- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
Ами, аз деля стаята с брат си и неговата половина е разхвърляна, а моята що-годе добре![]()
подредена еее !!!
не обичам да ми е разхварляноо... някак си ме потиска![]()
Абе щом аз си намирам нещата, начи е подредена![]()
П.П. - 14 години се мъча да го обясня на наште.. ама нейсе![]()
Никога!Ужасно разхвърляна съм.Направо ме е срам да си каня приятелите в стаята ми![]()
Зависи от гледната точка. Аз я намирам за подредена, за разлика от всички останали.
You are broken, I can fix you...
Ми...в момента може да се каже,че да.
Не , за мен е подредена , щото знам всичко къде е. Ама другите казват , че не е. Ама на мен не ми пука особенно...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
+1 уфф и аз съм същатаПървоначално написано от learnlivelove
В момента е горе-долу добре, но да видим след няколко дни кво ще еАдски съм разхвърляна, ама... какво да се прави
![]()
Ъъъ.. не точно ;D Не е много разхвърлена, но пък и не е от най-оправените![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Подредена е, освен шкафа с дрехитекогато е подредено, нищо не намирам!
![]()
На първата страница имаше един оментар, който описва моето положениеАко я подредя - не трае повече от три дни преди да е заприличала на бойно поле
Иначе да не говорим за шкафовете .. все пак къде ще си наблъскам всички глупости като чистя ?!
![]()
![]()
She was broken ..
Външно всичко изглежда добре, но отвориш ли секцията, например, има опасност да ти призлееЕ, не падат чак неща, но определено има какво да се желае
Веднъж на няколко седмици се случва да ми дойде вдъхновението да оправям, хах.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ами когато сестра ми се върне от Варна където учи , стаята ми става ужас , просто може да се изгубиш от дрехи . А поначало когато я няма е чистичко ..![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
в момента не , но след като се върна от зъболекар ще я подредя идеално![]()
Понеделник е винаги подредена, а неделя - пълна кочинаИ този цикъл се повтаря всяка седмица :P
![]()
При мен има 2 варианта : Стаята ми е или перфектно подредена (всичко си е на мястото и само 1 нещо да е леко настрани ме дразни![]()
или перфектно разхвърляна
и нищо не може да се намери (има дрехи по земята и т.н.)
В момента се вписва във второто ми описание, но ще я подредя утре
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!