.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Щампа за тениска във Велико Търново (или Горна Оряховица)?

Не знаех кой е най-подходящият раздел за темата ми и се надявам да съм оцелила. Както и се надявам някой, който може да помогне, да я види.
    Въпросът ми е къде мога да намеря някой във Велико Търново (евентуално Горна Оряховица, защото е наблизо), който да ми направи такава щампа на тениска, каквато аз искам - например с надпис. Колко горе-долу може да струва?
    Благодаря предварително!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Слънчевата система
    vyv Vali i po internet moje6 da si pory4a6

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    В ДизАрт и другите подобни шашми не правят ли?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Това къде е? (ще кажеш, че съм като извънземно в града ) Бях чула, че някъде до ловното правели такива шашми, друг ми каза, че в "На тъмно" може би било така... А така и не успях да получа окончателен отговор. Май днес ще започна да разглеждам тези местенца.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Върви до "На тъмно", там би трябвало да правят.В Горна май имаше едно място на което правеха, но не съм сигурен.Днес и без това ще слизам до центъра, така че ще проверя
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Това къде е? (ще кажеш, че съм като извънземно в града ) Бях чула, че някъде до ловното правели такива шашми, друг ми каза, че в "На тъмно" може би било така... А така и не успях да получа окончателен отговор. Май днес ще започна да разглеждам тези местенца.
    То и аз съм малко като извънземно, нищо че си живея тук от 14 години. Иначе в 'На Тъмно'.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Поръчай си от интернет.
    Идават бързо, а и са хубави.
    Сайта май беше teniski.eu
    От моя клас така си поръчват и нямат оплаквания.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хаха, Moonlight, верно се излагаш ДизАрт е срещу даскало, в на Кариби блока, вратата е м/у тея на Кариби и на езиковата школа (Британика ли, ква беше...) Прескочи ги питай, рекламна агенция са, имат самочувствието на най-добрите в града, ама бали мама му дали печатат на плат.
    А колкото до ловното, то там вече ще се загубиш. Преди 4-5 години ми е последният спомен, че някъде във водното (намира се малко по-нагоре, на България 25) на третия етаж в левия коридор имаше нещо подобно, ама бая импровизирано и не знам дали съществува още. Ако не те мързи иди се разрови и там, ама на входа има портиер и не те знам какво ще му обясняваш
    Ай после се похвали :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си