.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 134
    и аз не ги питам само им казвам излизам и тва е и си обикалям цял пловдив хаха иначе вечерния час ми е 22 часа ама е нормално за 14 годишна

емии казвам само "излизам" , понякога ме питат с кой или къде ...казвам им , дават ми пари и излизам а иначе имам вечерен час , но зависи къде съм и с кой съм

хммммммммм само съобщавам не питам =] а за час имам щото нашия е ЧЕНГЕ спазват се ЗАКОНИ а питам само когато ще излизам след вечерния час

samo im kazwam 4e izlizam i stoq do kolkoto iskam

Повече от фен Аватара на plamka
    На 13 съм. Когато излизам и наще са в къщи им казвам излизам... Питат дали имам пари, ако кажа 'не' ми дават и тва е... Понякога ме питат с кого и кога ще се прибера, понякога не ме питат ама аз си знам, че след 10 почват да звънят да се прибирам и си стоя до 10. А когато ги няма те си знаят, че ще се пребера към 10. А аз като съм навънка почти винаги минавам през работата на майка ми така че е осведомена

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Не ги питам,просто им казвам "аз излизам чао" ии тва е,но ако ме няма до 23:00 започват да ме търсят по телефона
    И при мен така! Но напоследък почнах да се прибирам към 20-21:00 часа не знам защо! Стоя цяла вечер и цял ден на компа !Абе весело е !хъх
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Re: Питате ли родителите си?

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ми ейсега майка ми ме отряза като поисках да изляза та въпроса ми е вие като излизате питате ли ваще и какво най често ви отговарят те????имате ли вечерен час и пускат ли ви насам-натам?

т.7 и т.6
    krem4et0
    през деня ме пускат обаче след 11ч само в квартала ,пък след 12 тряаа да съм вкъщи !

Голям фен Аватара на Ice
    Не, казвам че излизам и готово.Нямам вечерен час, излизам и се прибирам,когато си поискам.
    Everything happens for a reason..

Имам навика да излизам без да предупреждавам и баба много се сърдеше като бях у тях заради това.Иначе нямам вечерен час.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на taamara
    Ами вече съм големичка, за да ги питам дали може да изляза, НО винаги като излизам си ги предупреждавам,въпреки възрастта ми, нещо от сорта на "Ще излизам, чао" и така ..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ми не точно питане..."мамо аз ша излизам,ок?"
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен
    ми те си знаят че си излизам всеки ден,няма какво да ги питам само им съобщавам,вечерен час имам и той е някъде към 10,но аз сега се прибирам по-рано понеже пия лекарсва и трябва да ям в 9 и 30
    иначе ако ще ходя някъде другаде и искам до по-късно ги питам...
    а и в събота ми е по късен вечерния час

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не ги питам,но имам вечерен час - 22-22.30 А ако ще има нещо купон след като знаят къде и с кого ме пускат до 12
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не ги питам дали може да изляза,а като ми дадат вечерен час им казвам "Нали знаеш,че няма да се прибера тогава... " Малко на анархия я карам.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Аз съм на 16 и ги питам. Даже често ми е забранявано да излизам. И да- имам вечерен час.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    #mainatown
    Не ги питам когато излизам, просто им казвам къде отивам и кога ще се прибирам
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами на 16 съм и просто им съобщавам, че излизам, и ест казвам с кой и къде съм, вечерен час имам ама винаги мога да звънна да кажа че ще се забавя, но гледам да не злоупотребявам

Питам ги само след голяма караница,иначе само казвам "Навън съм" и излизам.Вечерният ми час е някъде до 10-11.
    London Tipton

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    мм като излизам за тренировка само се обаждам къде отивам..
    когато излизам вечер първо ги питам..вечерния ми час е около 11..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Ми когато се обувам им казвам, че излизам. Най много да ме питат с кого излизам. А иначе вечерния час ми е до 11 часа.

Супер фен Аватара на iPurple
    Аз само им казвам че излизам.. винаги ме пускат.. иначе само ме питат с кой или къде и тва е.. нямам час са прибиране..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Zavisi ako otivam na razhodka prosto im kazvam 4e izlizam i to za da mi dadat mangizi,ako nqmam Ina4e ako iskam da izlizam kasno ve4erta est. Ponqkoga me pitat kade otivam i s koi,no e rqdko,za6toto osobenno sega lqtoto izlziam vseki den.. Ina4e vererniq mi 4as e 11 i polovina 12 bez ne6to,na men mi s evijda malko ama dr mi fr-ki sa nai mn do 10 i polovina i z atva sam dovolna. Ako re6a da hodq na diskoteka ili kra4ma sa6to me puskat ama za6toto e po-rqdko ili ima povod

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    е вече нямам тия проблеми излизам където искам и скойто искам, единственото нещо което правя е да не излизам след 23 часа, освен ако не е с гаджето
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен
    Принципно и аз съм с осведомяване.
    Питам само,когато става въпрос за нещо късно вечерта,защото искат някой да ме среща.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В 99% от случаите, когато питам майка ми, тя ми позволява да изляза. В момента нямам вечерен час. Тоест, нямам час наложен от майка ми, но от мен самата - около 12.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си