- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е SINDEL
Какво да питам, какво да питам.![]()
Какво означава ника ти и откъде идва?![]()
Йей, Столът е мой, а?
SINDEL е една мацка от Мортал Комбат 3.. Като по-малка бях много зарибена по игри4ката и винаги играех с нея, понеже имаше страхотна дълга бяла коса, каквато винаги съм искалаТа затва...
Ина4е идеята беше да се регистрирам със съвсем друг ник, ама кво направих.. нещо преебах.. и си останах с този. Пък сега ми е жал за мненията, 4е да го оставя и да си правя нов профил.
![]()
Робинята на Quench
Работиш ли,ако да-какво?
Четеш ли книги??Любими заглавия?
Предпочитан стил музика..?
Как се обличаш по принцип?
Любимо бельо?
Тва е от мен![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз мислех, че си се кръстила на село Синдел и всъщност идваш от там. Сиреч от селото си отишла в големия град.
Защо си такова зло същество?
Grumpy old madman
"Трима са много" или "групите са предимство"?...
Ако секундното лепило действително залепва навсякъде, как така не се е залепило за самата тубичка?
Защо мъжете, които разказват на жените мръсотии, са “чекиджии”, а жените, които разказват мръсотии на мъжете, работят на импулсен телефон и получават по левче на минута?
ебаси яките въпроси![]()
Първоначално написано от VerryBerry
Работя, даВ Сатири4ния театър.. като.. еми де да знам.. много работи. В общи линии за каквото им трябвам, това правя
Оо, да. Аз съм дърта и съм от 4етящото поколение, така 4е 4ета много. Принципно много фентъзи, но наскоро се нау4их да не бъда предубедена и към други жанрове, които винаги съм си мислела, 4е не биха ми допаднали. Ина4е любими заглавия - поредицата на Тери Гудкайнд "Ме4ът на истината, "Песен за огън и лед", "Властелинът..". Май като гледам любимите ми книги са все фентъзита![]()
Музика... хмм.. Мога да кажа какво не слушам - 4алгарии, джаз и техно. Това откровено мразя. Вси4ко останало слушам и има потенциал да ми хареса.
Обли4ам се главно спортно. Вси4ките ми дрехи са купувани, за да ми е удобно с тях на първо място, така 4е имам доста 'неженствени' нещица из гардероба като суи4ъри и широки панталони, които в никакъв слу4ай не може да се каже, 4е ми под4ертават фигуратаАма аз пък си ги оби4ам. Никой не вярва, 4е съм на 21, вси4ки казват, 4е се обли4ам като някоя 15-годишна, ама кво да направя...
Любимо бельо - ъмм... ами дантелено, задължително прашки![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Canis_Dirus
Голям потрес беше, като открих, 4е има такова село.. Не го бях 4увала.
Не съм зла, сам каза, 4е съм ти прили4ала на добро детеСериозно, не съм лоша... просто правя лоши работи
![]()
![]()
Робинята на Quench
Определено трима са многоПървоначално написано от Lunatic-
Което си е мое, си е мое... Не съм склонна да деля с трети 4овек, благодаря..
Омфг.. секундно лепило?!? Ъъъъ... сигурно някъде има много сложно и нау4но обяснение на въпроса, ама аз съм глупава, признавам си.
Стига бе, аз оби4ам мъжете да ми говорят мръсотииАко се 4увстваш зле и онеправдан, дай ще ми поговориш и ще ти плащам, навит?
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ако дойда до Сатиричния, ще ме пуснеш ли да вляза?![]()
Учиш ли нещо?
Някакъв спорт?
Какво правиш като си ядосана?
навит !
и ти ли си от манипулираните'''' който вярват в чиче Господ ?![]()
а в любовта ?
а в шкембе чорбата ?
водка/уйски ?
каква си мечтаеше да станеш като малка ?
Защо веднъж ръката А, 7, 8, 9, 10 се приема за Straight, а друг път за ръка с висока карта Аce? - ако отговориш печелиш 5 кинта![]()
Всъщност да, ще те пуснаПървоначално написано от the_hottie
Абсолютно сериозно. И ако ще идваш, ела преди 7ми, щото после свършва сезона.
У4а уж психология, ама така я у4а, 4е за 3 години да съм била 10 пъти на лекции![]()
Ъъъ.. спорт.. Коремните преси вкъщи броят ли се? Понякога и ти4ам сутрин в парка, ама ина4е съм мързел. Все се каня да тръгна на нещо, ама само с каненето си оставам. Ина4е едно време 3 години фехтовка тренирах. Що се отказах, идея си нямам...![]()
Много трудно се ядосвам толкова, 4е да трябва да си го изкарам някак си. Но ако се слу4и, ставам зла. Говоря много гадни работи, половината от които дори не ги мисля сериозно, докато не сма4кам напълно 4овека срещу себе си. И после ми става гузно и се 4увствам адски зле, но никога не се усещам навреме. И крещя.
![]()
Робинята на Quench
Аз и Господ? Не, благодаряПървоначално написано от Lunatic-
Дано съм права, 4е го няма.. Ина4е много лошо ми се пише като пукна.
В любовта вярвам. Жена съм, все пак - слаба съм![]()
Мразя шкембе, не ми говори. Яла съм само веднъж и после драйфах цял ден. Втори опит не мисля да правя. Виж в мусаката оба4е вярвам. Това важи ли?
Водка, твърдо
Като малка исках да стана конен полицайПосле исках да рисувам анимационни филм4ета, ама наште така и не пожелаха да ме пратят на уроци по рисуване, така 4е си останах само с искането.
4овек, недей така. Верно се 4увствам тъпа.. 'Ба ли го що е така. Уж поиграйвам малко покер, ама явно съм много по-зле отколкото съм предполагала.
![]()
Робинята на Quench
загуби 5 кинта![]()
срамота е да мразиш шкембето![]()
но водката компенсира![]()
най силното ти желание?
на кое най много държиш?
какво не харесваш в себе си, коя черта у теб не ти харесва?
на какво обръщаш внимание във ежедневието си?
Груб секс (тупаници, кръв, резани пръсти) или жалка романтика ?
![]()
рискуваш ли често ?
Би ли задоволявала необичайните или извратени сексуални желания на гаджето си (ако има такива, естествено)?![]()
Кое би избрала чиния с шкембе или да не правиш секс 2 месеца? Искам да видя кое ти е по-важно.![]()
Най-силното ми желание... не знам, искам да мога един ден да кажа, 4е съм направила нещо смислено със живота си.Първоначално написано от Lunatic-
Да не ме лъжат. Вси4ко друго приемам и прощавам, но най-болно ми е да ме лъжат и то хора, на които държа.
Мързелива съм и винаги ще предпо4ета лесния на4ин, ако има такъв. Щеше ми се да не беше съвсем така
Оо, няма нещо специално. Гледам да си изпълня разните там планове, които съм имала за деня и това е
Груб секс, дефинитли.
Рискувам винаги. Много малко раз4итам на сигурното, ако има и минималната възможност да спе4еля от риска.
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Lake_bodom
Забавно ли ти е?
Да, бих и го правя. Изяжте ме!![]()
![]()
Робинята на Quench
Еее.. това е злобно..Първоначално написано от shadow4e
Ще се насиля да изям шкембето, колкото и да не го понасям![]()
![]()
Робинята на Quench
Нито ти се подигравам, нито те съдя. Просто ми е любопитно.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Спокойно де, не съм казала, 4е правиш нещо таковаПървоначално написано от Lake_bodom
Просто се забавлих, понеже тъкмо се 4удех кога някой ще се престраши да попита нещо сексуално ориентирано
![]()
![]()
Робинята на Quench
Леля ми.Първоначално написано от The_Little_RUNAWAY
Толкова много гадости й се слу4ват на жената - от 10 години работи в Щатите и праща пари на мързеливия си син, който е на 30+ и не ще да ба4ка, понеже му е по-лесно да 4ака вси4ко наготово. Миналата година 4и4о ми (демек мъжът й)по4ина и въпреки вси4ко е най-положителният 4овек, когото познавамАз нямаше да мога така.
![]()
Робинята на Quench
а така
риска
ставаш за gambler![]()
-би ли изневерила ?
-склонна ли си да простиш, или всичко свършва в мига, в който разбереш ? (за изневяра става въпрос)
-след правне на секс без да има чувства, в устата или душата остава
един гаден вкус ?
-анален секс ?
-свирки ?
и най якия въпрос:
-Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?![]()
Кое смяташ, че е най-великото откритие на човечеството в периода 16-21 век?
Колко езика смяташ, че трябва да владее човек, за да може да навлезе без проблем в истинския живот?