- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените незнаят какво искат!
Лоша му работа... Е не познавам момичетата, но да , както са казали другите "колеги" в темата, просто момиче... естественно е да не знае какво иска... ще ти дам прост пример с братовчедка ми, на 14 год. е а сменя гаджетата като носни кърпичкиТака че това което го търсиш ще го намериш в по зряла възраст. А за любовта, казвали са ми че описанието на " истинската любов" която оставала вечна се проявявала след месеци дори след години... т.е. първо трябва да опознаеш човека и тогава ще разбреш дали го обичаш. Сега просто изпитваш увлечение към нея.. То е така с всички де.. Аз ще се погрижа да ви намеря матеряла за видовете любов. Има го в учебниците по свят и личност или логика и психология мисля че беше.. за 7-те видя любов и след това като го прочетете, се замисляйте кои кого обича и защо..
![]()
П.П.
Извини ме че се отклоних от темата.... Е, ако държиш да излезнеш с това момиче, отиди при нея с един пистолет , насочи го в главата и и кажи " Ай излизай с мене или ще те гръмна.." ако пък каже " Не" насочи го към теб и съм сигурна че веднага ще размислиХАхАХ
( шегичка )
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00