.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Супер фен
    Град
    България

,,НА ГРАНИЦАТА‘’

Този разказ е писан от мен и ЛаСт!К. Ще има продължение.
    Желаем Ви приятно четене!

,,На границата''

Самотния шум на течението на реката огласяше непрогледния мрак.Извенъж в него изникнаха светлини на фарове.Черна кола спря точно до парапета на моста,който се извисяваше над буйната река.Две фигури изникнаха от мрака и отидоха до багажника на колата.Стояха така няколко минути без да си разменят и дума.В ноща ясно се отличаваха силуетите на мъж и жена.Тя беше по-висока от мъжа ,но той беше корав и нисък.Чудеха се да отворят ли багажника.
    -Хайде няма време Рейвън– развика се жената ,но от буйната река думите й просто се заглушиха.
    -Защо се забави толкова много?-попита мъжа.
    -Създаваше проблеми ,а си гледах и часовника.-отговори Уердрес -Хайде хвърли го в реката по-бързо нямаме време.
    През това време мъжа дигна чувала и го хвърли в реката.Чу се само как пада ,а жената взе фенерчето и светна в реката ,там където беше паднал чувала.
    -Няма нищо ,потъна. – каза тя -Махаме се от тук.
    Качиха се в черната кола и се отдаличиха от моста.След време не се виждаха фаровете , сякаш тук не бе идвал никой.
    Мускулистия мъж подскочи от леглото ,изпращайки на екскурзия възглавницата си с ромбове на пода , и вече разбуден погледна Уердес мислейки ,че може да я е събудил.Но жената с красивите черни коси спеше на другото легло и тъмният й силует не промъдваше ,на лунната светлина се виждаше половината лице и лека усмивка.Дигиталният часовник отброяваше 4:37.Цък-отброи той следващата минута.4:37 цък , 4:38 цък ,човек просто можеше да се побърка.
    Слезе долу в банята ,включи осветлението и се изходи.Той се върна на леглото и се опита да заспи, но сънят дъгло не идваше.Мислеше си какво бе сънувал ,сети се. На брега на морето бе с Алфрод ,на онзи дълъг плаж с белия пясък ,а времето бе идеално за плаж-ясно синьо небе и слънцето което грееше също като онези детски рисунки с кръгче ,точки и чертички.Хората седяха покрай тях с различни на цвят чадъри ,децата играеха с пласмасови фигурки.Но малкия шишкав Рейвън с високото момченце до него ,с хилядите лунички по лицето ,чипото носле и червената коса строяха замък. На кулата стоеше спасителя.Двете деца довършваха замъка ,докато една вълна не събори стената.
    -Не!-извика дебелото дете което бе с розови бански.10-годишното хлапе почна да строй пак преградата.Отново вълна събори стените на замъка ,но този път събори и най-ниската кула.Изведнъж една 3 метрова вълна падна върху целия плаж.Събори Рейвън и пак влезе в морето ,всички пищяха.Той се огледа за Алфрод и го видя ,паднал и не промръдва.Спасителя дойде направи изкуствено дишане ,но бе късно.
    -Съжелявам за приятеля ти момче! Той умря.
    Рейвън изкрещя и избяга , от плажа ,скоро след него се виждаше пясъка и туристите по плажа.Разбира се Алфрод не бе умрял ,това бе само сън. Мъжа стана от леглото и отиде до кухнята.Взе млякото и го изпи на един дъх.Като си лягаше пак Уердрес измърмори нещо в съня си неразбираемо.
    -Да права си-отговори мъжа- Спи.
    Тя пак измърмори нещо.
    -Добре-каза той в тъмнината.
    Цък
    Часовника отброя 5:00 сутринта.Слънчевите лъчи идваха бавно и незабележимо като крадец в спалнята.Последните му мисли преди да заспи отново бе как , ще изяде пилето и картофите на масата ,а неоновата студена лампа ще свети отгоре.
    На сутринта около въпросната река беше настанала суматоха.Група любопитковци беше наобиколила блондинка в бял костюм.Тя оглеждаше внимателно току-що извадения труп и правеше снимки.
    -Моля,отдалечете се!Гордън,отцепи района!Не ме гледай като заспала катерица!Размърдайте се всички,не мога да върша всичко сама!!-тя определено не беше от обикновените блондинки,а напротив-много интелигентна и корава жена.-И какво,по дяволите,е това на врата му??Май тук си имаме работа с психопат..-но се лъжеше,че е само един.
    -Предполагам ,че е някакъв знак.-каза мъжа до нея.
    -Едно истинско ченге не предполага ,а знае Гордън!- обърна се тя към него.
    -Убит е в 23:59 часа ,индефициран е като Томас Лесни Кларк.Има 5 ресторанта в Лондон и 12 от най-големите автокъщи в Англия!4 от тях тук в Лондон.Няма досие ,няма никакви провинения ,обикновен бизнесмен,въпросът е защо е убит?-учуди се някакъв полицай.-Какво мислите инсперкторе?-погледна той към жената.
    -Този Кларк не беше ли където се кандидатира в една от либералните партий през 2007година?-стана жената и се отдаличи от мястото на престъплението.
    -Да същия е !-отговори Гордън.
    -Има ли някакви роднини?Семейство?-попита тя полицая.
    -Жена ,но без брак.Живеят на семейни начела в Йоркшир.Защо е убит ?-настояваше полицая,очакваше отговора на жената.
    Тя се обърна рязко към него и спря.Сега чак в светлината на уличните лампи се виждаха нейните черти.Беше изкарана от приказка ,красива и умна ,но бе инспектор.
    -Не е важно защо е убит!Важно е какъв е знака на врата му и кой има интерес от неговата смърт?-отговори му Дженифър.Качи се в колата с Гордън и потегли към участъка.Полицаят все стоеше така ,както го бе оставила инспекторката .
    -Млъкни!- будилника бе ударен със сила и се счупи на пода.
    -Какво направи?-попита Рейвън.
    -Отървах се от един досадник.- отговори Уердес и стана от леглото си.
    -Толкова те обичам,когато си жестока!-той се доближи и я целуна.Жената издаде странен звук.Мъжа не можеше да разбере дали е възбудена от тази сутрешна целувка или по-скоро отвратена от нахалството му за секс още от сутринта.-Не ти ли харесва?
    -Не съм казала нищо такова!- тя почна да го целува и след секунди бяха отново на леглото.Уердрес използва оня неин метод,с който го караше да полудее. Той изпъшка ,а тя го гледаше право в очите.
    -Хмм ... обичам тези моменти ,мръснице моя!-каза Рейвън.
    -Знам ,че ги обичаш ,но нали знаеш ,че всичко хубаво свършва!- спря и го погледна.-Съжалявам миличък!-каза тя с ирония.
    После затвори вратата след себе си и остави мъжа в позиция на разочаровано дете.Отстрани изглеждаше точно като такова.,,Мамка му!’’каза си той на ум.Отдолу се ,чу гласа на Уердес.
    -Кафе,миличък?-заинтересува се тя.
    -Да!-каза той ,без да се замисля ,просто по-стар навик.
    Те всъщност не бяха двойка,просто живееха заедно и деляха една „работа”.Докато пиеха кафе и закусваха с препечените филийки,спретнати набързо от Уердрес,те четяха сутрешния вестник.
    -Интересно..Този път не сме на първа страница.-подсмихна се жената.-Явно не е нищо особено.Е,тази вечер ще можем да компенсираме.
    -В „Дяволската тръпка”ли?
    -Мда..Там има достатъчно плячка.
    Той стана и се приближи към нея,тъй като все още държеше не своето.Плъзна ръка по талията й.Тя само изсумтя.
    -Хайде де!-примоли се мъжът,тя обичаше да й се молят.
    -Довечера можеш да си хванеш колкото искаш кучки,а след това и да ги убиеш,за разлика от мен.
    -Не ме карай да те насилвам.-и той стисна леко китки те й.
    -Не ме карай да те убивам.-в гласа й се четеше артистична нотка.
    Мъжът само изръмжа и се оттегли.
    -Аз отивам там още сега.
    -Няма проблем,явно няма да изтраяш да си го държиш в гащите още няколко часа.
    Той отиде до нея,целуна я по врата и ни най-малко не се ядоса,защото беше свикнал на хапливите й забележки.Тя само му се усмихна и пак зарови поглед във вестника.
    -Намерихте ли го?-попита инспекторката.
    -Имаме следи към убиеца ,скоро ще го хванем!-отговори Гордън докато ровеше из страниците на днескашния брой на вестник ,,Сън’’.
    -Лъжеш нали?-погледна го и се усмихна.
    -Да.Крие се не можем да го хванем.-лицето му стана червено може би от срам или от яд ,че му бяга един престъпник.
    -Хм . . . пак пишат за него в пресата ,но този път не е на главната страница.-хвърли око на вестника Дженифър.-Не сте давали никаква информация на тези хищници-журналистите нали?
    -Да ,тази заповед се изпълнява за разлика от другите.
    -Намерихте ли свидетел ,да е видял кола ,мотор ,нещо което може да ни помогне ?-стана от стола си инспекторката и погледна към мрачния Лондон.-Къде ли е в момента?
    -Да .
    -Кой е той?-загледа инспекторката към полицая който стоеше на стола с вестника в ръка ,на онази страница с заглавие: ,,Убиха Томас Лесни Кларк ,няма задържани!’’ отдолу с малки букви пишеше. ,,Полицията е в невидение.’’
    -Ето още едно интересно заглавие във вестник "Глазгоу Дейли Рекърд": ,,За три месеца пет човека убити’’ ,в края на статията пише: ,,Кой е следващия?’’
    -Владимир Александрович , съсед е на Кларк.Владимир идва със майка си и баща си от Русия в Лондон преди 47 години.Бил е едва на 3 години.Съмнявам се да се съгласи да каже нещо.-каза Гордън.
    -Чакай ме пред участъка отиваме веднага!-каза строго инспекторката.
    Черния джип спря.Мъж в черно слезе от него и се запъти към клуба на който пишеше с големи червени букви отгоре ,, „Дяволската тръпка”.Мобилния му телефон звънна.
    -Да.Кажи?-попита той.
    -Къде си?-чу се от другата страна на слушалката нежен женски глас.
    -Пред ,,Дяволстката тръпка’’ съм.Липсваш ми няма ли да дойдеш?-попита Рейвън.
    -Защо съм ти аз?Вътре е пълно с плячка за твоя питон.Има толкова много кучки.- отговори тя на въпроса му.
    -Искам теб.- каза той докато се запътваше към клуба.
    -Не съм твоя кучка миличък и не прави нищо докато не дойда чули?- заповяда Уердес.
    -Да мила , но не ми говори с този тон.
    -Ха-засмя се тя- ,добре.Ще дойда по някое време.
    -Ще те чакам.Чао.
    -Чао ,скъпи.-отговори тя и затвори.
    Рейвън влезе в клуба и го спря корав и набит бодигард.
    -Моля ,печата на ръката.-каза той.
    -Нямам-отговори Рейвън- ,сега ще ви платя входа.-Извади от джоба си 100 лири.По-погледа на бодигарда разбра ,че няма да му върне ресто.-Не искам ,спокойно запазете го за вас.
    Престъпа бавно към заведението.Имаше много красиви момичета,той се спря на едно от сапаретата и почна да ги оглежда.
    -Какво ще обичате?-попита една сервитьорка.Беше около 22-24 години.Блондинка с черни очи.
    -Една бутилка ,,Джак Даниелс ‘’моля.Донесете две чаши чакам приятелката си.-отговори й мъжа.
    -Благодаря ви.Няма проблем.-обърна се тя и замина за поръчката на Рейвън.
    Той продължи да оглежда в клуба за момичета.Сервитьорката престигна след 5 минути с поръчаното от него питие.Той си наля и изскара една пура.Запали я и си дръпна ,после отпи малко от парливото питие бавно, просто му се наслаждаваше.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Eto go - tova e straxotniq razkaz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си