- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов :?
Ем...понеже няма на кой да си излея мъката реших да я напиша тука.Та нека започна ....преди 2 месеца и нещо бях с едно момче към което изпитвах доста силни чувства (и все още) .Разделихме се ;( незнайно защо,а може би защото ни се бъркаха прекалено много хора във връзката.Та след него се запознах с няколко момчета с надеждата да го забравя но овии.....Не спряхме контакти продължихме да си казваме че се обичаме и че искаме отново да сме заедно , но нямаше как аз бях наказана , а той ходеше на работа и нямаше възможност да се видим.....Аз продължих да му пиша , но той спря.Разпитвах общи приятели какво става с него , как е , но станеше ли навъпрос за него всички отменяха темата. Скоро почнаха да се разнасят едни клюки за мен .... и се съмнявам че са му повлияли но.... нз.Много тегаво ми става като си помисля че вече не го интересувам и повече няма да сме заедно , защото го имам като брат ;( ........Та нз какво да правя вече с него ;( да го оставя намира и просто да продължа напред ...... ;( Все пак мерси , че прочетохте ии мойте трепети:П
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever