- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един ден се събуждам...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Имате хубав живот,много приятели,всичко ви е ОК както всеки нормален човек.Изведнъж един човек ви казва... "Събуди се" ,и вие се събуждате и всичко е черно-мрачен свят,бедна къща,никакви приятели,други родители,друго семейство....Какво ще направите?
п.с-идеята я взех от форума Прес
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3

Бих се зарадвала на промяната и бих извлякла всичко хубаво от нея.

обичам черното
мрачния свят и лошото време
Ще си помисля :
"WTF !? Бах му майката кво съм правил снощи?!?!"
Първоначално написано от AnincetoSexy
И аз и аз =D>Първоначално написано от Lunatic-

Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Тъй ТъйПървоначално написано от XceSS

Ще се гръмна.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

"Neo, you're the chosen"
Обръщам се на другата страна и заспивам пак с надеждата да се събудя в моя си свят
Първоначално написано от slun4ice
Аз така сънувах един много, много хубав сън и исках пак да заспа и да си го продължа.. но увиТолкова беше истински, даже го помня целия! И ми трябваха няколко секунди да се осъзная къде съм

Четейки втората част от постта ти /негативното/, си представих Silent Hill, наскоро го гледах и правя асоциация с него.
И така, може ли нямам да имам сили да живея в подобен свят и всъщтност ще има ли за какво да се живее, сам сама, в един ужасен мрачен и неприветлив свят, без усминки, без смях, без щастие....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

В един такъв нов свят би могла да изградиш едно ново себе си същоПървоначално написано от ЦвЕтИт0

Ще си продам бъбрека и далака и пак ще забогатея.
ХАХАХАХАПървоначално написано от w0sh

Първоначално написано от AnincetoSexy

Ще го приема за едно ново начало и ще изградя всичко на ново, но не казвам, че ще е лесно.

Mhm.. и на мен малко Матрицата ми звучи... Абе, едва ли ще ми се случи, така че няма к'во да затормозявам машинката...Първоначално написано от Lunatic-
Аааа тц, аз от едно "събуди се" не се събуждам, трябва някой да ме рита в бъбреците полувин час за да стана
The Spark
Ще заспя пак с надеждата да сънувам. И така 100 години - като спящата красавица. Лелеее ... и аз какви хубави сънища съм имала и не съм искала да се будяяАма ....

Memento moriendum esse!

Ще се скрия в някой гардероб или под някое легло.. ама най-добре в някой чист казан и ще се укривам цял живот от духове, призраци, талъсъми, вещици и Легиона (вчера гледах един филм http://zamunda.net/details.php?id=108348 )Обаче да ви кажа честно най-накрая ще се укаже че съм безсмъртна и трябва да се крия цяла вечност

Ще стана и ще се опитам да намеря начин да си се върна в моя си живот.

Ще оправя нещата.
[size=7][b][u]fosse cos

Ще правя атентати.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

ъу
аь ус ефь пьтнсше

от 2 год живея в този свят, и все още се усмихвам. Когато живота ти стане гаден, научаваш се да живееш в него и свикваш и не всичко ти изглежда гадно

Ще стана емо