.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Ако съм някъде на близо само им казвам. Иначе питам. Знам, че винаги ще ме пуснат, но предпочитам да покажа, че все още бих се съобразила с тях до известна степен. Вечерен час нямам, рядко се прибирам след 12, затова ако реша да изляза за цялата нощ няма да ме спрат
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Не питам ... просто ги оведомявам да знаят,че няма да съм в дома ... вчерен час попринцип нямам

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    В последно време почнах да ги питам, макар че винаги си знам отговора- ДА . Колкото до вечерния час- през ваканциите, особено през лятото никога не са ми казвали в колко часа да се прибирам. Ако ще закъснея просто им се обаждам да ги предупредя за да не се притесняват. А през учебно време... само ми казват "Не закъснявай много да можеш да се наспиш"
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Попринцип казвам просто "излизам чао" даже някой път няма отговор от другата страна.Казвам така ако си знам,че примерно съм някаде на кафе или по центъра или в кварталаи знам,че ще се върна до 00:00.А ако ще ходя някъде на диско или на купонче или в друг град им казвам еди кога си ще ходя еди къде си и така.В повечето случаи овъртат,но не става на тяхната

Супер фен Аватара на j_adore2
    Казвам излизам чао и понякога ме питат кога ще се върна,а вече и това го няма.

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Казвам им ''Аз излизам'' и те ми казват само да внимавам.
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

аз направо се одготвям и казвам: "Дайте пари, излизам" дават ми и въз

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Съобщавам им, че излизам. Последвалият отговор от тяхна страна е свързан с часа на прибиране и финансовите средства, с които разполагам.
    You are broken, I can fix you...

съобщавам само че излизам и майка ми ако каже не..оставам в къщи просто защото после наказанието ще е жестоко
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Казвам на майка ми,че излизам и естествено й казвам къде и кога ще се прибера,но не защото тя го иска,а защото аз така искам.Не желая да се притеснява излишно.

Вече не ги питам (по-точно само за майка ми говорим...), просто казвам къде отивам - то няма защо да казвам с кой, 'щото нямам гадже, значи съм с приятелки. А като стане 10 някъде, зависи с кого съм, си знам, че трябва да се прибирам и рядко правя скандали.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Живея само с баща ми.
    Не го питам, а просто му казвам, че излизам.
    Няколко пъти съм го питала, и ми е отказвал, за това вече просто му казвам.... и най-важното е, че го информирам достатъчно.. с кой, къде и ме пита в колко ще се прибера, и независимо какъв час ще му кажа, задължително трбва а съм се прибрала тогава. Това го прави един вид да поемам отговорност към това, което казвам, но резултата е кофти.
    Ако му кажа, че ще се прибера в 1ч, винаги се прибирам с огромно закъснение. Дори да му кажа 12ч. на другия ден, пак се прибирам след 12ч., не знам на какво се дължи това. Гадното е, че никога не знаеш на къде ще те отвее през нощта нито какво ще се случи........................................ ...................

Ами..понякога ги питам, амаа..по-често отивам при мама и казвам "Мамо излизам" тя ме пита кога ще се прибера, аз й казвам, че незнам..до 2-3 часа ще съм си вкъщи..Тя вика "добре" и айдее..Ако ми трябват пари си взимам и тва е
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

емии..зажалост смъ пдочинена трябва д апитам..да казвма къде съм в колко ше се прибера с кой съм и сичко ми писна вече

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не, не ги питам
    Просто казвам" излизам,чаo"
    И следва въпроса" с кой?" " къде отиваш" "в колко часа да дойда да те взема".
    ♥ ♥ ♥

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Аз също само казвам на майка ми,че ще излизам.Засега не ми е наложен вечерен час

Re: Питате ли родителите си?

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ми ейсега майка ми ме отряза като поисках да изляза та въпроса ми е вие като излизате питате ли ваще и какво най често ви отговарят те????имате ли вечерен час и пускат ли ви насам-натам?

т.7 и т.6
    krem4et0
    Не питам казвам че излизам просто и кога са прибера и за сига са ме пускали нассякъде където поискам

Не,не питам.Казвам само "излизам,дайте ми пари..и казвам в колко ще се прибера."А иначе ме пускат навсякъде.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Град
    Somewhere around nothing!
    Не ги питам, казвам им само, че излизам и да ми дадат пари Те ме питат с кой ще съм и ми казват да не закъснявам ;D

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На 19 съм. Винаги питам мам дали и трябвам за нещо преди да си направя уговорка за излизане. Ест тя винаги казва да си излизам Винаги е било така... Казвам къде и с кой отивам и евентуално към колко ще се прибера... Ако видя че батерията ми свършва предупеждавам и и давам номера на някой с който съм. Не я притеснявам.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Принципно лятно време не ми слагат час,защото искат да видят до каква степен съм отговорна в това отношение със закасняването.Аз си се прибирам към 23:00 и когато закъснея с около половин час ела гледай какво става!Все едно съм направила нещо ужасно и като ми се развикат направо ми иде да им запуша устите с нещо! Ама какво да ги правиш РОДИТЕЛИ.Простата причина поради,която правят всичко това е,че се притесняват.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Супер фен Аватара на Riot
    на 13 ли си ?
    Моля ?!

Голям фен Аватара на asasfdf
    просто си казвам "излизам, ще/няма да закъснея"

Kazvam im che izliam...te me pitat s kogo davat mi pari i ofeikvam...

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Просто съобщавам,че излизам,те вече знаят щото всеки ден излизам по едно и също време.Ако изникне нещо друго и излизам сутринта или по рано,просто ме питат къде отивам и с кого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си