- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кефи ме, но дори не се познаваме *
С едно момиче си пишеме по ICQ от близо 3-4 месеца и двамата сме свободни и много ми харесва като характер и като човек, никога не сме се запознавали, дори имената не си знаем, само снимки сме си пращали, но ми се иска да се запознаем наживо, а незнам как да го направя?!?!?!
Дайте някакви съвети, ако може
Така да се получи, че хем да не я стресна, хем да не изглеждам като задръстеняк)
ами като си пишете някой път й подметни нещо като на шега '' аз тебе кога ше те водя на кафе, а'' или нещо подобно, за да не изглеждаш все ч дни и нощи си седял и си мислил какво да й кажеш, ей така, небрежно й го кажи. и няма да е зле да разбереш как се казваПървоначално написано от litii
успех
![]()
Да ... добре ... не си знаете имената, но сте си пращали снимки. Ние да не идваме от гората?
ако щеш вярвай не съм ти опрял дуло на челото
благодаря на сладурчетУУУУ, ще пробвам не се бях сетил
Аз ще ти предложа да й го кажеш директно. Бъди мъж, така ще си различен...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е пич може да съм на 14 но не съм толкова зле!Първоначално написано от Chacho
Ако й кажа директно ще се изплаши, то аз бих се изплашил!
Да, съгласна съм със sladur4etyYy, иначе и аз бих се стреснала. Успех!
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
+1 za sladur4etyYy![]()
kaji i go kakto toi go e napisal mislq 4e shte stane kusmet i stiskam palci :P
![]()
аз пък не съм съгласна със сладурчето,защото и на мен са ми го казвали това за "абе теб кога ще те водя на кафе" и много други подобни и така човека изобщо не ми прави добро впечатление.Най го мразя това,защото все едно абе нямам какво да правя и се чудя кога да те изведа на разходка(все едно си куче),това си е мое мнение може тя да не мисли така.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Това, което казват, мислят, чувстват и правят жените са четири напълно различни неща. Уважавам мнението ви момичета, но смятам че само валентинка знае, какво иска
Какво пречи да кажеш "Искам да се запознаем.Не скайп или ай-си-кю (мило), а на живо. Най-много да те изям"...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4 месеца и не и знаеш името?? На мен втория или третия въпрос ми е "как се казваш" ...![]()
The Spark
+2 na sa6oto mnenieПървоначално написано от dolce_lady94
![]()
Пфф и аз тъй като петте звезди...ами деа знам пич като за начало и научи името ...няма да е зле щот е кофти "ай да те водя на кафе....ъхъъ...ъх как се казваше?"
може и първият въпрос да е такъвПървоначално написано от 5StaR
![]()
Кво значи КЕФИ ме ??? Тази дума има адски много значения.И мене ме кефят приятелите ми![]()
![]()
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
Ами харесва ми поведението й и характера, който ми показва с начина на писане. Немога да твърдя, че я харесвам или изпитвам някакви дълбоки чувства след като дори не сме се виждали, но целта на темата и на мен самия е да намеря начин да я опозная по-добре и кой знае след това...Първоначално написано от Jah
Това че не съм питал за името не означава нищо, каква ми е ползата дори и да го знам ?!?!
Хората може да пишат прекрасни неща но да са пълни кретени...пример давам веднага - АЗ.
az pak davam primer-biv6iq mi,po skype mil,i neznam,ko o6e,pak v deisvitelnost e idiot,i az sa 4udq 6o pak sam hodila s negoПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
наистина няма да е зле да предложиш небрежно..![]()
someone else...
ama az sum momi4eПървоначално написано от dolce_lady94
![]()
<ОФФтопик> Не се обнадеждавай! Все още имаш шанс и време да се поправишПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
да, добре ще е
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!