- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подредена ли е стаята ви?
Рядко.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
В момента въобще не е подредена.![]()
![]()
Не особено![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
не.
трябва да си я оправя и да си я поддържам,ама доста ме мързи.
![]()
Не!![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
миии...стаята ми почти винаги е хаос освен когато имам гости, но гардероба ми винаги е подреден![]()
Мииии.. всъщност не.Когато я изчистя и подредя, най-много да остане в такова състояние за няколко часа. Мъка ми е, ако имам гости. Гардеробът ми и той никога не е подреден, а ако е, за няколко дни само..
![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Като влезеш в стаята ми е много подредено, но ако отвориш някой шкаф има лавинна опастност!![]()
ами изглежда подредено, ама не трябва да се отварят шкафове и гардероби, че ще има затрупване![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Първоначално написано от yeeee
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Подредена издържа до 20 мин след като съм я подреждала 3 часа.. след това сякаш през нея е минало турнадо![]()
![]()
Не.
нямам избор и затова е подредена ..ама за гардероба не бих искала да коментирам![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Емиии стола е малко нартупан с дрехи ама иначе е добре...за гардероба няма да говоря![]()
When I look into your eyes, it's over
You've got me hooked with your love controller
I'm trippin' and I could not get over
I feel lucky like a four leaf clover
Дам, обичам да ми е подредено и чистичко..![]()
Напоследък (разбирайте от началото на ваканцията) започнах да си я подреждам много добре и дори да се издразвам на някакви неподредени неща. oO
Така че в момента е подредена.
Не знам какво ми стана.![]()
средна работа
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me