- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За разликата в годините и..секса..
Проблем ли би ви било,момчета,да правите секс със 5 години по-малко момиче от вас? Например,вие сте на 21,а тя на 16?
Или въобще,съществуват ли за вас подобни граници (в допустимото)?
Рамките на 5-7 години говоря![]()
5 ili 7 godini ne mislq 4e e dopustima granica 6tom govori6 za 16,17 godi6ni
bih no problema mi e 4e sum na 18![]()
+1Първоначално написано от x3eme
offline forever!
Абе 4-5 години няма да ме притесняват толкова, ама при положение, че съм на 22 ще ми е малко странно да си легна с някоя на 14-15. Или по-точно няма да ми е толкова проблем да преспя, ама просто няма да седна да се занимавам с такива момичета по начало. Но всичко зависи от много неща - не мога да кажа категорично
mne ;] ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
На 21 съм и най-хубавия секс,който съм правил,беше със 15 годишна.
Не знам защо се получава така-вероятно повече се раздава от какичките. Или просто съм я обичал и затова.. Както и да е..Не искам да си припомням за момичето,защото много ме нарани. Въпроса е там,че годините освен че не са критерии ''за качество'',не са толкова важни,ако има чувства.
Пък и защо да не правя секс за забава с някой малчо?![]()
mi kato si na 16 mislq 4e trqva ve4e da si po zrql i moje bi bih saglasen no primerno da go pravi6 ti da si na 18 a momi4eto na 13 edvali...
аз съм момиче на 17,приятеля ми е на 25.ходим от година и правим секс.не мисля,че за един от нас двамата има каквото и да е пречказависи от хората.не можете да слагате всичко и всички под един общ знаменател,защото всеки е различен
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
mnogo puti sum kazval vseki si e individualenПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
С кеф бих боцнал някоя на 16. На 23 години съм и хич не ми пука на колко е пичето, стига да има поне 15-16 години. Отделен въпрос е, че поначало тези на 15-16 смятам, че стават само за ебане, а отгоре на това и в ебането не ги бива, ама ей така, колкото да чукнеш нещо биват. Та така, предубеден съм към непълнолетните, но бих ги боцнал.![]()
Левски шампион але але!
4 или 5 години не са проблем ,но е по хубаво като не е голяма разликатаПървоначално написано от молеща за съвети
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Всеки е различен, един би спал с 15-16 годишно момиче, друг не... зависи от човека![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от -gesh-
Щото е подсъдимо тъпанар![]()
в рамките на 5-7 години независи де сеа некоя 12 годишна със 20 годишен ъпсурт .. но примерно 16-17 годишно момиче може и със 27 годишен да ходи .. не е проблем
![]()
Офф топик, просто за протокола: Пише се "абсурд", "Ъпсурт" се казва извествата музикална групаПървоначално написано от darchu
![]()
знам,извинявам се за грешката,просто не съм свикнала да пиша на БГ,и правя грешки![]()
Първоначално написано от darchu
Офф топик: Напиши ми ъпсурт на латиница и получаваш награда по твой избор![]()
ypsurt :P
upsyrtПървоначално написано от Чичко_Полицай
ne6to takova trqq da e
![]()
Ne mislq, che ima nqkakvi ogranicheniq. Vsichki ogranicheniq idvat ot tova dokolko horata ostavqt obshtestvoto da diktuva vmesto tqh samite.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
е т'ва е приказка!Първоначално написано от amatorium
съмнявам се обаче 25 годишен мъж да е влюбен в 14-15 годишна... въпреки че познавам такъв
Я някой да даде определение за любов... или влюбване.. защото за мен е непонятно това нещо .. а такъв на 25 с 14-15 освен за секс едвали има нещо друго ама кат се замислиш 14 15 с 25 си е чиста педофилия..Първоначално написано от extreme_