- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Питате ли родителите си?
Продсто казвам, че ще излизам.Ако няма да се прибера цял ден преди това, изчиствам или свършвам някаква домакинска работа.![]()
Разпитите на майка ми са меко казано отегчителни, телефоннтие обаждания-също, но пък за сметка на това баща ми е много по-тактичен и не разпитва.![]()
Вечерен час нямам, просто искат като излизам вечер след 9 например да си взимам личната карта, тъй като нямам този навик....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами аз казвам,че излизам и горе-долу към колко ще се прибера-телефона ми е в мен и ако стане нещо,ако ми се наложи мн да закъснея си се обаждам...
уж имам вечерен час,но той се мени при всяко излизане-най късно съм била до 12ч
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не питам,направо им съобщавам и винаги си нося телефона за да ги предупредя ако ще закъснея
На мен не ми правят проблеми за излизането, само че искат да знаят кога ще се прибера, и малко с повечко зор ги карам да ме пуснат да спя у някой друг, иначе аз съм си доволна дискотечки, кафета, партита...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
вече съм на 18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но и преди т'ва нямаше големи проблеми , просто им казвах излизам ... и толкова... най-много кога ще се прибера, ако ест съм си запланувал нещо , но се случва рядко
ОБичам си ги !![]()
![]()
![]()
Ами по принцип нямам вечерен час,но тъй като майка ми е доста притеснителен човек (нормално де,все пак ми е родител), когато тя си е вкъщи гледам да не закъснявам много.Естествено,тя познава приятелите ми и им има доверие,както и на мен. На 15 съм
kazvam na maika izlizam s kompaniqta/dori i da ne e taka/ i tq kazva dobre,v kolko 6e se vurne6 i az i kaam,kogat se vurna zakusnqvam i tq-4ao i tva e
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ami na6te ob6to vzeto sa kato tezi na `fasta4ka` pri ediniq i drygiq ima ogromna razlika..ba6ta mi e malko kato mene izliza my se a maika mi obi4a da si stoi f k16ti ne ma pitaite kak izd1rjam aee mn mrazq sem si pff baxti t1pacite :@![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
i az sa6to ne pitah,dosega!jiveeh s maika si i tq me puska6e navsqkade bez da q pitam samo q uvedomqvam,no ot dva dena sam v italiq i 6te ostavam da u4a tuk s ba6ta si i jena mu i dr mu dete i toi nikade nqma da me pusne zaradi tova 4e tuk e dr darjava dr ezik i t.n. no i da ne bqh v italiq pak 6te trqbva da go pitam toi e mn strikten koeto na men izob6to ne mi dopada!no ina4e nqmam zabrani!!!
Ми не ме питат. Казвам им,че излизам и толкоз. Те си знаят,ч съм някъде из комплекса или в парка с приятели. Просто аз сама съм си определила,че в 20:30 трябва да запразнявам,рядко оставам до 21:00. Няма смисъл,то започват някакви наркоманчета или пияни курвички да ни се отварят,повечето се прибират и за какво ми е да оставам? Ако искам още малко,просто отивам с приятелка вкъща на по кафе и си бъбрим. Вярно,прибирала съм се и в 23:00 или към полунощ,но то е мн рядко. На 13 съм и съм си доволна от "моят вечерен час". Нашите знаят,че повечето ми фр са или по-големи,или пушат,но знаят,че не съм лекомислена и знам какво да правя и кога да спра. Тфа е,в доверието му е майката.
Ами аз по рано ги питах сега просто им казвам "излизам" най често ме питат само дали ще се върна за вечерята или ще ям навънка.
А час попринцип нямам, мн рядко да ми кажат прибитрай се в толко часа. Е не да седа до 12 ама наще си знаят че до 10 максимум 10 и половина ще съм се прибрала. А и ме само дали съм си зела телефона макар да знаят че аз без телефон не мога![]()
И при нас е такаПървоначално написано от sladur4etyYy
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
оохх...ест,че им казвам...но най-се дразня майка ми всеки ден преди да излзя в квартала като почне д аме разпитва с кого излизам...с кого мога?! в квартала са все едни и същи хора...ноо задължително ме пита с кого съм навън и къде ходим..досадно е..ясно ,че са заинтересовани и се притесняват,ама чак пък толкоз!!
питам ги..обикновено ме пускат, т.к е лято.Малко ми вика да не излизам толкоз рано в 5 часа, че много горещо, но иначе ме пуска..А иначе се връщам към 10-10:30)
Естествено, че ги питам!Все пак съм в тяхната къща живея по техните правила,като порастна ще правя каквото си искам
Имам вечерен час - 11 часа, но аз се обаждам да ме чуе мама(че съм добре и не ме е откраднал никой)и си стоя до 1:00
хх..ми аз съм на 14 и кат излизам само им казвам "излизам",питат ме с кой и аз им казвам..иначе не са ми отказвали.попринцип имам вечерен ..е то не е баш вечерен..тряа се прибирам преди 12
![]()
Когато излизам навън с приятели, не я питам просто казвам "излизам", следва въпрос "Имаш ли пари?", ако нямам ми дава и така...
Когато обаче става въпрос за събиране/купонче и пр., питам, винаги ме пускат, но в зависимост от настроението ми казват час :]
Точно определен час, когатоп съм навън, нямам обаждат ми се преди да си легнат да се прибирам, защото "немогат да спят спокойно при мисълта, че съм навън"...![]()
да имам вечерен час и понякога не ми дават да излизам.![]()
Ami as samo gi osvedomqvam apak i mama da kaje ne6to ot sorta nqma da izliza6 koeto e mn rqdko az i kazvam misli6 li 4e nqma da izlqza?i pak si izlizam,ami imam ve4eren 4asnai mn do 10 lqtoto po centura i nqkude dr apak pred nas moje da si visq kolkoto iskam i do 3 i 4 sum stoqla kato ne mi se pribira.Apuk zimata napravo se 4uvstvam kato v kletka sega nz taq zima kak 6te e dano da ne e taka i si mislq 4e nqma da e taka.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
i na mama tva i e redovniq nomer za da me pribere pf daje i da sum pred nas"немогат да спят спокойно при мисълта, че съм навън"![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз само ги информирам къде ще съм и едиственото което ги итересъва е дали ще ме изпрати някой до нас ако се връщам късно вечерта...![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Първоначално написано от haterkata
не само казвам излизам и те в колко са пребереш казвам някъф час и тей никога не са мми забранявали да излизам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
на ваще пука ли им за тебПървоначално написано от Whisskas
тей като гледам хич да не те попитат де утиваш бахти "родителите"![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На много места с много различни хора.Нямам вечерен час и като поискам пари значи излизам.
![]()
не,само им казвам,че излизам и с кого ще съм,за да не се притесняват.А иначе ги питам само дали мога да спя при някого![]()