- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Питате ли родителите си?
Ако съм някъде на близо само им казвам. Иначе питам. Знам, че винаги ще ме пуснат, но предпочитам да покажа, че все още бих се съобразила с тях до известна степен. Вечерен час нямам, рядко се прибирам след 12, затова ако реша да изляза за цялата нощ няма да ме спрат![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от FiRe_LaDy
В последно време почнах да ги питам, макар че винаги си знам отговора- ДА. Колкото до вечерния час- през ваканциите, особено през лятото никога не са ми казвали в колко часа да се прибирам. Ако ще закъснея просто им се обаждам да ги предупредя за да не се притесняват. А през учебно време... само ми казват "Не закъснявай много да можеш да се наспиш"
![]()
Попринцип казвам просто "излизам чао" даже някой път няма отговор от другата страна.Казвам така ако си знам,че примерно съм някаде на кафе или по центъра или в кварталаи знам,че ще се върна до 00:00.А ако ще ходя някъде на диско или на купонче или в друг град им казвам еди кога си ще ходя еди къде си и така.В повечето случаи овъртат,но не става на тяхната![]()
Казвам излизам чао и понякога ме питат кога ще се върна,а вече и това го няма.
Казвам им ''Аз излизам'' и те ми казват само да внимавам.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
аз направо се одготвям и казвам: "Дайте пари, излизам" дават ми и въз![]()
Съобщавам им, че излизам. Последвалият отговор от тяхна страна е свързан с часа на прибиране и финансовите средства, с които разполагам.
You are broken, I can fix you...
съобщавам само че излизам и майка ми ако каже не..оставам в къщи просто защото после наказанието ще е жестоко![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Казвам на майка ми,че излизам и естествено й казвам къде и кога ще се прибера,но не защото тя го иска,а защото аз така искам.Не желая да се притеснява излишно.![]()
Вече не ги питам (по-точно само за майка ми говорим...), просто казвам къде отивам - то няма защо да казвам с кой, 'щото нямам гадже, значи съм с приятелки. А като стане 10 някъде, зависи с кого съм, си знам, че трябва да се прибирам и рядко правя скандали.
Живея само с баща ми.
Не го питам, а просто му казвам, че излизам.
Няколко пъти съм го питала, и ми е отказвал, за това вече просто му казвам.... и най-важното е, че го информирам достатъчно.. с кой, къде и ме пита в колко ще се прибера, и независимо какъв час ще му кажа, задължително трбва а съм се прибрала тогава. Това го прави един вид да поемам отговорност към това, което казвам, но резултата е кофти.
Ако му кажа, че ще се прибера в 1ч, винаги се прибирам с огромно закъснение. Дори да му кажа 12ч. на другия ден, пак се прибирам след 12ч., не знам на какво се дължи това. Гадното е, че никога не знаеш на къде ще те отвее през нощта нито какво ще се случи........................................ ...................
Ами..понякога ги питам, амаа..по-често отивам при мама и казвам "Мамо излизам" тя ме пита кога ще се прибера, аз й казвам, че незнам..до 2-3 часа ще съм си вкъщи..Тя вика "добре" и айдее..Ако ми трябват пари си взимам и тва е![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
емии..зажалост смъ пдочинена трябва д апитам..да казвма къде съм в колко ше се прибера с кой съм и сичко ми писна вече![]()
Не, не ги питам
Просто казвам" излизам,чаo"![]()
И следва въпроса" с кой?" " къде отиваш" "в колко часа да дойда да те взема".![]()
♥ ♥ ♥
Аз също само казвам на майка ми,че ще излизам.Засега не ми е наложен вечерен час![]()
Не питам казвам че излизам просто и кога са прибера и за сига са ме пускали нассякъде където поискамПървоначално написано от haterkata
Не,не питам.Казвам само "излизам,дайте ми пари..и казвам в колко ще се прибера."А иначе ме пускат навсякъде.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Не ги питам, казвам им само, че излизам и да ми дадат париТе ме питат с кой ще съм и ми казват да не закъснявам ;D
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
На 19 съм. Винаги питам мам дали и трябвам за нещо преди да си направя уговорка за излизане. Ест тя винаги казва да си излизамВинаги е било така... Казвам къде и с кой отивам и евентуално към колко ще се прибера... Ако видя че батерията ми свършва предупеждавам и и давам номера на някой с който съм. Не я притеснявам.
Принципно лятно време не ми слагат час,защото искат да видят до каква степен съм отговорна в това отношение със закасняването.Аз си се прибирам към 23:00 и когато закъснея с около половин час ела гледай какво става!Все едно съм направила нещо ужасно и като ми се развикат направо ми иде да им запуша устите с нещо! Ама какво да ги правиш РОДИТЕЛИ.Простата причина поради,която правят всичко това е,че се притесняват.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Kazvam im che izliam...te me pitat s kogo davat mi pari i ofeikvam...![]()
Просто съобщавам,че излизам,те вече знаят щото всеки ден излизам по едно и също време.Ако изникне нещо друго и излизам сутринта или по рано,просто ме питат къде отивам и с кого.