.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: изненада

изненада

SlEd 2 SedMiCi Se Vr16tAm V BG nO NikOi Ot PrIqTeLiTe Mi Ne ZnAe, IsKaM Da NaPravQ nQkAkVA IzNeNaDa nA nAi-DoBrAtA Mi FR. nQkOI AkO imA pReDlOjEniE Da Pi6e . mErSi PrEdVaRiTeLno !

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на кирилица

Ммм, предлагам ти да си купиш правописен речник и да ги изненадаш с известна доза грамотност!

Да нямаш тик, който постоянно натиска шифт-а?

Ми за нея най-голямата изненада ще е твоето завръщане, и още повече щом сте най-добри фр. мисля че всичко др. ще е като допълнение

Град
    дупката на геврека
    Изненадай я докато се шиба с най-добрия ти приятел или гаджето или баща ти или който дойде...

Цитирай Първоначално написано от Fire_Wing
    Да нямаш тик, който постоянно натиска шифт-а?
    ..явно да

остави и бележка пред вратата да слезе до долу (ако живее в блок) звъниш и тичаш надолу и я чакаш да слезе хаха нз аз това бих направила :Р

като за начало се научи да пишеш на кирилица и както трябва стига с тея детски глупости !и можеш да направиш нещо като парти за своето завръщане да събереш всичките си приятели във вас например
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си