- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Влюбването в първият
kakto i da e,nali se uto4nihme ve4e :P
Първоначално написано от i_bleed
А мерси това имах предвид и аз като постнах темата.
mi to da si go kajem v prav text si e to4no takaПървоначално написано от Чичко_Полицай
ama az 4ak sa zacepih kvo e iskala da kaje 6tot cql den vidq tuk v toq forum i zabih ve4e
![]()
Ами... аз засега съм влюбена в първия мъж, който се надявам да "влезе в леглото ми".Не съм правила секс, но знам, че твърдо искам със сегашния си приятел да споделя това преживяване, каквото и да се случи след това.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от x3eme
Затова се изнервих преди няколко поста, защото всички знаем че е така ама никой не си признава :P .Явно трябва да поработя над правилното задаване на въпросите.Ама като за първа тема ще ми простите![]()
az bqh ludo vlubena v parvoto si mom4eПървоначално написано от Чичко_Полицай
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
не и преди 1 ми път и след не съм била никога влюбена в това момче по простата причина , че го направих от любопитство![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
В момента съм влюбена в едно момче и се очертава той да ми е първия![]()
![]()
лично при мен стана така че той ми беше първият и си остава единственият който ми остана в сърцето... страшно много го обичам ,,,но просто не може да сме заедно, не за нещо друго а защото като сме заедно само се нараняваме и ни боли..така май е по добре но си го обичкам....и си го искам но........
Да, влюбена съм в него. С него съм 4 години и мисля да имаме семейство заедно..нормално е да го обичам.