много мразя да чистя
Мама като ме накара да мина с прахосмукачката или да забърша мебелите ... леле побърквам се, иначе обожавам да ми е чисто и не само в мойта стая, а и в цялата къща
![]()
Аз живея в подреден хаос!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
определено неПървоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
Първоначално написано от kotenceto_bonbon
Ами стаята ми никога не е била подредена, а като гледам няма и да бъде...и гардероба на нищо не прилича... а нашите ме обвиняват че съм мързелива и нз си кфо.....ужас голяма са досада... и понеже ми писна да ми опяват за едно и също а тях мн ги е яд..та на пук не си я подреждам...
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Podredena e vednaga sled kato maika mi q iz4isti i ostava taka okolo 1 den za6toto ne mi pozvolqva da vlizam s 4ehli i podobni ina4e nqmam navika da si opravqm legloto nali ve4erta pak 6te si legna v nego ?!?!?!![]()
Стаята ми е подредена само външно.Иначе вътре в шкафовете...
![]()
![]()
![]()
Ако не живееш на ръба,значи заемаш тврде много място.