.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Продсто казвам, че ще излизам.Ако няма да се прибера цял ден преди това, изчиствам или свършвам някаква домакинска работа.
    Разпитите на майка ми са меко казано отегчителни, телефоннтие обаждания-също, но пък за сметка на това баща ми е много по-тактичен и не разпитва.

Вечерен час нямам, просто искат като излизам вечер след 9 например да си взимам личната карта, тъй като нямам този навик....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ами аз казвам,че излизам и горе-долу към колко ще се прибера-телефона ми е в мен и ако стане нещо,ако ми се наложи мн да закъснея си се обаждам...
    уж имам вечерен час,но той се мени при всяко излизане-най късно съм била до 12ч

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

не питам,направо им съобщавам и винаги си нося телефона за да ги предупредя ако ще закъснея

На мен не ми правят проблеми за излизането, само че искат да знаят кога ще се прибера, и малко с повечко зор ги карам да ме пуснат да спя у някой друг, иначе аз съм си доволна дискотечки, кафета, партита...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

вече съм на 18
    Но и преди т'ва нямаше големи проблеми , просто им казвах излизам ... и толкова... най-много кога ще се прибера, ако ест съм си запланувал нещо , но се случва рядко
    ОБичам си ги !

Ами по принцип нямам вечерен час,но тъй като майка ми е доста притеснителен човек (нормално де,все пак ми е родител), когато тя си е вкъщи гледам да не закъснявам много.Естествено,тя познава приятелите ми и им има доверие,както и на мен . На 15 съм

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kazvam na maika izlizam s kompaniqta/dori i da ne e taka/ i tq kazva dobre,v kolko 6e se vurne6 i az i kaam,kogat se vurna zakusnqvam i tq-4ao i tva e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ami na6te ob6to vzeto sa kato tezi na `fasta4ka` pri ediniq i drygiq ima ogromna razlika..ba6ta mi e malko kato mene izliza my se a maika mi obi4a da si stoi f k16ti ne ma pitaite kak izd1rjam aee mn mrazq sem si pff baxti t1pacite :@
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

i az sa6to ne pitah,dosega!jiveeh s maika si i tq me puska6e navsqkade bez da q pitam samo q uvedomqvam,no ot dva dena sam v italiq i 6te ostavam da u4a tuk s ba6ta si i jena mu i dr mu dete i toi nikade nqma da me pusne zaradi tova 4e tuk e dr darjava dr ezik i t.n. no i da ne bqh v italiq pak 6te trqbva da go pitam toi e mn strikten koeto na men izob6to ne mi dopada!no ina4e nqmam zabrani!!!

Град
    Where streets have no name
    Ми не ме питат. Казвам им,че излизам и толкоз. Те си знаят,ч съм някъде из комплекса или в парка с приятели. Просто аз сама съм си определила,че в 20:30 трябва да запразнявам,рядко оставам до 21:00. Няма смисъл,то започват някакви наркоманчета или пияни курвички да ни се отварят,повечето се прибират и за какво ми е да оставам? Ако искам още малко,просто отивам с приятелка вкъща на по кафе и си бъбрим. Вярно,прибирала съм се и в 23:00 или към полунощ,но то е мн рядко. На 13 съм и съм си доволна от "моят вечерен час". Нашите знаят,че повечето ми фр са или по-големи,или пушат,но знаят,че не съм лекомислена и знам какво да правя и кога да спра. Тфа е,в доверието му е майката.

Ами аз по рано ги питах сега просто им казвам "излизам" най често ме питат само дали ще се върна за вечерята или ще ям навънка.
    А час попринцип нямам, мн рядко да ми кажат прибитрай се в толко часа. Е не да седа до 12 ама наще си знаят че до 10 максимум 10 и половина ще съм се прибрала. А и ме само дали съм си зела телефона макар да знаят че аз без телефон не мога

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    мии аз не ги питам, просто точно преди да изляза, отивам при мама и й казвам ''излизам'' и тя или ми казва ''добре'' или най- много да пита с кой ше бъда. иначе не ми казват в колко да се връщам, понякога ми звънят да ме сетят да се прибирам, обаче в повечето случаи успявам да ги обедя да остана още
    И при нас е така
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

оохх...ест,че им казвам...но най-се дразня майка ми всеки ден преди да излзя в квартала като почне д аме разпитва с кого излизам...с кого мога?! в квартала са все едни и същи хора...ноо задължително ме пита с кого съм навън и къде ходим..досадно е..ясно ,че са заинтересовани и се притесняват,ама чак пък толкоз!!

питам ги..обикновено ме пускат, т.к е лято.Малко ми вика да не излизам толкоз рано в 5 часа, че много горещо, но иначе ме пуска..А иначе се връщам към 10-10:30 )

Повече от фен
    Естествено, че ги питам!Все пак съм в тяхната къща живея по техните правила,като порастна ще правя каквото си искам
    Имам вечерен час - 11 часа, но аз се обаждам да ме чуе мама(че съм добре и не ме е откраднал никой )и си стоя до 1:00

хх..ми аз съм на 14 и кат излизам само им казвам "излизам",питат ме с кой и аз им казвам ..иначе не са ми отказвали.попринцип имам вечерен ..е то не е баш вечерен..тряа се прибирам преди 12

Когато излизам навън с приятели, не я питам просто казвам "излизам", следва въпрос "Имаш ли пари?", ако нямам ми дава и така...
    Когато обаче става въпрос за събиране/купонче и пр., питам, винаги ме пускат, но в зависимост от настроението ми казват час :]
    Точно определен час, когатоп съм навън, нямам обаждат ми се преди да си легнат да се прибирам, защото "немогат да спят спокойно при мисълта, че съм навън"...

Град
    пловдив
    да имам вечерен час и понякога не ми дават да излизам.

Град
    in my world!
    Ami as samo gi osvedomqvam apak i mama da kaje ne6to ot sorta nqma da izliza6 koeto e mn rqdko az i kazvam misli6 li 4e nqma da izlqza?i pak si izlizam,ami imam ve4eren 4as nai mn do 10 lqtoto po centura i nqkude dr apak pred nas moje da si visq kolkoto iskam i do 3 i 4 sum stoqla kato ne mi se pribira.Apuk zimata napravo se 4uvstvam kato v kletka sega nz taq zima kak 6te e dano da ne e taka i si mislq 4e nqma da e taka.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    in my world!
    "немогат да спят спокойно при мисълта, че съм навън"
    i na mama tva i e redovniq nomer za da me pribere pf daje i da sum pred nas
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Усмивката :Р
    Аз само ги информирам къде ще съм и едиственото което ги итересъва е дали ще ме изпрати някой до нас ако се връщам късно вечерта...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Питате ли родителите си?

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ми ейсега майка ми ме отряза като поисках да изляза та въпроса ми е вие като излизате питате ли ваще и какво най често ви отговарят те????имате ли вечерен час и пускат ли ви насам-натам?

т.7 и т.6
    krem4et0

не само казвам излизам и те в колко са пребереш казвам някъф час и тей никога не са мми забранявали да излизам
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Никого не питам.
    Нямам вечерен час.
    Излизам когато си искам и за колкото време си искам.
    на ваще пука ли им за теб

тей като гледам хич да не те попитат де утиваш бахти "родителите"
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

На много места с много различни хора. Нямам вечерен час и като поискам пари значи излизам.

не,само им казвам,че излизам и с кого ще съм,за да не се притесняват.А иначе ги питам само дали мога да спя при някого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си